Giovinco Sebastian
- kosciu88
- Juventino
Wole dac 10 Giovinco niz Matriemu czy Fabio, W koncu to nasz wychowanek i jego styl gry pasuje do tego numeru. Nie wiem co sie tak przyczepiliscie do Seby :doh: to ze jego agent udzielil kilka glupich wywiadow to nie jego wina.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Monte Cristo
- Juventino
Ja to ogolnie 10 dal bym Boriello
- Łoles
- Juventino
nikt nie mówił o dawaniu 10tki wymienionym przez Ciebie piłkarzom, czytaj uwazniekosciu88 pisze:Wole dac 10 Giovinco niz Matriemu czy Fabio
po czym wnosisz że nie kupimy?Fidelito pisze:Nic nie wskazuje na to byśmy kupili kogoś z absolutnego "topu", GODNEGO następcy Alexa. jeśli miałbym wybierać komu dać 10, Giovinco czy np. Suarezowi, to zdecydowanie wole by był to nasz wychowanek.
po tym że prasa nie trabi kogo to Juve nie kupi czy może rozmawiałes z marottą?
a ja wole poczekać z dawaniem 10tki komukolwiek jak juz DP odejdzie bo jak kupimy juz nawet ego waszego zbawce giovinco, damy mu 10tkę, i się okaże że konus nie znajdzie miejsca w podstawowej jedensatce to wtedy się zacznie lament z jego strony - i jego agenta - że piłkarzy z 10tka sie tka nei traktuje
"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- kosciu88
- Juventino
Jesli Alex odejdzie a pewnie niestety tak sie stanie to ktos pewnie ten numer przejmie, chyba ze klub zastrzeze numer w co watpie. A nazwiska przeze mnie rzucone zostaly ukazane jako przyklady, nie odnosilem sie do nikogo, wiec chyba zle mnie zrozumiales.Łoles pisze:nikt nie mówił o dawaniu 10tki wymienionym przez Ciebie piłkarzom, czytaj uwazniekosciu88 pisze:Wole dac 10 Giovinco niz Matriemu czy Fabio
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- pumex
- Juventino
Klub nie musi zastrzegać numeru, żeby nikt z nim nie grał. Niech po prostu czeka na kogoś godnego i mam tu na myśli umiejętności czysto piłkarskie, jak i mentalność, zachowanie. Sorry, ale nie widzę zapłakanego Giovinco bez jaj z '10'kosciu88 pisze:Jesli Alex odejdzie a pewnie niestety tak sie stanie to ktos pewnie ten numer przejmie, chyba ze klub zastrzeze numer w co watpie.
Uuu Castiel, szlifujesz formę..Castiel pisze:Giovinco jest piłkarzem bardzo dobrym i ma zadatki na piłkarza świetnego

- kosciu88
- Juventino
Wiem ze tak moze byc ale skoro po Nedvedzie 11 przejal Amauri a teraz gra DC to sorry ale nie chce mi sie w to wierzyc.pumex pisze:Klub nie musi zastrzegać numeru, żeby nikt z nim nie grał. Niech po prostu czeka na kogoś godnego i mam tu na myśli umiejętności czysto piłkarskie, jak i mentalność, zachowanie. Sorry, ale nie widzę zapłakanego Giovinco bez jaj z '10'kosciu88 pisze:Jesli Alex odejdzie a pewnie niestety tak sie stanie to ktos pewnie ten numer przejmie, chyba ze klub zastrzeze numer w co watpie.
- pumex
- Juventino
No wiesz, to nic odkrywczego. Ale stwierdzenie, że 25-letni Gio ma zadatki na świetnego piłkarza jest przesadzone. Na bardzo dobrego... być może (chociaż mam wątpliwości), ale nie na świetnego.Castiel pisze:Wydaje mi się, że mając lepszych partnerów do grania okaże się bardziej przydatny i jego zalety staną się dla zespołu bardziej pożyteczne.
'11' jak i '21', '1' czy '6' to dosyć wyjątkowe numery w Juve, ale jednak daleko im do rangi dychy, z którą grali najwięksi z największych - ikony Juventusu.kosciu88 pisze:Wiem ze tak moze byc ale skoro po Nedvedzie 11 przejal Amauri a teraz gra DC to sorry ale nie chce mi sie w to wierzyc.
Ostatnio zmieniony 05 kwietnia 2012, 15:39 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

