Wszystko o Milanie

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Pontius21

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 marca 2012, 19:41

douchebag11 zweryfikuj swoje dane zanim coś napiszesz.
Tacy jak ty właśnie tworzą napinki. Podający był na minimalnym spalonym mimo że bardzo bardzo byś chciał żeby nie był.

rad

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 marca 2012, 19:55

Factum est ! Milan traci punkty, czas na ruch Juve.

Kuben

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 marca 2012, 19:55

Co do nieuznanej bramki Catanii wydaje mi się, że był spalony. W drugą stronę za to sędzia pomylił się dwa razy w tym jedna z sytuacji (Ibra) mogła być bramkowa. Sędziowie mimo wszystko chyba bardziej sprzyjali Catanii za to Milan miał wielkie szczęście w obronie (chociażby ostatnia akcja). Co do ogółu meczu wynik raczej sprawiedliwy :wink:
Dajmy jutro odpowiedź!

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
dimebag11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 100 razy
Otrzymał podziękowanie: 31 razy

Nieprzeczytany post 31 marca 2012, 19:58

@Pontius21
Nie chciałem się napinać, z emocji napisałem to co napisałem, bo z tego co widziałem nie było spalonego. Jeśli obejrzę powtórkę i okaże się, że podający był na spalonym, to z góry przepraszam.
Odnośnie do meczu, to jeden z lepszych w Serie A i mógłby posłużyć za reklamę jakże nudnej wg sympatyków Primera Division/Bundesligi, Ligi Włoskiej. Największy przegrany tego meczu to... Roma. Montella wydaje się być przyszłością włoskiej myśli szkoleniowej i życzę mu sukcesów... może kiedyś z Juve.

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 marca 2012, 19:58

No i mamy piękny remisik.Gdyby w ostatniej akcji meczu Catania miała więcej szczęścia to by zgarneła 3pkt. Nasi mają kolejny powód do mobilizacji na Napoli.Jak nie wygrają szansa na scudetto przepada ostatecznie.

Bubu1899

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 marca 2012, 20:00

szczypek pisze:
Bubu1899 pisze:No ale to Juventus jest zawsze pokrzywdzony...
Nie wiem, gdzie w meczu Catanii z Milanem jest Juventus,
Specjalnie mnie to nie dziwi, ze nie zrozumiałes o czym jest mowa. Nie mozna zbyt wiele wymagać od gościa, który pajacuje w kazdym poscie.

Ciekaw jestem powtorki strzalu Robinho.
"Spalony" Ibry to jakas kpina byla.

Milano siamo noi!
Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!
Obrazek
dimebag11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 marca 2012, 20:02

@Sorek21
Wynik tego meczu na dziś i tak nie znaczy dla nas nic więcej jak to, że mamy w tym momencie 5pkt straty do Milanu i jeden mecz rozegrany mniej. Nawet jak zniwelujemy tą różnicę, to i tak Milan pozostanie faworytem do Scudetto. My musimy zakwalifikować się bezpośrednio do LM, czy musi być minimum 2-gie miejsce.

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 marca 2012, 20:03

dimebag11 pisze:Największy przegrany tego meczu to... Roma. Montella wydaje się być przyszłością włoskiej myśli szkoleniowej i życzę mu sukcesów... może kiedyś z Juve.
No z tym Juve to rozumiem ciągle nie ochłonąłeś po meczu bo Conte dopiero zaczyna poważną trenerkę.

Montella potrzebował takiej przygody jak w Catanii. Trener zwykle musi się wybić robiąc coś z niczego. Myślę, że przy obecnych zawirowaniach trenerskich w Serie A niedługo znów dostanie szansę w którymś z topowych klubów.

dimebag11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 marca 2012, 20:08

@Ouh_yeah
Ja nie mówię, że Montella ma zastąpić Conte już po tym sezonie, ale może za 3, 5 czy 12 lat. Wydaje się, że potencjał ma ogromny, sodówka też raczej mu nie grozi, bo już miał okazję (choć krótką) prowadzić klub z czołówki. Potrzeba we Włoszech ludzi, którzy przywrócą blask piłce klubowej na europejskim poziomie. Może to będzie Allegri, może Conte, a może Montella.

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 41 razy

Nieprzeczytany post 31 marca 2012, 20:09

Bubu1899 pisze:Specjalnie mnie to nie dziwi, ze nie zrozumiałes o czym jest mowa. Nie mozna zbyt wiele wymagać od gościa, który pajacuje w kazdym poscie.
Wnioskuję tylko, że w związku z tym, że sędziowie nie podyktowali dzisiaj żadnego karnego dla Milanu i popełnili jeden czy dwa błędy przy ocenie spalonego to znaczy, że nie możemy mówić o tym, że sędziowie sporo błędów popełniają na niekorzyść Juventusu.

Kto tu pajacuje. W meczu z Barceloną się odważyłem skrytykować Twoją obecność na forum w przerwie meczu, tak przynajmniej się "broniłeś". Dzisiaj wjeżdżasz w trakcie spotkania. Co wymyślisz?

Wynik niesprawiedliwy moim zdaniem. Catania zasługiwała na 3. punkty.

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 marca 2012, 20:44

dimebag11 pisze:Potrzeba we Włoszech ludzi, którzy przywrócą blask piłce klubowej na europejskim poziomie. Może to będzie Allegri, może Conte, a może Montella.
A to fakt, potrzeba we Włoszech takich trenerów jak wyżej wymienieni panowie. Ostatnio jest spora bieda.

Catania ładnie sobie pogrywa. Dobrze, że my już z nimi nie gramy w tym sezonie.

Zbieram podpisy pod formalnym wnioskiem o zablokowanie szczypkowi możliwości pisania w tematach o Milanie i Interze. Kto popiera?

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 marca 2012, 20:53

Dla mnie ten wynik to jednak zaskoczenie. Milan, który potrafił powstrzymać Barcelonę dziś remisuje z Catanią. No cóż, ich ból tyłków. Samego spotkania nie widziałem, więc się nie wypowiadam. Mam nadzieję, ogromną nadzieję, że tak jak Milan wykorzystywał nasze potknięcia, tak my jutro wykorzystamy ich wpadkę. Oby.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Portfel

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 marca 2012, 20:56

Milan bez rzutu karnego?
...Czy to na pewno liga włoska?

rawr
mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 31 marca 2012, 21:03

Portfel pisze:Milan bez rzutu karnego?
...Czy to na pewno liga włoska?
Dokładnie :wink:

Ja niestety czuję, że będzie coś w stylu - lider się potyka, to vice lider również. Obym się mylił.

Co do milanu - ładnie się ibra przy golu zastawił, podął idealnie w tempo.

Legro nieźle sombrerował w 1 połowie nad napastnikami milanu no i Carizzo solidnie się zaprezentował :-D

Mecz nudny, cieszy strata punktów.

dimebag11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 marca 2012, 21:11

Aczkolwiek Ibra naciskał na arbitra i chciał karnego, jak pokazały powtórki zupełnie niesłusznie. Odnośnie zastawienia się Zlatana przy golu, cóż rzec, klasa światowa. Do tego jeszcze wygrywał sporo pojedynków powietrznych. Ogólnie Zlatan to Szatan!!![/quote]

ODPOWIEDZ