Suchy pojazd po frajerze - JEST JUŻ PIERWSZY WPIS!

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
Zablokowany
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 marca 2012, 16:47

Hm a będę sobie mógł wasz profil na nonsensopedię skopiować?

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2012, 16:52

szczypek pisze:Zanim jednak ujrzycie pierwszy wpis proponuję wczytać do mózgu takie pojęcie jak ironia.
Od paru lat jest jakaś śmieszna tendencja nazywania ironią czymś co jest po prostu wyśmiewaniem, chamstwem i ogólnie stoi "to coś" na niskim poziomie intelektualnym. Pewnie powodem jest duża ilość liceów ogólnokształcących, które kształcą <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> profesorów języka polskiego. Każdy uważa się za mistrza, a w pierwszym pojęciem do nauczenia jest "ironia". Potem dopiero są używki i alkohol, a na końcu śmieszna matura.

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 29 marca 2012, 16:59

LordJuve pisze:Hm a będę sobie mógł wasz profil na nonsensopedię skopiować?
Tak, wydrukować i powiesić nad łóżkiem też. Profil oczywiście.
wloski pisze:Od paru lat jest jakaś śmieszna tendencja nazywania ironią czymś co jest po prostu wyśmiewaniem, chamstwem i ogólnie stoi "to coś" na niskim poziomie intelektualnym. Pewnie powodem jest duża ilość liceów ogólnokształcących, które kształcą <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> profesorów języka polskiego. Każdy uważa się za mistrza, a w pierwszym pojęciem do nauczenia jest "ironia". Potem dopiero są używki i alkohol, a na końcu śmieszna matura.
Zgadzam się, jednakże mi chodzi tylko o to, żeby nie wszystko, co zostanie napisane, było brane dosłownie.

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 marca 2012, 16:59

wloski pisze:
szczypek pisze:Zanim jednak ujrzycie pierwszy wpis proponuję wczytać do mózgu takie pojęcie jak ironia.
Od paru lat jest jakaś śmieszna tendencja nazywania ironią czymś co jest po prostu wyśmiewaniem, chamstwem i ogólnie stoi "to coś" na niskim poziomie intelektualnym. Pewnie powodem jest duża ilość liceów ogólnokształcących, które kształcą <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> profesorów języka polskiego. Każdy uważa się za mistrza, a w pierwszym pojęciem do nauczenia jest "ironia". Potem dopiero są używki i alkohol, a na końcu śmieszna matura.
Oczywiscie zapomina sie jednoczesnie o pojeciu autoironii. Niestety, ale w Internecie mamy ludzi, ktorzy swietnie wpisuja sie w to co napisal wloski, aczkolwiek kompletnie nie dziala u nich sprezenie zwrotne, czyli hejteruja na innych a siebie uwazaja za nietykalnych. :ok:

Oswiadczenie LordaJuve:
Jestem ciekawy jak potocza sie losy tej zabawy. Szczerze? Chcialbym wygrac, wiec jak akurat nie macie co robic to mozecie, pomiedzy klikaniem w Pajacyka a potwierdzeniem pelnoletnosci [...], kliknac w ankiecie przy moim nicku.

Dobrze jest wiedziec jak nas widza inni, lepiej jest, gdy przyczynia sie to wspolnego dobra (czytaj nasze forum nie bedzie takie "sztywne").

Mam tylko nadzieje, ze owe "profile" nie okaza sie okazja do wylewania szamba na userow, zobaczymy na co stac Pana Zambrotte i szczypka, skoro czuja sie mocni to niech to teraz udowodnia!

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2012, 17:04

Ufff jak dobrze, że nie piszę regularnie, przynajmniej mam spokój. Jestem więc ciekaw szczypek w jaką stronę ta zabawa pójdzie.

Obrazek

drozdi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2012, 17:10

Wloski myślę, że pomimo Twojego mniejszego udziału w życie forum w ostatnim czasie wielu wciąż mile wspomina dawne posty i w przyszłości nie zostaniesz pominięty w tej zabawie :P

FalsoVero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2012, 17:25

Mam nadzieję, że Zahorek nie wyprzedzi Lo(r)dzika

"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2012, 17:25

Nie mam ani ochoty się zgadzać na branie udziału w tej zabawie ani wspominać postów, które wypowiadałem jak byłem gówniarzem. A Ciebie raczej zachęcam do organizowania spotkań w barze, a nie wypowiada się czy będę pominięty czy nie, bo moją jedyną ochotą to jest pominąć rozdział cały związany z JP. Co by nie było tak wielkich dzieci to nie spotkałem na żadnym innym forum.

drozdi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2012, 17:34

wloski pisze:A Ciebie raczej zachęcam do organizowania spotkań w barze
Do tego nie trzeba mnie zachęcać.

squinter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2012, 18:54

Na zahora!

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2012, 18:58

Czuję się zaszczycony. Głos oczywiście na siebie, ku chwale Realu.

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 marca 2012, 19:04

Głos oczywiście na zahora. Chce zobaczyć naszego milanistę w pierwszej kolejności.

blk01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2012, 19:11

Push3k pisze:
Komentarze i sugestie mile widziane.
k
Brakuje opcji 'Was chyba potrzaskało'.
Mi brakuje opcji:

-szczypek
-Pan Zambrotta
:C

http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
OskarG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2012, 19:26

Proponuje skończyć dyskusję o pewnym serwisie.
bo kolejny post na ten temat podciągnę pod punkt 3j

Obrazek
Bobby X

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 15 razy
Otrzymał podziękowanie: 9 razy

Nieprzeczytany post 29 marca 2012, 19:37

nie wiem kto to jest LordJuve, maly czy stahoo... kojarzę zahora pseudo znawcę każdego tematu więc mój nieważny jak widzę głos oddałem na niego. pierwszy raz i ostatni :roll:

:allegri: na śmietnik
Zablokowany