Liga Mistrzów 2011/12

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
dav3d

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2012, 12:41

Maly pisze:dawno i nie prawda, później zaczęto liczyć kasę mając w pamięci ile zarobiono na tym medialnym szoł

ps. zauważ, że nigdy nie napisałem że wcześniej takie jaja z losowaniami i sędziami miały miejsce ;]
A myślałeś może kiedyś nad tym,żeby przyjąć się do pracy w komisji Macierewicza ? ;)

żeby nie było OT... Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na finał Barca-Real :whistle:

topboxing.pl zapraszam :)
alina

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 29 marca 2012, 12:50

Łukasz pisze:
Ouh_yeah pisze:żaden Kowalczyk ani Boniek.
Akurat duet Borek-Boniek był znakomity. Nawet w moim odczuciu, choć Borka nie znoszę.
Taa. Boniek komentujący mecze Włochów to mistrzostwo świata.
pumex pisze:Boateng i Robinho bez formy z powodu niedawnych kontuzji.
Prince był nawet niezły. Cóż, świetny piłkarz.
Ostatnio zmieniony 29 marca 2012, 13:19 przez alina, łącznie zmieniany 1 raz.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2012, 12:56

Bardzo ciekawe było wczorajsze widowisko na San Siro. Ogólnie było tak ja pisałem przed meczem. Boateng i Robinho bez formy z powodu niedawnych kontuzji. Zlatan również się nie popisał, co w zasadzie pewnie tylko nielicznych dziwi. Świetny występ Antoniniego, kto by pomyślał, że to on zostanie cichym bohaterem wczorajszego meczu?

Tak naprawdę wynik 0:0 nie jest dla Rossonerich taki zły. Może uda im się strzelić bramkę na Camp Nou nie tracąc przy tym więcej niż jednej :think:

Zapomniałbym... wynik jest winą boiska! Oficjalnie potwierdza to również Kowalczyk i Iwanow

Obrazek
Dtmiu

Katalończyk
Katalończyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2012, 13:59

Ja w tej wypowiedzi widzę tylko narzekanie na murawę, a nie twierdzenie że mecz został przez nią przegrany. A to dwie zupełnie inne rzeczy. Ale najlepiej dać chwytliwy tytuł i siać propagandę :ok:

dav3d

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2012, 14:02

śmieszą mnie wypowiedzi typu 'to wina murawy...' Przecież obie drużyny miały te same warunki...

topboxing.pl zapraszam :)
Maku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2012, 14:14

Powinno się raczej zaczynać szukać usprawiedliwienia od samych siebie.
Swoją drogą, musi być jakiś atut gry na własnym boisku :prochno:

Obrazek
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2012, 14:16

Dtmiu pisze:Ja w tej wypowiedzi widzę tylko narzekanie na murawę, a nie twierdzenie że mecz został przez nią przegrany. A to dwie zupełnie inne rzeczy. Ale najlepiej dać chwytliwy tytuł i siać propagandę :ok:
Tutaj jest narzekanie na murawę, masz rację. Ale jest ono dosyć sugestywne i chyba nie tylko ja mam takie wrażenie :wink: Do tego ten żenujący komentarz Iwanowa na zakończenie w przerwie meczu...

Obrazek
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2012, 14:17

Kiedyś czytałem, że trener Polonii Warszawa argumentował porażkę swojej drużyny mokrą murawą :| Widać nie tylko w Polsce są pół pełnosprawni zawodnicy. Co do LM, to liczę na awans Milanu kosztem Barcelony.

jaqb

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2012, 14:18

a co w ogóle chłopaki w studiu mówili? w przerwie poszedłem myć naczynia, a po meczu zaraz wyłączyłem, wojtek pewnie zły? :lol:

