Serie A (31): Palermo 0-2 JUVENTUS
- pakman
- Juventino
matko z corka ............ Amauri zapewnia Violi prowadzenie ! Nie wierze .... Forza Amauri !
brawo za walke !! Teraz musimy wygrac z Palermo
i zapraszam Jovetica do Juve 
Milan rozbil Palermo 4-0 . Teraz pora na Juve , ktore razem z Mialem stanowia motor napedowy Serie A. Dzisiaj porazka Milanu 1-2 !! Oj cuda wianki .... Forza Juve

Milan rozbil Palermo 4-0 . Teraz pora na Juve , ktore razem z Mialem stanowia motor napedowy Serie A. Dzisiaj porazka Milanu 1-2 !! Oj cuda wianki .... Forza Juve

Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2012, 16:57 przez pakman, łącznie zmieniany 1 raz.
"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
- Monte Cristo
- Juventino
WSZYSTKO w naszych rekach. Ostatnia prosta, koncowy bieg, mamy to w garsci. Jesli tylko bedziemy skoncentrowani na 100 % to mamy Scudetto. I musimy zaczac to DZIS.
- kosciu88
- Juventino
Juz widze przemowe motywacyjna Conte przed meczem
Czuje ze dzis bedziemy mieli taki motorek w pupie jak nigdy. Nic innego jak 3 punkty nie wchodzi w gre.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- pumex
- Juventino
Amauri wykonał Secret Mission, może wracać do bazy 8)
Chyba nie muszę pisać, że grzechem byłoby...
Boję się tego ustawienia 3-5-2. Niby z Napoli dobrze to wyglądało, ale jednak mam wątpliwości, czy to najlepsze rozwiązanie
Chyba nie muszę pisać, że grzechem byłoby...
Boję się tego ustawienia 3-5-2. Niby z Napoli dobrze to wyglądało, ale jednak mam wątpliwości, czy to najlepsze rozwiązanie

- deszczowy
- Juventino
Szlag, jeśli dziś wygramy, to powinniśmy Amauriemu wysłać jakiś prezent, bo... swoim golem załatwił nam mistrzostwo :shock:
- Mate.G
- Juventino
Mega ważny mecz.
Chcialbym usłyszeć przemowę motywacyjną Conte
Ja już wiem, że Vidal dzisiaj będzie w formie
Chcialbym usłyszeć przemowę motywacyjną Conte
Ja już wiem, że Vidal dzisiaj będzie w formie

- juvemaroko
- Juventino
Chlopaki Do Boju musimy dzis wygrac bo to potkniecie Milan moze juz sie nie powtrzyc.
Forza Juve
Forza Juve
- johnnybgoode
- Juventino
Fajnie, że Ent zapakował bramkę i Milan przegrał, ale... mam nadzieję, że z tego powodu chłopakom nie zmiękną nogi. Będą teraz pod mega presją, na Sycylii, z wzrokiem całej ligi skierowanym w ich kierunku. To definitywnie jest/będzie najważniejszy mecz w sezonie.
- ketraB
- Juventino
Piękny prezent na zajączka od Amauriego. Jovetić udowadnia swoja klasę i to, że zasługuje na grę w czołówce.
Będą emocje dziś od 18:30. Duża presja, miejmy nadzieję, że chłopaki sobie z nią poradzą.
Forza Juve.
Będą emocje dziś od 18:30. Duża presja, miejmy nadzieję, że chłopaki sobie z nią poradzą.
Forza Juve.
- deszczowy
- Juventino
W tym momencie - tak. Mamy szanse... realne szanse... na tytuł mistrzowski w tym momencie. Kurde, ogromna presja ciąży teraz nad nami. Mam nadzieję, że Conte będzie potrafił to utrzymać w całości.johnnybgoode pisze:Będą teraz pod mega presją, na Sycylii, z wzrokiem całej ligi skierowanym w ich kierunku. To definitywnie jest/będzie najważniejszy mecz w sezonie.
- Eric6666
- Juventino
z reguły jak wszyscy grają na nas to tracimy pkt;/ więc będzie, albo pierwsza porażka, albo kolejny remis;/ bo jak wygrana to będzie piękny prezent na zajączka;d lider do Turynu i Warszawy xd czy może być lepiej ^^
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- Mate.G
- Juventino
Tak, ale wyjątkiem była ostatnia kolejkaEric6666 pisze:z reguły jak wszyscy grają na nas to tracimy pkt;/ więc będzie, albo pierwsza porażka, albo kolejny remis;/ bo jak wygrana to będzie piękny prezent na zajączka;d lider do Turynu i Warszawy xd czy może być lepiej ^^

- blk01
- Juventino
napisz mi ktoś smsa z wynikiem, bo będę w kościele
691537005

http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
Europa dla Europejczyków.
- pumex
- Juventino
Ty, Ty, deszczu, z tym mistrzostwem to spokojnie, nawet jeśli dziś wygramydeszczowy pisze:Szlag, jeśli dziś wygramy, to powinniśmy Amauriemu wysłać jakiś prezent, bo... swoim golem załatwił nam mistrzostwo :shock:
Amauri: pszzz... are you there?
Marotta: yep. reports
Amauri: the room is cleaned. I repeat, the room is cleaned
Marotta: pszzz.. ok, you can go back to the base.. pszzz
Amauri: pszz.. understood. No over!