- Fidelito
- Juventino
Napisałem,że nic nie wskazuje na to byśmy byli wstanie sprowadzić kogoś naprawdę wybitnego, nie twierdze, że jest to niemożliwe.Łoles pisze: po czym wnosisz że nie kupimy?
po tym że prasa nie trabi kogo to Juve nie kupi czy może rozmawiałes z marottą?
Z ostatniej wypowiedzi naszego ds'a można wywnioskować, że ewentualna gwiazda do ataku będzie "drugiego sortu"(Tevez, Torres itp...), na tych najlepszych z najlepszych po prostu jeszcze nas nie stać.
- Arcadio Morello
- Juventino
Giovinco jest Nam nie potrzebny. Niech się kisi w Parmie. Nie chcę już go widzieć w koszulce JUVE. Jest wiele lepszych zawodników od niego na rynku. Teraz priorytetem powinno byc kupno napastnika światowej klasy: Higuain, Hulk, Torres lub Rossi.
Hulk byłby dobrą opcją. Jest silny fizycznie i ma piedzielnięcie z lewej nogi.
Nr 10 powinien być zastrzeżony albo ewentualnie powinien ja dostać ktoś o wyjątkowych umiejętnościach. Czy się znajdzie taki ktoś
.
Nr 10 powinien być zastrzeżony albo ewentualnie powinien ja dostać ktoś o wyjątkowych umiejętnościach. Czy się znajdzie taki ktoś

- Piotr Juvefan
- Juventino
Hulk to marzenie,ale za realną kasę w granicach 30-40mln Porto nas wyśmieje, wciąż mam przed oczami tą jego bombę z Benfiką.Arcadio Morello pisze:Giovinco jest Nam nie potrzebny. Niech się kisi w Parmie. Nie chcę już go widzieć w koszulce JUVE. Jest wiele lepszych zawodników od niego na rynku. Teraz priorytetem powinno byc kupno napastnika światowej klasy: Higuain, Hulk, Torres lub Rossi.
Nr 10 powinien być zastrzeżony albo ewentualnie powinien ja dostać ktoś o wyjątkowych umiejętnościach. Czy się znajdzie taki ktoś.
Reszta nazwisk przez Ciebie wymienionych jest realniejsza do zawitania na Juventus Stadium. Póki co w prasie przewijają się znane i pożądane nazwiska,także miejmy nadzieje,że jest coś na rzeczy i przyjdzie do nas bombardier na miarę Juve :lol:
Czemu ja nie napisałem nic o Giovinco?

Co do niego to jeśli świadomie napala się na 10-tkę to jest strasznym ignorantem,choć może to bardziej zasługa mediów

- Castiel
- Juventino
Kolejne jałowe teksty o świętości nr 10 na koszulce. Jak taka bzdura jak nr może mieć dla kogoś znaczenie... :doh:
Nie wiem czy Giovinco grał kiedyś na prawym skrzydle czy na skrzydle ataku jak teraz Pepe bo przydałby się ktoś na tą pozycję tym bardziej, że nasz Pepeo całkowicie stracił formę i nikt nie wie jak to z nim dalej będzie.
Nie wiem czy Giovinco grał kiedyś na prawym skrzydle czy na skrzydle ataku jak teraz Pepe bo przydałby się ktoś na tą pozycję tym bardziej, że nasz Pepeo całkowicie stracił formę i nikt nie wie jak to z nim dalej będzie.
- Castiel
- Juventino
Ja? Skoro podpisujesz się pod zastrzeżeniem numeru 10 to chyba Ty masz coś z głową. Co to w ogóle...co to jest? Numer? Numer jest nieistotny. Służy chyba tylko sędziemu jak zapisuje kto dostał kartkę. Ja bez zaglądnięcia do zakładki "Drużyna" nie potrafię powiedzieć jakie numery mają poszczególni zawodnicy poza Del Piero bo ma ten numer od lat i Buffona bo bramkarz ma praktycznie zawsze 1.Skibil pisze:Ty masz coś z głową...
Jak takie rzeczy są dla Ciebie istotne to aż boję się myśleć jakie rzeczy są dla Ciebie na prawdę ważne.
A co do Giovinco jeśli już miałby wrócić do Juve to wisi mi to z jakim numerem będzie występował, ale takie rzeczy jak zastrzeganie numerów albo pisanie, że dany piłkarz jest niegodny do noszenia takiego numeru to jest po prostu śmieszne i nie wiem kto takie rzeczy wymyśla. Żałosne.
Jovetic jest godny? :doh: :doh: :doh: