Serie A (29): JUVENTUS 2-0 Inter [DPL na meczu!]
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Kontuzja Chivu to raczej wzmocnienie, ale bez utalentowanego Alvareza, wszechstronnego Stankovicia, i mozgu druzyny Sneijdera, Interisci sa w czarnym otworze wydalniczympumex pisze:Według transfermarkt kontuzjowani są: Alvarez, Sneijder, Guarin, Stankovic i ChivuDobry Mudżyn pisze:Ktos wie jakie beda 100% oslabienia Interu? Oczywiscie, poza Sneijderem?

Oby tylko Barza sie wykurowal

BESTER MANN, BESTEEER !

- badecki
- Juventino
Napisałeś to z ironia oczywiście? O tej wszechstronności? Wg Ranieriego Deżan gwarantuje spokój w linii pomocy, a im tego spokoju jutro będzie potrzeba. Ale to tyle jeśli chodzi o tego piłkarza, Stanko i Cuchu w środku, do tego Zanetti na boku pomocy i machający rączkami Pazzini powoduje w tej drużynie niezły bałagan.Dobry Mudżyn pisze: wszechstronnego Stankovicia
Wracając do Deżana

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
@up
Jeszcze z siedem kont załóż, żeby promować tego linka.
Przed poprzednim meczem też wszystko wskazywało na pogrom ale Inter się spiął i zagrał całkiem nieźle. Prawdopodobnie jutro również trzeba będzie się napocić, żeby wygrać. Przewiduję 2:1 po ostrej walce.
Jeszcze z siedem kont załóż, żeby promować tego linka.
Przed poprzednim meczem też wszystko wskazywało na pogrom ale Inter się spiął i zagrał całkiem nieźle. Prawdopodobnie jutro również trzeba będzie się napocić, żeby wygrać. Przewiduję 2:1 po ostrej walce.
- Bianconero92
- Juventino
Jak historia pokazuje lepiej nam się gra z mocniejszymi, więcej wymagającymi rywalami. Tylko hmm.. sam już nie wiem czy inter do takich można zaliczyć w tym sezonie :C . Antoś na pewno ich pozytywnie zmotywuje. No i jedno jest pewne. Meczu nie przegramy
2:0 !

2:0 !
Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
the world of JUVENTUS !
- jt10
- Juventino
Podobnie jak wszyscy chciałbym zobaczyć Inter na kolanach, błagający o litosć jak Fiorentina, rozłożony na łopatki, rozbity, wgnieciony w murawę. I wierzę, że wygramy ten mecz i pokażemy im ich miejsce w szyku.
Jednak przed hurraoptymizmem będę mocno przestrzegał. Ktoś już w temacie przywołał mecz z Romą, sytuacja była analogiczna: rywal bez formy, słaby, mecz miał być spacerkiem, a skończyło się remisem tylko dlatego, że Buffon obronił karnego...
Del Piero nie zegra. Idę o zakład. Zrozumiem to, jeśli w ataku wystąpi Matri bądź Quagliarella. Ale jeśli zagra Borriello choć przez minutę...
Jednak przed hurraoptymizmem będę mocno przestrzegał. Ktoś już w temacie przywołał mecz z Romą, sytuacja była analogiczna: rywal bez formy, słaby, mecz miał być spacerkiem, a skończyło się remisem tylko dlatego, że Buffon obronił karnego...
Del Piero nie zegra. Idę o zakład. Zrozumiem to, jeśli w ataku wystąpi Matri bądź Quagliarella. Ale jeśli zagra Borriello choć przez minutę...

- Heliogabal
- Juventino
Ciekawe czy znów zobaczymy łzy siwego? Mam nadzieję, że cały inter i połowa mediolanu zaleje się jutro łzami. 

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Jest w ogóle jakiś powód, żeby tam wchodzić?it doesn't matter pisze:Widze, ze przygłupy cisnienia nie wytrzymują![]()
Jedynie co mnie ciekawi czy to on sam wymyslił czy jednak nie jest na tyle inteligentny :lol:
Co do meczu... tylko, żeby nie zlekceważyli rywala. Nie pamiętam gdzie to wyczytałem, ale podobno w drużynie od tygodnia tylko o tym meczu się gada. Roznieść ich!
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- rad
- Juventino
Jedynie na co inteligencji autorowi tego wpisu starczyło, to podstawienie za "Legia" "Wisła" lub inną jeszcze nazwę jakiegoś polskiego klubu nazwy "Juventus", bowiem sama "przyśpiewka", jak mi się zdaje znana jest co bardziej "wybitnym" kibicom ligi polskiej. Nie mniej nawet czegoś takiego nie potrafi(ą) internista(śći) zrobić dobrze.it doesn't matter pisze: Jedynie co mnie ciekawi czy to on sam wymyslił czy jednak nie jest na tyle inteligentny :lol:
Powinniśmy wygrać jednobramkową przewagą.
- Skibil
- Redaktor
Internista to lekarz. Interista to osoba która popełniła największy błąd w życiu.rad pisze: internista(śći)
Ja nie napalam się na sam wynik, skład czy styl w jakim Juventus będzie grać - Milan ma dużo łatwiejszy terminarz i trzeba z każdego meczu teraz wyciskać 110% i zgarniać same 3pkt. Co nam po wielkiej serii bez porażki, czy "tylko" drugiego miejsca w tabeli? Skoro przez całą rundę jesienną nasi mogli być na pierwszym miejscu, to dlaczego by nie na koniec sezonu?
- PietroBosman
- Juventino
Wystawianie Boriello w obecnej formie to strzał w stopę,Gra w 10.kosciu88 pisze:Skromne 1 0 mnie zadowoli ale chcialbym ujrzec miny pilkarzy i dzialaczy Interu po porazce minimum 3 bramkami. Oby Boriell usiadl na trybunach i zagrzal tam miejsce do konca sezonu.
To nowe wcielenie Amauriego.
Nie chcę 1-0.
Ma być więcej.Inter na kolanach!
Czego sobie i wam życzę.
Jeżeli jeszcze Roma dobrze się spisze...Trzymać kciuki za ekipę Tottiego!
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Póki co prowadzą 1:0 więc możliwe że nie przegrają tego spotkania,a to da nam szansę na zbliżenie się do 1 lub 2 oczek!PietroBosman pisze:Wystawianie Boriello w obecnej formie to strzał w stopę,Gra w 10.kosciu88 pisze:Skromne 1 0 mnie zadowoli ale chcialbym ujrzec miny pilkarzy i dzialaczy Interu po porazce minimum 3 bramkami. Oby Boriell usiadl na trybunach i zagrzal tam miejsce do konca sezonu.
To nowe wcielenie Amauriego.
Nie chcę 1-0.
Ma być więcej.Inter na kolanach!
Czego sobie i wam życzę.![]()
Jeżeli jeszcze Roma dobrze się spisze...Trzymać kciuki za ekipę Tottiego!