Serie A (30): JUVENTUS 3-0 Napoli

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
MaNieK_JuVe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2012, 00:49

Castiel pisze:
Zdun pisze:Denerwował mnie De Ceglie.....jak już był pod bramką gośći to wiedziałem że zaraz spartoszy podaniem do przeciwnika....
Na prawej flance wole Kase niz Lichego...lepszy w ofensywie i zadziorny w defensywie. Atak Del Piero Vucinic
Wszystkich denerwował. Jest do bólu przewidywalny. Właściwie to gdyby się mniej wracał to byłby taki sam jak Krasic. 3-5-2 nie leży Lichemu. Bardzo bardzo przeciętnie z jego strony. Caceres dał dobrą zmianę. Cieszy fakt, że Conte w końcu posadził na ławie Matriego i Pepe. Obydwaj zgubili formę i nie wiem czy w tym sezonie jeszcze ją odnajdą.
Supersonic pisze: Chodzi mi o to ze pacze w tv- chlopak gra jak tak <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, jak nie gral od 3-4 lat, tylko wlasnie nie wiem, czy ja dobrze pacze? Jak to jest?
Del Piero to powinien grać w każdym meczu ostatnie 30 min albo całe drugie połowy. Na zmęczonego rywala nadaje się świetnie i nikt nie powie, że jest inaczej.
De Ceglie to zawsze będzie piłkarz co najwyżej poprawny. Takie typowe 4/6. Jak by miał tą prawą nogę to może by to wyglądało inaczej. Nie mniej potrafi nieźle dośrodkować, czasem urwać się bądź zagrać 1na 1 ale dalej uważam że do klasy choćby jego vav Lichego dużo mu brakuje(przede wszystkiem w defensywie)
Martin wydaje się być lepszy od Stefka w ofensywie ale w defensywie narazie to Stefek pokazuje Martinkowi jak grać.

Forza Juventus, Forza Azzurri
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
Nedved1983

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2012, 00:56

Buri pisze:
Supersonic pisze:
Mam pytanie do Ouh_yeah i Pana Zambrotty na temat Del Piero. Slyszalem, ze kompletnie nie nadaje sie juz do Juventusu i koniecznie trzeba go oddac po sezonie, gdyz jest zbyt wolny, za stary, zbyt wolny, za stary, zbyt wolny, zdecydowanie za stary, troche za wolny, o wiele za stary, smierdzi mu z getrow i nie chodzi do tego samego fryzjera co chlopaki-co-kiedys-grali-w-Romie. I teraz pojawia sie pytanie:
Chodzi mi o to ze pacze w tv- chlopak gra jak tak <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, jak nie gral od 3-4 lat, tylko wlasnie nie wiem, czy ja dobrze pacze? Jak to jest?
Gościu, jesteś dla mnie mistrzunio za ten tekst :bravo: :rotfl:

Ja też się pytam się ! Gdzie on jest za wolny, za stary i co jeszcze za, że trzeba go koniecznie sprzedać?

ODPOWIEDŹ: JEST za dobry i tego boi się Angelli.
podpisuję się wszystkimi kończynami.
mamy charyzmatycznego kapitana, prawdziwego lidera mającego nadzwyczajną więź z kibicami, prawdziwy autorytet dla wszystkich ( co najważniejsze dla młodych), ważny głos w szatni, wzór wszelkich cnót ( pokory, szacunku i miłości dla klubu i kibiców, autorytet również moralny etc), znosi siedzenie na ławce, nadal można świetnie go wykorzystać marketingowo, nikt tak nie podnosi atmosfery na naszym stadionie. do tego nadal ma swoją genialna technikę, strzał. słowem ma to wszystko czego nie ma reszta naszych napastników.
nie rozumiem tej całej sytuacji z odejściem, jeśli to jest decyzja Alexa to chciałbym to usłyszeć. jeśli jednak to decyzja klubu to kibice powinni wymusić jego pozostanie, swoim doświadczeniem, charyzmą będzie bezcenny, tym bardziej że większość naszych zawodników nie ma wymaganego doświadczenia w LM.

na duchu podnosi że większość ostatnich transferów wreszcie jest udana ( tylko nowy Ent psuje obraz).
a Vidal wyrasta nam na prawdziwego lidera drużyny, nigdy nie odpuszcza i walczy o każdą piłkę do końca. a Lichtsteiner tymi swoimi kartkami za dyskusje przegina.

nynek

Juventino
Juventino
Podziekował: 6 razy

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2012, 01:14

Supersonic pisze:Chodzi mi o to ze pacze w tv- chlopak gra jak tak <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, jak nie gral od 3-4 lat, tylko wlasnie nie wiem, czy ja dobrze pacze? Jak to jest?
Ten kretyński zwrot powinien być zakazany... :angry:
SKAr7 pisze:Powinni dawać bany za powielanie idiotycznych memów wymyślonych przez analfabetów.
:ok: :ok: :ok:

Oby Del Piero grał tak do końca. Może zarząd zmieni zdanie.

Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2012, 01:20

nynek pisze:
Supersonic pisze:Chodzi mi o to ze pacze w tv- chlopak gra jak tak <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, jak nie gral od 3-4 lat, tylko wlasnie nie wiem, czy ja dobrze pacze? Jak to jest?
E tam, jak dla mnie ten tekst jest epicki, i nigdy mi sie nie znudzi :D
Mimo iż nie naleze do tępych przedstawicieli gimbusiarni, i nigdy nie jarały mnie teksty w stylu "ale urwał" "jestem hardkorem" itd, to jednak ten tekst "siadł" mi jak mało co, i nawet przeniosl sie do mowy codziennej, nie tylko pisanej w necie ;)
nynek pisze: Oby Del Piero grał tak do końca. Może zarząd zmieni zdanie.

Wierzysz w to ? Poza tym, jak napisal jeden glos rozsadku: Moze to chwilowy przeblysk? Poza tym, dostaje malo szans, a nasz Capitano pewnie chcialby grac jak najwiecej, no i dorobic cos przed emerytura, a tak, dostalby pewnie kolejny in blanco kontrakt.

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
Supersonic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2012, 01:27

nynek pisze:
SKAr7 pisze:Powinni dawać bany za powielanie idiotycznych memów wymyślonych przez analfabetów.
:ok: :ok: :ok:

Oby Del Piero grał tak do końca. Może zarząd zmieni zdanie.
Nie no ban to myślę, trochę za ostro. :stop:
Chciałem zauważyć, że nawet na głównej JP wisiał niedawno baner z owym kotem. Więc takich jak ja wstręciuchów jest więcej. Poza tym paczenie jest nieco inną- nie do uchwycenia- dla nie widzących różnicy czynnością. Ale się tu w semantykę nie będe wdawał wobec ważniejszych kwestii łojenia bez pucy Neapolu

Co do Del Piero jeszcze, to zaryzykuje teorię, że po jego wejściu piłkarze czują się pewniejsi i czasem wręcz grają lepiej. Dokładnie o tym mówił Marchisio w wywiadzie. Wchłaniają przez inercję geniusz Alexa.

Chyba jutro napiszę coś w wątku o why-not scudetto Conte, ale wpierw się prześpie, żeby mi pomeczowe podjaranie obrazu sytuacji nie zniekształciło.

:prochno:

Dacin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2012, 02:05

Tak jak myślałem przed meczem.
Po pierwsze: daremny Pirlo (wolne w jego wykonaniu to porażka)
Po drugie: Marchisio po przerwie powinien zostać zmieniony na Giacheriniego
Po trzecie: Conte jest Trenerskim frajerem skoro ciągle stawia na Boriello.
Aha. Molinaro to bóg footbolu w porównaniu do DC.

To tyle negatywów.
Ogólnie mecz spoko. Pokazaliśmy, że jesteśmy klasową drużyną i jesteśmy gotowi na LM. Wzmocnić atak i prawe skrzydło i bedzie git. Na ćwierćfinał styknie.

Juve!!! storia di un grande amore!
Wiellkaaaaaaaa miłoooooooooośść!
@Maras@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2012, 02:20

Dacin pisze:Tak jak myślałem przed meczem.
Porażką to są raczej takie posty jak ten w Twoim wykonaniu...
Dacin pisze:Po drugie: Marchisio po przerwie powinien zostać zmieniony na Giacheriniego
I wtedy nie zobaczylibyśmy Del Piero :/ Do zmiany był na pewno Lichy i Boriello, ale Marchisio mimo że nie błyszczał jak Vidal, to aż takiej tragedii nie robił...
Dacin pisze:Aha. Molinaro to bóg footbolu w porównaniu do DC.
Ty chyba nigdy nie widziałeś Molinaro w akcji :/
Dacin pisze:Po trzecie: Conte jest Trenerskim frajerem skoro ciągle stawia na Boriello.
Jedyna rzecz w której się z Tobą zgodzę, bo też nie rozumiem tego uporu Conte. Chyba mister wąsik płaci mu za każdą minutę spędzoną na boisku :/

ObrazekObrazekObrazek
ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2012, 08:37

Dacin pisze:Tak jak myślałem przed meczem.
Może jeszcze spowalnia grę? Panu już dziękujemy.

Podobno wielkie trio z Napoli nie oddało żadnego celnego strzału na naszą bramkę. Zahor jęczał, że nie ma żadnych pogromów z tym sezonie, a tu proszę, Fiorentinie, interowi i Napoli zapakowaliśmy razem 10 goli.

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2012, 08:41

nynek pisze:
W sumie teraz to już się stało trochę nudne ale i tak lepsze to niż te głupawe amerykańskie frazesy, których ludzie używają zamiast normalnych zdań.

Co do meczu, jestem ciekaw czy Antek już się przekonał do posadzenia Borriello na trybunach? Koleś jest dobry jako target man ale jednak w tym ustawieniu się nie sprawdza i do tego jest hipsterem i wygląda jak pajac.

Vidal jest mistrzem. Jeśli w obecnym składzie jest piłkarz, którego latem będzie chciał wyrwać nam jakiś wielki klub to będzie nim Vidal. Od początku gra dobrze ale teraz już się chyba w pełni zaaklimatyzował i gra niemal perfekcyjnie z tyłu i z przodu. Gol na 2-0 fantastyczny :bravo:

Fajnie, że Q strzelił, na pewno ten gol mu pomoże.

Dacin za swoją ignorancję powinien chyba dostać bana.

Co do scudetto to ja nie widzę szans. Milan ma praktycznie same łatwe mecze do końca, będę zdziwiony jeśli zgubią więcej niż 4 punkty. My za to ciężkie wyjazdy do Cagliari i Palermo i u siebie obydwie drużyny z Rzymu.

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2012, 08:51

Supersonic o Del Piero pisze:chlopak
:smile:
SKAr7 pisze:Oczywiście, bo Andrea tak naprawdę nienawidzi swojego ojca, a przede wszystkim wuja. I właśnie dlatego przyszedł do Juventusu, żeby zniszczyć wszystko nad czym tamci tak ciężko pracowali. Doprowadzić Juventus na skraj przepaści i popchnąć go z premedytacją. Nie dajcie się nabrać walką o Scudetto!
A Alex? Oczywiście, że pupilek i ulubieniec starego Gianniego musi odejść jak najszybciej. Dla Andrei najlepiej by było go zamordować, ale cóż, Alex cały czas ma przy sobie jakichś paparazzich, za duże ryzyko. Musi się zadowolić samym, totalnie nielogicznym i niespójnym oddzieleniem Del Pierunia od jego ukochanych barw.
Dokładnie tak jest.
Chociaż krąży śmiała plotka, że Del Piero jest już stary a Conte go nie widzi w składzie.

Bonucci kilka świetnych przerzutów przez ponad połowę boiska prosto na buta kolegi. Już nie wiadomo czy można na niego stawiać w kontekście pierwszego składu czy jednak go pogonić...

Pytanie - kiedy ktoś ostatni raz oglądał dobry mecz Hamsika? Bo ja co oglądam Napoli to on gra straszną kaszanę.