SKAr7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2012, 14:30

Ouh_yeah pisze:
Łukasz pisze:Przygotowanie merytoryczne tego człowieka jest zerowe
Za to Borek zawsze jest bardzo dobrze przygotowany. Tylko mi się podobał jego wczorajszy komentarz?
Facet kiedyś w jakimś wywiadzie mówił, że w weekendy ogląda jakieś 30 godzin futbolu i to słychać. Zna się na piłce znacznie lepiej niż większość polskich trenerów i speców studyjnych. Jak weźmie na tapetę jakiś zespół [od Realu Madryt po Znicz Pruszków] to może powiedzieć kto tam grał na lewej obronie pięć lat temu, jakie były jakie mocne strony, dokąd odszedł, kto go zastąpił i kto jest jego agentem.
Powtórzę się, ale po to, żeby się z Tobą zgodzić. Borek ma wiedzę i na futbolu zna się jak mało kto. Nie wiem też, gdzie Adaś słyszy nudziarza- emocje są. Tylko jest irytujący z masą uproszczeń, teoriami na temat Włochów rodem z przed 20 lat "przemądrzalstwem". Oraz komentowaniem pod większość, w tym wypadku kibiców Barcy i Realu.
@D@$ pisze:
Supersonic pisze: Moim zdaniem nie. Oczywistym jest przykład zza Atlantyku, gdzie robi się wszystko, by zapobiec stworzeniu kliki 8 zespołów zmiatających resztę i dzielących rokrocznie między sobą trofea.
Przecież takie NBA to właśnie zamknięta klika (choć trochę liczniejsza) z której nie można nawet spaść.
Oj, akurat bzdury pleciesz. Z NBA(która ma 30 drużyn, więcej niż jakakolwiek piłka ligowa w Europie) nie może spaść drużyna, ale może z łatwością wypaść zawodnik. Każda drużyna ma swoje odpowiedniki-satelity w niższych ligach. A Capy i system draftu skutecznie sprawiają, że każda drużyna przechodzi cykle "szczyt-starzenie się-upadek-przebudowa-wznoszenie sie"- To jest, jeśli jest dobrze zarządzana i ma odrobinkę farta.

żeby nie było tak kompletnie off-
Mam wrażenie, że Milan po tym meczu ma status quo- 60% dla Barcy, 40% dla Milanu.

Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2012, 14:52

dav3d pisze:
Maly pisze:
Teo pisze:Gdyby taka sytuacja miała miejsce w przypadku drużyny angielskiej,zespołu Mourinho albo Barcelony to byłby gigantyczny szum medialny i wrzaski o złodziejach i mafii
przegrał kto miał przegrać więc czego oczekujesz? półfinału z Benfiką nikt by nie oglądał, a już na pewno TV nie dałaby takiej kasy jak da za półfinał z Benfiką
Maly jestes moim mentorem :prochno: to powiedz mi czemu w 2004 roku mieliśmy porywający finał Porto-Monaco? :D to jakiś sprytny plan UEFY był ? :smile:
Bo to byl jeden z ostatnich sezonow, w ktorym byly jakies jaja w rozgrywkach, pozniej w polfinalach/cwiercfinalach byly na nonstopie Milan, Inter, Bayern, Liverpool, Barca, Real, Chelsea, United, Arsenal. Do porzygu. W tym roku APOEL to swiatlo w tunelu, szkoda ze to swiatlo zgasnie przed polfinalem.

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2012, 14:58

SKAr7 pisze:Tylko jest irytujący z masą uproszczeń, teoriami na temat Włochów rodem z przed 20 lat "przemądrzalstwem". Oraz komentowaniem pod większość, w tym wypadku kibiców Barcy i Realu.
Uproszczenia dotyczące głównie Serie A wynikają z niewiedzy bo akurat w Serie A kompletnie się nie orientuje więc rzuca ogólnikami albo słucha co tam pseudo spece od Serie A mu podpowiadają [rzekomy największy spec Polsatu Sport od Calcio twierdzi, że Pirlo w reprze gra trequartiste].

Ale z komentowaniem pod większość się nie zgodzę. Wczoraj tak samo był Messi Messi Messi jak i Zlatan Zlatan Zlatan. Chwalił mocne strony obu drużyn i starał się być obiektywny.
Niestety było wyraźnie widać, która drużyna jest lepsza i za tydzień można szykować się na spusty na Barcą, która będzie wjeżdżać w pole karne Milanu jak tylko będzie chciała.

Marcin_ACM

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 29 marca 2012, 18:17

Dtmiu pisze:Chociaż takie 1:1 czy 2:2 byłoby dużo lepsze ale co zrobić.
Nie jest jeszcze za późno, żeby zrobić taki wynik, zwłaszcza, ze wprawa jest :prochno:

KieLoN

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 marca 2012, 23:08

Nie wiem ale czuje ze Milan awansuje. Milan, nawet przestrzelony w składzie, to nie ogórek na którym można sobie wbijac brameczki, a Messi mnie nie przekona póki nie poprowadzi Argentyny do triumfu. Łatwo sie tak gra majac obok Xaviego, Inieste w zgranym kolektywie.

Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2012, 23:11

Milan musi wygrać. Dla Juve będzie o tyle lepiej, że już będą jedną nogą w finale, poza tym, chciałbym utrzeć nosa barsie.

Do tej pory podtrzymuję zdanie, że tylko włoski klub jest w stanie zatrzymać tak grającą barcelonę. Szkoda tylko, że ibra (akurat w tym przypadku) jest na tyle słaby i z co mocniejszym przeciwnikiem (jak Klose) nie potrafi strzelić bramki. Chociaż kto wie, może to się odmieni.

Poza tym. Bardzo, ale to bardzo chciałbym mieć Prince'a w Juve. On plus Vidal, Marchisio i Pirlo = mamy najlepszą pomoc na świecie.

ODPOWIEDZ