Serie A (31): Palermo 0-2 JUVENTUS
- johnnybgoode
- Juventino
Numery na PW, jeżeli was interesuje wynik na bieżąco przez SMS'y, nie chce mi się tego zapisywać i zbierać :D
Tak pozostając w temacie... Esti, miejmy nadzieję że Conte wie co robi :?
Tak pozostając w temacie... Esti, miejmy nadzieję że Conte wie co robi :?
- Inzaghi320
- Juventino
Macie może jakiś link do transmisji bo na meczyki.pl żaden link nie działa ;/;/;/
- yamakasi
- Juventino
- Mateuszello
- Juventino
W takich momentach zawsze drże. Mamy szansę przegonić Milan. Gdyby nie to, że zgubili punkty martwiłbym się mniej
Jeżeli dziś rzeczywiście zagra Estigarribia to jestem pewien, że była to decyzja Conte spowodowana przykładową kontuzją DC. Ale nie można by było popróbować coś z Lichym
Cieszę się, że lord Borriello w końcu nie wyjdzie w pierwszej jedenastce, a cieszę się tym bardziej, że zamiast niego pojawi się Quag. Domyślam się, że w drugiej połowie któregoś z dwójki V-Q zamieni Del Piero.
PS
Próbował ktoś ostatnio oglądać meczyk na SimpleTV
Może ktoś znajdzie linka, bo osobiście wcześniej próbowałem znaleźć coś na Juventuz, ale bez pomyślnych rezultatów aż w końcu zapomniałem o takiej opcji oglądania Juve
Jeżeli dziś rzeczywiście zagra Estigarribia to jestem pewien, że była to decyzja Conte spowodowana przykładową kontuzją DC. Ale nie można by było popróbować coś z Lichym

Cieszę się, że lord Borriello w końcu nie wyjdzie w pierwszej jedenastce, a cieszę się tym bardziej, że zamiast niego pojawi się Quag. Domyślam się, że w drugiej połowie któregoś z dwójki V-Q zamieni Del Piero.
PS
Próbował ktoś ostatnio oglądać meczyk na SimpleTV

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- Wojtek
- Juventino
:shock: Widzimy że jednak Amauri się na coś przydał Juve. Teraz WSZYSTKO w naszych rękach. Milan widocznie przechodzi kryzys i my musimy to wykorzystać.
Tydzień temu udało nam się wykorzystać potknięcie Milanu i miejmy nadzieje że teraz też ta sztuka się nam uda.
Palermo niby u siebie jest mocne, ale grają bez kilku zawodników kontuzjowanych w dodatku już nie mają celów na ten sezon.
Musi być dobrze i dzisiaj świętujemy lidera!!
FORZA JUVE!!
Tydzień temu udało nam się wykorzystać potknięcie Milanu i miejmy nadzieje że teraz też ta sztuka się nam uda.
Palermo niby u siebie jest mocne, ale grają bez kilku zawodników kontuzjowanych w dodatku już nie mają celów na ten sezon.
Musi być dobrze i dzisiaj świętujemy lidera!!
FORZA JUVE!!
- Szilgu
- Juventino
Boję się tego Estiego... Miejmy nadzieję, że reszta będzie tak zmotywowana, że nawet nie zauważymy braków na lewej stronie.
Milan jest pod formą i to widać, a przede wszystkim Zlatan nie gra tego co zwykle. Nawet nie wiem czy cieszyłbym się, jeśli faktycznie zostanie zdyskwalifikowany na kilka kolejek.
Trzeba wykorzystać słabość Mediolanczykow. Liczę, że Quagliarella po ostatniej bramce zagra trochę luźniej.
Milan jest pod formą i to widać, a przede wszystkim Zlatan nie gra tego co zwykle. Nawet nie wiem czy cieszyłbym się, jeśli faktycznie zostanie zdyskwalifikowany na kilka kolejek.
Trzeba wykorzystać słabość Mediolanczykow. Liczę, że Quagliarella po ostatniej bramce zagra trochę luźniej.
- Hoffman
- Juventino
Ja próbowałem z tymi linkami co były podane "kiedyś", ale żaden z nich nie działa, tak więc zrezygnowałem..Mateuszello pisze:PS
Próbował ktoś ostatnio oglądać meczyk na SimpleTVMoże ktoś znajdzie linka, bo osobiście wcześniej próbowałem znaleźć coś na Juventuz, ale bez pomyślnych rezultatów aż w końcu zapomniałem o takiej opcji oglądania Juve
Dziwne, że Esti gra a DC nie ma nawet na ławce..
- Mate.G
- Juventino
Dobry Estii nie jest zły.
Średni, ale wole jego niż Boriello w składzie.
W obronie dość dobry w ataku cienko, czyli dokładnie tak samo jak De Ceglie z tym, że cegła jest lepszy w obronie.
Średni, ale wole jego niż Boriello w składzie.
W obronie dość dobry w ataku cienko, czyli dokładnie tak samo jak De Ceglie z tym, że cegła jest lepszy w obronie.
- Corcky
- Juventino
No trochę się pomyliłem.Mam jednak satysfakcję, że wbrew powszechnej opinii czułem dzisiaj słabość Milanu 8)Corcky pisze:A według mnie Milan dzisiaj remisujeKiedy mają stracić punkty u siebie jak nie teraz? Są po dwumeczu z Barcą. Muszą być zmęczeni. Jest trochę osłabień personalnych
Widzę w składach, że nie mają Balzarettiego? Moim zdaniem spore osłabienie. Raczej nie przewiduję straty punktów.

Alessandro Del Piero ole!
- PietroBosman
- Juventino
Trudne spotkanie przed nami.Szikit pisze:Boję się tego Estiego... Miejmy nadzieję, że reszta będzie tak zmotywowana, że nawet nie zauważymy braków na lewej stronie.
Fiorentina sprawiła nam ogromnie miłą niespodziankę.Jest okazja.Druga może się już nam w tym sezonie nie przytrafić.
- pakman
- Juventino
ODKODOWANY NA ICITEMAI !!!!!!!!!!!!!!!! oby nie zakodowali ....
"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !