Serie A (30): JUVENTUS 3-0 Napoli
- Robaku
- Juventino
mateelv
jak nie dostaniesz kartki tzn. ze na tym forum są równi i równiejsi.
Skład nie jest najważniejszy. wydaje mi się, że Conte ma jakis szalony plan, który przygotował specjalnie na Napoli. Nie wiem jak to plan, ale wstawianie Bonuca i Boriello tylko o tym moze swiadczyc, brak Martina w pierwszym skladzie mnie dziwi, ale Matriego nawet nie ma na ławie co jest dużo bardziej zaskakujące.
Skład nie jest najważniejszy. wydaje mi się, że Conte ma jakis szalony plan, który przygotował specjalnie na Napoli. Nie wiem jak to plan, ale wstawianie Bonuca i Boriello tylko o tym moze swiadczyc, brak Martina w pierwszym skladzie mnie dziwi, ale Matriego nawet nie ma na ławie co jest dużo bardziej zaskakujące.
- squinter
- Juventino
Właśnie, tego nawet nie zauwazylem, tak mnie zirytowalo pewne nazwisko w wyjsciowej jedenastce, ze nie spostrzeglem braku Matriego nawet na lawce :?Robaku pisze:brak Martina w pierwszym skladzie mnie dziwi, ale Matriego nawet nie ma na ławie co jest dużo bardziej zaskakujące.
- Nedved1983
- Juventino
szalony plan? chyba taki żeby zabić rywali śmiechem jaki zapanuje na widok Borriello wychodzącego na boisko. moje obawy co do meczu wzrosły. nie rozumiem czemu zamiast Bonucciego nie wyjdzie Caceres a zamiast drewna Alex. pozostaje sie ostro znieczulić , zagryźć zęby i uwierzyć że Antonio wie co robi...
- kogut
- Juventino
To jest chyba kutwa jakiś żart. Jak można być tak ślepym i wystawiac Boriello do spółki z Boriello. Caceres i Del Piero tak dobrze prezentowali się w ostatnich meczach że aż grzech i nie wystawić. Znowu od początku musimy grać w osłabieniu.
Przewiduje kiks Leona i zmarnowaną setke kierownika żelownika.
Przewiduje kiks Leona i zmarnowaną setke kierownika żelownika.
- pablo1503
- Juventino
Dopiero to zauważyłem po przeczytaniu twojego komentarza. Matri to średni napastnik i w dodatku jest w takiej formie, że nie potrafi przyjąć piłki, ale żeby od razu na trybuny?! Mam nadzieję, że jest chory...squinter pisze:Właśnie, tego nawet nie zauwazylem, tak mnie zirytowalo pewne nazwisko w wyjsciowej jedenastce, ze nie spostrzeglem braku Matriego nawet na lawce :?

- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Dobrze, zgłoś mnie do modów, telepie mnie jak widzę tego pajaca w pierwszym składzie.Robaku pisze:mateelv
Wygramy, ale będzie ciekawie i z dreszczykiem pewnie nie raz. Forza!
- Castiel
- Juventino
Boriello....pablo1503 pisze:Oficjalne:
(3-5-2): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, De Ceglie; Borriello, Vucinic
Ławka: Storari, Caceres, Pepe, Giaccherini, Del Piero, Quagliarella,
Koszmar się sprawdza

http://imageshack.us/photo/my-images/19 ... usbnq.jpg/
- Darius19
- Juventino
No to nam Conte niemiłą niespodziankę zrobił
Boriello w pierwszej 11-tce :płaczę: To już są kpiny. Boriello to może grać przeciwko Sienie, Cesenie ale nie przeciwko Napoli
. Ten mecz może nam dać zmniejszenie straty do Milanu a z Boriello będzie to bardzo utrudnione. No ale mimo wszystko trzeba wierzyć, że ten mecz wygramy. I ja wierzę 

FORZA JUVE
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Dlugo jeszcze beda pieprzyc o naszej rodzimej Szmatoklasie na tym cAnalu+?
Boriello - nieladnie Panie Conte, bardzo nieladnie... :naughty: Niepojeta decyzja.
Niektorzy sa tacy pewni, ze Marco strzeli - prosze bardzo, obstaw jeden z drugim chocby za stowke, kursik pewnie marzenie.
ED: Jakis Brytol na ESPN mowi, ze dzisiaj Napoli will be full of confidence dzisiaj. I ze Juve nie dokonczy sezonu bez porazki.
Boriello - nieladnie Panie Conte, bardzo nieladnie... :naughty: Niepojeta decyzja.
Niektorzy sa tacy pewni, ze Marco strzeli - prosze bardzo, obstaw jeden z drugim chocby za stowke, kursik pewnie marzenie.
ED: Jakis Brytol na ESPN mowi, ze dzisiaj Napoli will be full of confidence dzisiaj. I ze Juve nie dokonczy sezonu bez porazki.
Ostatnio zmieniony 01 kwietnia 2012, 20:37 przez BlackJacky, łącznie zmieniany 1 raz.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Mate.G
- Juventino
O 20:40 zaczną. Ale ostatnio się spóźnili o 4 minuty. Więc nie wiadomo jak z tym Canalem...
Boriello drewniak, no ale cóż. Dla mnie imho lepszym wyjściem był tylko Del Piero. Matri i Fabio Q jakoś nie przekonują.
Boriello drewniak, no ale cóż. Dla mnie imho lepszym wyjściem był tylko Del Piero. Matri i Fabio Q jakoś nie przekonują.