bramki strzelane przez zawodnikow Juve
- Bartas_01
- Juventino
mam do was pytanko-ktore bramki strzelane przez jakiegokolwiek z zawodnikow Juve sprawialy wam najwieksza radosc w moim przypadku jest tak:
1 miejsce Alessandro Del Piero mecz Włochy vs Meksyk wtedy doslownie wszystko latalo nawet butelka i poduszka idt. no i jak zwykle wiedzieli o tym wszyscy sasiedzi :-D :-D :-D :-D
2 miejsce Marcelo Zalayeta mecz Barca vs Juve wtedy bylo podobnie
3 miejsce Alex Del Piero Juve vs Real ta co zakrecil jak dzieci obroncow wybralem wlasnie ta bramke bo Alex to moj ulubiony zawodnik i bramki strzelane przez niego sprawiaja mi podwojna radosc
podajcie wasze typy :!:
1 miejsce Alessandro Del Piero mecz Włochy vs Meksyk wtedy doslownie wszystko latalo nawet butelka i poduszka idt. no i jak zwykle wiedzieli o tym wszyscy sasiedzi :-D :-D :-D :-D
3 miejsce Alex Del Piero Juve vs Real ta co zakrecil jak dzieci obroncow wybralem wlasnie ta bramke bo Alex to moj ulubiony zawodnik i bramki strzelane przez niego sprawiaja mi podwojna radosc
- Juve-Maras
- Juventino
Bartas_01 pisze:mam do was pytanko-ktore bramki strzelane przez jakiegokolwiek z zawodnikow Juve sprawialy wam najwieksza radosc w moim przypadku jest tak:
Bartas prawie identycznie jak ja!!!!!! tylko włochy meksyk bym zamienil z Barca Juve
- Juve-Maras
- Juventino
FORZA FORZA JUVE 28 scudetto czeka
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
1. Bramka Alexa z Realem, właściwie nie bramka ale to jak zakręcił Salgado i Hierro którzy wogóle nie wiedzieli co robić.
2. Birindellego z Deportivo i Di Vaio z Milanem
2. Birindellego z Deportivo i Di Vaio z Milanem
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Johnny777
- Juventino
Hmmm ,......trudne zadanie....bo jeśli Juve strzela to dla mnie obojętnie kto to robi.... Ale bramki Alexa to w większości techniczne majstersztyki dlatego zagłosowałem na niego. Choć wahałem się jeszcze co do Nedveda...ale Alex to jednak Alex..... 

- darel
- Juventino
Najwiecej przyjemnosci zawsze dawały mi bramki Alexa. W szczególnosci ta z Realem. Bardzo podoba mi sie także z ostatniego sezonu z Torino.
Poza tym gol Delvechio w finale Euro 2000. (jak ten mecz sie skonczył to inna historia)
Poza tym gol Delvechio w finale Euro 2000. (jak ten mecz sie skonczył to inna historia)
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- Wojtom
- Juventino
najładniejsze bramki strzela Alex Del Piero !!!! Najbardziej podobały mi sie te, które strzela piętką , z rzutów wolnych , i z Realem Madryt w LM !!! ( ta miażdży
) i czasami ładnie też główką gra ( tak jak w meczu Włochy --- Meksyk !!! ) !!! AVE ALEX !!! 8) 8)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- bblackk
- Juventino
No więc ja zagłosowałem na Nedveda :) Jego gole są zazwyczaj golami z dystansu, a ja bramki strzelone z odległości lubie najbardziej, z tego też powodu chciałem oodać głos na Beckhama, ale moje serce mi zabroniło ;). Del Piero zazwyczaj wali z karnego ;), albo jak już pisaliście kręci się na polu karnym, czaruje i gol. Reszty piłkarzy nawet nie komentuje...