kto wygra EURO 2004 ?
- Seiru
- Juventino
Moim murowanym faworytem jest repreza Czech, tacy zawodnicy jak: Koller, Rosicky, Baros..... no i Nedved oczywiście mają ogromną szansę na wywalczenie chodźby finału w tej imprezie, a mój taki wymarzony finał to oczywiście Włochy- Czechy....... Bramka Alexa, potem wyrównuje Nedved.... i w ostatniej minucie bramke łata Di Vaio i bedzie git
Powiedziałem że Włochy wygrają, ale to tylko marzenie bo z Trapem to bedzie ciężko......dlatego powtarzam że murowanym faworytem są Czesi

Powiedziałem że Włochy wygrają, ale to tylko marzenie bo z Trapem to bedzie ciężko......dlatego powtarzam że murowanym faworytem są Czesi
non mollare mai
- Reggie
- Juventino
Forza Italia!
A co do czechów to przewiduję 3 miejsce, ale spełnieniem moich marzeń byłby finał Czechy-Włochy
A co do czechów to przewiduję 3 miejsce, ale spełnieniem moich marzeń byłby finał Czechy-Włochy
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
JA kibicuję Włochom i Czechom i chciałbym żeby taki był finał Euro i żeby jednak to Włosi wygrali.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- booyak
- Juventino
Dla mnie faworytów jest 4:
Francja: Obrońcy tytułu, zespół z którym zawsze trzeba się liczyć
Portugalia: ME `04 to ostatnia szansa żeby "portugalskie złote pokolenie" wreszcie coś osiągnęło w "dorosłym" futbolu
Holandia: Z takimi piłkarzami jak van Nisterlooy, Davids, van der Vaart są w stanie wygrać z każdym
Włochy: Mocne pod każdym względem
Stawiam jednak na Włochów którzy w finale wygrają z Portugalią.
Francja: Obrońcy tytułu, zespół z którym zawsze trzeba się liczyć
Portugalia: ME `04 to ostatnia szansa żeby "portugalskie złote pokolenie" wreszcie coś osiągnęło w "dorosłym" futbolu
Holandia: Z takimi piłkarzami jak van Nisterlooy, Davids, van der Vaart są w stanie wygrać z każdym
Włochy: Mocne pod każdym względem
Stawiam jednak na Włochów którzy w finale wygrają z Portugalią.
★ ★ ★
- Juve-Maras
- Juventino
Wygra Italia i gwarantuje wam ze ALEX WRESZCIE POKAZE TEMU SMIESZNEMU TRAPANONIEMU NA CO GO STAC :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
- Bartas_01
- Juventino
moim marzeniem jest zeby winner Italia ale majac takiego trenera bedzie ciezko ale mam taka nadzieje ze wreszcie ALEX pokaze mu jaki blad popelnil tak rzadko stawiajac na niego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Jak większoćstawiam oczywiście na Włochów. Mam nadzieję, że ,,odbiją'' sobie finał z 2000r.
Oczywiście faworytem będzie Francja, drużyna, której nic nie brakuje pod względem piłkarskiego rzemiosła.
Bardzo dużo mogą namieszać Czesi. Mają wspniały skład i predyspozycje.
Niemozna też lekceważyć Holendrów, Hiszpanów i gospodarzy turnieju, Portugalię.
Anglia nic nie zdziała.
Podsumowując stawiam na Italię 8)
Oczywiście faworytem będzie Francja, drużyna, której nic nie brakuje pod względem piłkarskiego rzemiosła.
Bardzo dużo mogą namieszać Czesi. Mają wspniały skład i predyspozycje.
Niemozna też lekceważyć Holendrów, Hiszpanów i gospodarzy turnieju, Portugalię.
Anglia nic nie zdziała.
Podsumowując stawiam na Italię 8)

- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Ja zagłosowałem na Holandie, ponieważ bardzo zainponowali mi drugim meczem ze Szkocją.Oni są w stanie wygrać te mistrzostwa a w finale mogą spotkać sie właśnie Holendrzy i Czesi!!!
- Kamil de Lellias
- Juventino
Też bym chciał żeby Italia wygrała
Czechy mogą sporo namieszać (mam nadzieję, że tak zrobią) no i w tych turniejach zawsze lepiej się gra gospodarzom (co pokazał ostatni turniej o puchar afryki) więc Portugalia 

- nookie
- Juventino
Moi 3 faworyci to Francja Włochy i Czechy...mam nadzieje ze ktoras z tych druzyn zdobedzie mistrzstwo..liczyc sie tez beda Niemcy Anglia i Portugalia..moze tez Hiszpania chociaz oni faktycznie maja pecha do takich turniejow..moze tym razem...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.