Suchy pojazd po frajerze - JEST JUŻ PIERWSZY WPIS!
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Zakończenie pierwszej ankiety i pierwszy zwycięzca.
1. LordJuve 77 głosów
2. zahor 48
3. stahoo 34
4. Maly 22
Wszystkich Głosów: 181
Za niedługo pojawi się kolejna ankieta a wkrótce pierwszy wpis.
1. LordJuve 77 głosów
2. zahor 48
3. stahoo 34
4. Maly 22
Wszystkich Głosów: 181
Za niedługo pojawi się kolejna ankieta a wkrótce pierwszy wpis.
- Juras_Senat
- Qualità Juventino
- ewerthon
- Juventino
Nie polecam. Koleś zrobił z siebie takiego błazna, że żadnego dodatkowego humorystycznego przedstawienia jego sylwetki nie potrzeba. Kolejną ankietę wygra zahor. To potwierdzone info.Juras_Senat pisze:Może nieco już zapomniany flying_birds
Pięknie zawsze marudził, a i pocisnął mi raz tak, że zapomniałem czym jest riposta.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 69 razy
Tararara... właśnie zobaczyłem temat i będę lobbował za deszczowym dopóki Tiago nie zamknie mnie w toalecie. 
Głosowałem jak cpt. obvious przykazał, na LJ'a (już po ogłoszeniu wyników). Mam też nadzieję, że staszek i zahor będą brani pod uwagę.
Przyłączam się do głosów o możliwość udziału w zabawie organizatorów.
Co do zgłoszeń, to może: MishaAveJuve, za nie tak znowu dawny 'prime time' albo Tharp - bo można nim fajnie rzucać i umie pisać po norwesku.

Głosowałem jak cpt. obvious przykazał, na LJ'a (już po ogłoszeniu wyników). Mam też nadzieję, że staszek i zahor będą brani pod uwagę.
Przyłączam się do głosów o możliwość udziału w zabawie organizatorów.
Co do zgłoszeń, to może: MishaAveJuve, za nie tak znowu dawny 'prime time' albo Tharp - bo można nim fajnie rzucać i umie pisać po norwesku.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- paruf
- Juventino
Jeśli w ankiecie pojawi się deszczowy to będzie to ankieta w stylu ankiey na piłkarza miesiąca, zawsze Del Piero wygrywał
Fejm deszczowego zadziała nawet na osoby, które do niego nic nie mają, zagłosują na znaną im markę na forum.
Czekam na dzieło twórców tematu.

Czekam na dzieło twórców tematu.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Hmm. Sam nie wiem co o tym myśleć, ale nie chce, aby pojawiły się głosy, że olaliśmy sprawę. Niemniej jednak pan Zambrotta zbanowany jest i wraca dopiero za kilka dni, 'kontakt' się urwał, no i prawdopodobnie przyjdzie Wam jeszcze trochę poczekać, za co z całego serca przepraszamy.
- @D@$
- Juventino
Hahaha, suchy pojazd po frajerze kończy się banem dla Pana Zambrotty, najlepsze zakończenie tematu 
edit: Oj ludzie, chodziło mi o ironię całej sytuacji, zluzujcie trochę.
Ja tam nie mam nic przeciwko nowym (sensownym) inicjatywom na forum.

edit: Oj ludzie, chodziło mi o ironię całej sytuacji, zluzujcie trochę.
Ja tam nie mam nic przeciwko nowym (sensownym) inicjatywom na forum.
Ostatnio zmieniony 12 kwietnia 2012, 10:45 przez @D@$, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mateuszello
- Juventino
Temat, a raczej zabawa najciekawsza jaką do tej pory tu widziałem.
Fajnie, że ma charakter humorystyczny i bardzo luźnej "integracji" z użytkownikami. :-D
"2) Zwycięzca ankiety zostanie poddany głębokiej analizie połączonej z chorymi przemyśleniami i ostatecznie wyląduje w księdze "Suchych pojazdów po frajerach" (będzie stworzony odpowiedni temat na forum do tego przeznaczony). " - to będzie jakiś 'artykuł' z Waszej strony

Fajnie, że ma charakter humorystyczny i bardzo luźnej "integracji" z użytkownikami. :-D
Żadna nowość :C , ale spokojnie czekamy na kolejną rundę.szczypek pisze:Niemniej jednak pan Zambrotta zbanowany.
"2) Zwycięzca ankiety zostanie poddany głębokiej analizie połączonej z chorymi przemyśleniami i ostatecznie wyląduje w księdze "Suchych pojazdów po frajerach" (będzie stworzony odpowiedni temat na forum do tego przeznaczony). " - to będzie jakiś 'artykuł' z Waszej strony

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero