Suchy pojazd po frajerze - JEST JUŻ PIERWSZY WPIS!
- stahoo
- Juventino
- pan Zambrotta
- Juventino
nie musisz wyrażać ochoty, prędzej czy później ktoś może Cię zgłosić do zabawy i zostaniesz wzięty "na tapetę". Bądź co bądź, jesteś jedną z legend JP.wloski pisze:Nie mam ani ochoty się zgadzać na branie udziału
- evilboy
- Juventino
Ja zgłaszam Oskara
Ciekaw jestem co Miś Pedofiś i Czytający Dupą wymyślą... 
W ankiecie nie biorę udziału, bo jest ustawiona jak publiczny przetarg na samochód dla prezydenta Torunia
Niby są 4 typy, ale i tak od razu wiadomo kto wygra... Pewnie mieliście już napisany ten suchy pojazd na Lorda, dopiero później powstał pomysł na temat
--------------------------------------------------------------------------------
deszczowy i stahoo zaraz walną focha, że nikt ich nie kojarzy i zamkną się w sobie

W ankiecie nie biorę udziału, bo jest ustawiona jak publiczny przetarg na samochód dla prezydenta Torunia

--------------------------------------------------------------------------------
deszczowy i stahoo zaraz walną focha, że nikt ich nie kojarzy i zamkną się w sobie

"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- Tharp
stahoo, prosze cie.stahoo pisze:Bobby X pisze:nie wiem kto to jest stahoo...
arogancja nie pasuje do image'u slodko-lizacego pseudo-znawcy, ktory sobie wykreowales.
deszczowy sie dzisiaj dowiedzial ze nikt go nie lubi: moze w koncu sobie pojdzie.
a tak na powaznie, jesli w praniu wyjdzie to tak jak sobie wyobrazam (tzn. z duuuuza dawka dystansu do wszystkiego, grubymi nicmi szyte i na jaja), to licze ze za jakis czas pozostali uzytkownicy wyklepia cos podobnego o pomyslodawcach tematu, naszych dwoch forumowych maskotkach.
- filippo
- Juventino
Tak sobie pomyślałem po zastanowieniu, że autorzy pomysłu chyba do końca nie wiedzą na co się piszą. Bo weź tu się człowieku przekop przez 4500 postów deszczowego. Robiąc to można sobie palnąć w łeb, zważywszy na wątpliwą jakość i wartość tych postówTharp pisze: deszczowy sie dzisiaj dowiedzial ze nikt go nie lubi: moze w koncu sobie pojdzie.
- Brutalo
- Juventino
Niech zostanie, takich freeków na palcach ręki policzyć. Krzywy temat, krzywi twórcy.Tharp pisze:stahoo, prosze cie.stahoo pisze:Bobby X pisze:nie wiem kto to jest stahoo...
arogancja nie pasuje do image'u slodko-lizacego pseudo-znawcy, ktory sobie wykreowales.
deszczowy sie dzisiaj dowiedzial ze nikt go nie lubi: moze w koncu sobie pojdzie.
Popieram, a na dodatek też jestem ciekaw jak to będzie wyglądać xDEin pisze:Kiedy będzie zakończenie ankiety. W sumie zwycięzca już jest :-D więc po co zwlekać.
Jako swoją kandydaturę daję... Abiego (Abi). Tego to by można zrobić forumowy profil psychologiczny

- deszczowy
- Juventino
Zaczynam mieć podobne obawy. Już widać frustrę. I też mam nadzieję, że szczypek i Miśku wezmą to na klatę. Zobaczymy.Ein pisze:Coś czuję, że ten temat zamiast z zabawy, zamieni się w hejternię totalną. Raz się żyje. Dajecie autorzy !
Kiedy pierwsze pancze?
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Spokojnie, jeśli ma to mieć jakiś sens to musimy mieć trochę czasu... Ankieta ta kończy się 31.04 o 23:59. Kilka dni po jej zakończeniu pojawi się pierwszy wpis w księdze. Może uda się szybciej, ale dla wspólnego dobra, jeśli ktoś już zagłosował i nie ma nic ciekawego do powiedzenia niech zamknie mordkę..
- Supersonic
- Juventino
Ja chciałbym tylko podzielić się życiowymi doświadczeniami z tysięcy różnych for tzn. 80 proc wszystkich oddanych głosów pada w ciągu pierwszej doby. Moim zdaniem maksymalny czas trwania każdej kolejnej ankiety powinien wynosić 2 dni. Jesteśmy dziećmi neo chcemy mieć wszystko szybko i co jakiś czas fajne cycki.
Trochę hejterstwa i wzrostu testosteronu jeszcze nikomu nie zaszkodziło, kto miał skumać o co chodzi w tym frajerskim :twisted: temacie już to zrobił, kto nie ten do końca będzie miał ściśniętą kloakę.
Tak mnie naszło, co do przyszłych ankiet, mamy wybierać, kogo uważamy, że najwięcej żen zrobił, czy o kim ( np. Userze którego bardzo lubiny i cenimy) chcielibyśmy zobaczyć jak lekko go frajerzycie? lub inaczej czy według Was powinniśmy nominować bardziej kto jest dla nas trollem czy dowolne osoby, nawet świetnych userów tak by dać im takiego prztyczka. Odpowiedzcie bo nie mogę zasnąć przez to...
Trochę hejterstwa i wzrostu testosteronu jeszcze nikomu nie zaszkodziło, kto miał skumać o co chodzi w tym frajerskim :twisted: temacie już to zrobił, kto nie ten do końca będzie miał ściśniętą kloakę.
Tak mnie naszło, co do przyszłych ankiet, mamy wybierać, kogo uważamy, że najwięcej żen zrobił, czy o kim ( np. Userze którego bardzo lubiny i cenimy) chcielibyśmy zobaczyć jak lekko go frajerzycie? lub inaczej czy według Was powinniśmy nominować bardziej kto jest dla nas trollem czy dowolne osoby, nawet świetnych userów tak by dać im takiego prztyczka. Odpowiedzcie bo nie mogę zasnąć przez to...

- LordJuve
- Juventino
Odp...:Supersonic pisze: Tak mnie naszło, co do przyszłych ankiet, mamy wybierać, kogo uważamy, że najwięcej żen zrobił, czy o kim ( np. Userze którego bardzo lubiny i cenimy) chcielibyśmy zobaczyć jak lekko go frajerzycie? lub inaczej czy według Was powinniśmy nominować bardziej kto jest dla nas trollem czy dowolne osoby, nawet świetnych userów tak by dać im takiego prztyczka. Odpowiedzcie bo nie mogę zasnąć przez to...
pan Zambrotta pisze:nie musisz wyrażać ochoty, prędzej czy później ktoś może Cię zgłosić do zabawy i zostaniesz wzięty "na tapetę". Bądź co bądź, jesteś jedną z legend JP.wloski pisze:Nie mam ani ochoty się zgadzać na branie udziału

Masz jeszcze wątpliwości kto i dlaczego znajduje się w tych ankietach? 8)
PS.
Chłopaki, zamykajcie tę ankietę, cały czas tu siedzę, spać nie idę, ustawiłem sobie automatycznie odświeżanie w Operze co 30 s...muszę to wygrać!

- pan Zambrotta
- Juventino
chłopaki, spokojnie:deszczowy pisze:Zaczynam mieć podobne obawy. Już widać frustrę. I też mam nadzieję, że szczypek i Miśku wezmą to na klatę. Zobaczymy.Ein pisze:Coś czuję, że ten temat zamiast z zabawy, zamieni się w hejternię totalną. Raz się żyje. Dajecie autorzy !
Kiedy pierwsze pancze?
1) nie naciskajcie nas na termin pierwszego "dzieła". Napaliliście się jak szczerbaty na suchary. żeby zrobić dobre "dzieło" potrzeba czasu. Ankieta kończy się w niedzielę, parę dni po niej powinno wyjść.
2) Hejternia? równie dobrze hejternią mógłbym nazwać temat "Cytaty na JP", jednak jakoś ten temat funkcjonuje, można się pośmiać i nikt nie płacze (z wyjątkiem LJ'a, bo się frustruje gdy z niego się śmieją).
Maly uzyskuje zbyt małą liczbę głosów, by przejść dalej (póki co). Tak więc możliwe będzie dołączenie dwóch użytkowników. Póki co najwięcej głosów zgarnia deszczowy.
Jak co, to w kolejce czekają takie tuzy, jak wloski, Loremaster, Castiel, Bartek88, juventusprzemek, JuveCracow, czy Luker. Wybierajcie, zgłaszajcie własne propozycje.
Choć osobiście uparcie będę głosował na staszka :>
- Łoles
- Juventino
ja tam glosowałem rozpływającego się w zachwytach nad milanem zahora 

"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- Kuben
- Juventino
Dlatego oddałem na niego głospan Zambrotta pisze: (z wyjątkiem LJ'a, bo się frustruje gdy z niego się śmieją).
Coś przeczuwam, że ta 'zabawa' skończy się równie szybko co zaczęła. Nie chodzi o sam zamysł, ale o zainteresowanie innych userów. Chyba, że panicz Zambro & szczypek z uporem maniaków będą jakoś to reklamować :-D
Może na głównej stronie wykupcie miejsce reklamowe z jakimś hasłem w stylu: 'Wkurza cię jakiś user? Pociśnij dziada!' albo 'Free hejting room. Dla odchamienia!'
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus