Serie A (29): JUVENTUS 2-0 Inter [DPL na meczu!]
- nynek
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
Trochę mało jak na 45 minut. No, ale w sumie to i tak lepiej niż w ostatnich meczach. Miałem nadzieję, że Claudio się spręży na te spotkanie...Sorek21 pisze:Co Wy chcecie od Marchisio? W jednej akcji zrobił Poliego na szaro.
- Inzaghi320
- Juventino
del piero za matriego a fabio za pepe i moze cos sie ruszy z przodu narazie za malo szczałów za 16
- MaxFromJam_89
- Juventino
Matri fatalnie, jego gra wygląda strasznie nędznie. Jedyne jego dobre zagranie to jak wrócił na naszą połowę i odzyskał piłkę, którą zresztą stracił kilka sekund wcześniej. Ale kto za niego? Boriello jest jeszcze słabszy, Quagliarella bez formy. Można by z Del Piero spróbować, tyle że często gramy wrzutkami w pole karne, a tam wiadomo - trzeba walczyć głową. Mamy straszną lipę w ataku, nie ma kogo wpuścić
Śmierdzi kolejnym remisem.

- squinter
- Juventino
Rozluźnij zad i popraw okulary, bo Matriego za nieudacznika mam od jakichś 5 miesięcy i nie rozumiałem nigdy wypowiedzi o jego zabójczym instynkcie snajperskim.Giovani pisze:Nie wiem, ale widzę barana, który nie miał własnego zdania na ten temat i mądrzy się po fakcie.squinter pisze:W obronie gramy bardzo niepewnie, Matri BEZNADZIEJNY. Gdzie są Ci, którzy mówili, że on wykorzystuje zawsze stuprocentowe sytuacje...?
- Heliogabal
- Juventino
Podniósł się lament. To, że z interem będzie ciężko to było wiadome. Do tego naszych presja zżera. Inter nas nie cisnął, przynajmniej nie cały czas. Mecz bardzo wyrównany - okazje były po obydwu stronach. I co wy od Matriego chcecie? Z baniaka nieźle strzelił, a strzał w trybuny... cóż zdarza się
Nawet Del Piero walił takie szmaty. Conte zmotywuje chłopaków. Będzię ładna 2 połowa. Forza Juve! Merda inter!

- Abradab
- Juventino
Ale co robi Maicon w Inetrze to brak mi słów. Nic przez niego nie przechodzi jak terminator :x Słabo Pirlo, Pepe no i Matri niech on się ogarnie bo już powoli to i ja tracę cierpliwość do niego
Vucinic wyłączony z gry przez Maicona. Brawa dla Buffona, vidala oraz dla wrzutek Caseresa.
dawniej zippo01
- -Lucas-
- Juventino
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Należą się brawa całej drużynie Juve za dzisiejsze spotkanie. Wygraliśmy w świetnym stylu z Interem, pomimo zmęczenia meczem z Milanem. Bardzo mnie cieszy bramka Del Piero, bo to symboliczne trafienie. Ostatni gol mojego idola przeciwko największemu przeciwnikowi w lidze. Fajnie też, że Buffon zachował czyste konto. Co tutaj więcej pisać? Lepszego zakończenia weekendu nie można było sobie wymarzyć. Mogę z czystym spokojem i mega humorem poczytać książke. Forza Juve!
PS. Ładny obrazek na sam koniec, kiedy piłkarzy oby dwóch drużyn pokazali klase.
PS. Ładny obrazek na sam koniec, kiedy piłkarzy oby dwóch drużyn pokazali klase.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- ReinerJuve
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Po bramce Alexa prawie się rozkleiłem :lol: . Dla mnie Vidal zdecydowanie piłkarzem meczu.
Nic tylko się cieszyć!
Nic tylko się cieszyć!