Serie A (31): Palermo 0-2 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2012, 18:00

Mecz na kanale Sportdigital z Astry.Kto się interesuje tv sat i jej bonusami ten wie o co chodzi... Musimy to wygrać.

johnnybgoode

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2012, 18:01

Numery na PW, jeżeli was interesuje wynik na bieżąco przez SMS'y, nie chce mi się tego zapisywać i zbierać :D

Tak pozostając w temacie... Esti, miejmy nadzieję że Conte wie co robi :?

siemian

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2012, 18:05

Nie ma w pierwszym składzie Borriello, a jest Fabio, zatem jestem optymistą. Estigarribia oby dał z sibie wszystko. Musimy wykorzystać tą niepowtarzalną okazję na powrót na fotel lidera!!! :-D

Inzaghi320

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2012, 18:07

Macie może jakiś link do transmisji bo na meczyki.pl żaden link nie działa ;/;/;/

squinter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2012, 18:08

Inzaghi320 pisze:Macie może jakiś link do transmisji bo na meczyki.pl żaden link nie działa ;/;/;/
Bo mecz zaczyna sie za 20 minut.

yamakasi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2012, 18:16

To My Jesteśmy JUVENTUSEM :)
Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2012, 18:17

W takich momentach zawsze drże. Mamy szansę przegonić Milan. Gdyby nie to, że zgubili punkty martwiłbym się mniej :wink:
Jeżeli dziś rzeczywiście zagra Estigarribia to jestem pewien, że była to decyzja Conte spowodowana przykładową kontuzją DC. Ale nie można by było popróbować coś z Lichym :?:
Cieszę się, że lord Borriello w końcu nie wyjdzie w pierwszej jedenastce, a cieszę się tym bardziej, że zamiast niego pojawi się Quag. Domyślam się, że w drugiej połowie któregoś z dwójki V-Q zamieni Del Piero.

PS
Próbował ktoś ostatnio oglądać meczyk na SimpleTV :?: Może ktoś znajdzie linka, bo osobiście wcześniej próbowałem znaleźć coś na Juventuz, ale bez pomyślnych rezultatów aż w końcu zapomniałem o takiej opcji oglądania Juve

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie :?:
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą :?:
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2012, 18:18

:shock: Widzimy że jednak Amauri się na coś przydał Juve. Teraz WSZYSTKO w naszych rękach. Milan widocznie przechodzi kryzys i my musimy to wykorzystać.
Tydzień temu udało nam się wykorzystać potknięcie Milanu i miejmy nadzieje że teraz też ta sztuka się nam uda.

Palermo niby u siebie jest mocne, ale grają bez kilku zawodników kontuzjowanych w dodatku już nie mają celów na ten sezon.

Musi być dobrze i dzisiaj świętujemy lidera!!
FORZA JUVE!!

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2012, 18:18

Jakby co, to tutaj jak zwykle garść linków. Zaraz sprawdzę, który działa w miarę dobrze.

Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2012, 18:20

Boję się tego Estiego... Miejmy nadzieję, że reszta będzie tak zmotywowana, że nawet nie zauważymy braków na lewej stronie.
Milan jest pod formą i to widać, a przede wszystkim Zlatan nie gra tego co zwykle. Nawet nie wiem czy cieszyłbym się, jeśli faktycznie zostanie zdyskwalifikowany na kilka kolejek.
Trzeba wykorzystać słabość Mediolanczykow. Liczę, że Quagliarella po ostatniej bramce zagra trochę luźniej.

Hoffman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2012, 18:22

Mateuszello pisze:PS
Próbował ktoś ostatnio oglądać meczyk na SimpleTV :?: Może ktoś znajdzie linka, bo osobiście wcześniej próbowałem znaleźć coś na Juventuz, ale bez pomyślnych rezultatów aż w końcu zapomniałem o takiej opcji oglądania Juve
Ja próbowałem z tymi linkami co były podane "kiedyś", ale żaden z nich nie działa, tak więc zrezygnowałem..

Dziwne, że Esti gra a DC nie ma nawet na ławce..

Mate.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2012, 18:22

Dobry Estii nie jest zły.
Średni, ale wole jego niż Boriello w składzie.
W obronie dość dobry w ataku cienko, czyli dokładnie tak samo jak De Ceglie z tym, że cegła jest lepszy w obronie.

Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2012, 18:25

Corcky pisze:A według mnie Milan dzisiaj remisuje :wink: Kiedy mają stracić punkty u siebie jak nie teraz? Są po dwumeczu z Barcą. Muszą być zmęczeni. Jest trochę osłabień personalnych
No trochę się pomyliłem.Mam jednak satysfakcję, że wbrew powszechnej opinii czułem dzisiaj słabość Milanu 8)

Widzę w składach, że nie mają Balzarettiego? Moim zdaniem spore osłabienie. Raczej nie przewiduję straty punktów.

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
PietroBosman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2012, 18:26

Szikit pisze:Boję się tego Estiego... Miejmy nadzieję, że reszta będzie tak zmotywowana, że nawet nie zauważymy braków na lewej stronie.
Milan jest pod formą i to widać, a przede wszystkim Zlatan nie gra tego co zwykle. Nawet nie wiem czy cieszyłbym się, jeśli faktycznie zostanie zdyskwalifikowany na kilka kolejek.
Trzeba wykorzystać słabość Mediolanczykow. Liczę, że Quagliarella po ostatniej bramce zagra trochę luźniej.
Trudne spotkanie przed nami.
Fiorentina sprawiła nam ogromnie miłą niespodziankę.Jest okazja.Druga może się już nam w tym sezonie nie przytrafić.

pakman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2012, 18:28

ODKODOWANY NA ICITEMAI !!!!!!!!!!!!!!!! oby nie zakodowali ....

"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★

Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!

Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
Zablokowany