A i zapomniałbym. Jakieś 14 miesięcy temu Cavani w Neapolu strzelał nam gole skorpionem. Dzięki pracy Conte wczoraj był sfrustrowanym cieniem własnego cienia.
Ostatnio zmieniony 02 kwietnia 2012, 09:11 przez Ouh_yeah, łącznie zmieniany 1 raz.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2012, 08:58

Supersonic pisze:Mam pytanie do Ouh_yeah i Pana Zambrotty na temat Del Piero. Slyszalem, ze kompletnie nie nadaje sie juz do Juventusu i koniecznie trzeba go oddac po sezonie, gdyz jest zbyt wolny, za stary, zbyt wolny, za stary, zbyt wolny, zdecydowanie za stary, troche za wolny, o wiele za stary, smierdzi mu z getrow i nie chodzi do tego samego fryzjera co chlopaki-co-kiedys-grali-w-Romie. I teraz pojawia sie pytanie:
Chodzi mi o to ze pacze w tv- chlopak gra jak tak <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, jak nie gral od 3-4 lat, tylko wlasnie nie wiem, czy ja dobrze pacze? Jak to jest?
dobrze to nawet Marchisio potrafił grać 5 meczów i wszyscy obwołali go królem kosmosu.
Z Alexem jest jeszcze lepiej - dobre 2,3 mecze wystarczą, by przedłużyć kontrakt, w końcu jest legendą, no i co BravoSport ma za plakaty dawać o Juventusie, jak nie z Del Piero ? [']
No i wiadomo, podkreślić trzeba jeszcze że Boriello gra gorzej, a co.
Poza tym, jak chcesz oceniać zawodnika, który wchodzi w 82 minucie spotkania?
No i jak chcesz zaczynać dyskusje, to nie przekręcaj słów, bo zacznę to samo i obsrasz się na miętowo :prochno:
Ostatnio zmieniony 02 kwietnia 2012, 09:47 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 1 raz.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2012, 09:20

Żeby nie psuć sobie nastrojów niepotrzebnymi dyskusjami o kontrakcie Del Piero pozwolę sobie zauważyć jaką fantastyczną atmosferę mamy od poziomu trybun, szatni aż po najważniejsze biura.

Elkann przyszedł na mecz, po bramce Bonucciego oklaskuje go na stojąco z autentycznym zacieszem, Conte rzuca się na jakiegoś asystenta. Po świetnym golu Vidala Agnelli i Marotta wpadają sobie w ramiona. Po golu Quagliarelli Pirlo podbiega do niego podjarany jakby wygrali ligę mistrzów.

jareckik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2012, 09:21

Komu zaliczyli oficjalnie pierwszego gola? Bo właściwie to nie wiem czemu Bonnuciemu ? ;P Oglądnąłem powtórkę z 10 razy i wyraźnie widac, że gola zdobył Vucinic po rykoszecie Cannavaro? Bonnu nawet nie dotknal pilki tylko sie odsunął w tył. Chyba że dlatego się cieszył. Śmieszne to ;p

Obrazek

http://zmieleni.pl/ - postaw na jednomandatowe okręgi wyborcze!
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2012, 09:28

Fajnie była przycięta trawa na Juventus Stadium, ładny wzorek :-D

Teraz przejdźmy do konkretów:
Takiego meczu, jaki rozegrał wczoraj Vidal nie powstydziłby się Davids, naprawdę. Wielkie brawa dla Arturo! :bravo:
Można mówić różne rzeczy o Il Capitano, ale to, że po wejściu od razu zrobił dym, którego np. Matri nie robi od dawna o czymś świadczy.
Po takim ładnym meczu nie mam ochoty znęcać się nad Borriello, który znowu był najsłabszy w ekipie Juve.

FORZA JUVE!!

Obrazek
krystiank

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2012, 09:35

To co wczoraj widzialem w II połowie to mi sie przypominaja najlepsze mecze np. jak z Realem 2003 roku ..... :) Łza sie w oku kreci ;) Podniecacie sie Vidalem, owszem zawodnik meczu, to co on zagrał to poezja, zgasił niby najlepszego pomocnika na świecie jakim jest Xavi, ale Pirlo wczoraj robił w piłką co chciał rownież i też zagrał piekny mecz (wolne mu jedynie nie wychodziły):)
Co do Alexa to ja nie wiem co on musi zrobić zeby Conte stawiał na niego czesciej a Borriello wyrzucil na trybuny tak jak zrobił to z Krasiciem ......
Jedno chce sie powiedzieć !! FORZA JUVE !!!!!

Zablokowany