Informacje o Ultras naszych i nie naszych !!!
- juveluck
- Juventino
Kolor czerwony jest bezpośrednim nawiązaniem do haseł na transparentach. Sama oprawa na łuku średnia. Oprawa na reszcie stadionu jest niemal na pewno dziełem klubu. Zdjęcie tabo tylko to potwierdza. Ewidentnie widać na nim, że oprawa jest rozłożona na łuku.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Winner
- Juventino
Mimo tego tekstu strasznie niezrozumiałe jest użycie tego czerwonego tła, przy biało czarnym wszystko wglądałoby dużo lepiej. Skoro to miało być biało czarne piekło to skąd ten czerwony :snooty: .
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Abi
- Juventino
Nie zauważyłem tego w pierwszej chwili :doh:hara pisze:na dole jest jeszcze druga część i zdaje się, że znaczy "witaj diable, witaj w biało-czarnym piekle"
Ogólnie średniawo. Data jest krzywo - rozumiem, że nad 9 i 7 są wejścia i może ciężko było im wciągnąć te prześcieradła, ale to trzeba było jedynki i ósemki tak wysoko nie pchać. Zresztą w ogóle pomysł z datą jest trochę z d.upy. Na tym czerwonym tle idealnie by się wpasowały jakieś żółto-pomarańczowe przeplatanki(że niby ogień), to by się oprawa świetnie zamknęła i mielibyśmy jedną z najciekawszych w tym sezonie.
- kosciu88
- Juventino
Nie narzekajcie, patrzac ogolnie na nasze oprawy podczas meczow ta wypadla naprawde dobrze. 

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Lypsky
- Juventino
Zdjęcie z Pireusu - czyli jak to się robi, żeby fajnie wyglądało - http://legionisci.com/zdjecia/12nss_eur ... piakos.jpg
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- charles
- Juventino
ważne że coś sie dzieje! że próbują oby więcej takich oprawa na cały Sud!Asus3 pisze: Jak dla mnie słabo, to już nie te czasy co kiedyś.
z filmiku wrzuconego przez Asus3 widać, że u tych kmiotków też atmosfera średnia, niby wyjazd niby spina a tam ktoś dzwoni, ktoś pisze smsa o paleniu i rozmowach nie wspomnę.
DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
- juveluck
- Juventino
milan wszystkie oprawy ma na jedno kopyto, zawsze ten sam układ. Stało się to już nudne. Dodatkowo na wszystkie oprawy zgłasza się po zgodę do klubu.Asus3 pisze:Oba mediolańskie kluby na luzie potrafią ułożyć coś lepszego niż grecy i my.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Nasi ultrasi szykują na jutro podobno jakąś "fantastyczną oprawę", ale to ma być niespodzianka.
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=87621
Mam wrażenie, że to będzie się tyczyć głównie farsopoli i przy okazji dostanie się "trochę" kibicom z mediolanu
:twisted:
Oby tylko naprawdę było warto na to czekać, wcale bym się nie obraził jakby przy okazji pikniki znów dzięki klubowi coś zrobiły na cały stadion.
Mam wrażenie, że to będzie się tyczyć głównie farsopoli i przy okazji dostanie się "trochę" kibicom z mediolanu
Oby tylko naprawdę było warto na to czekać, wcale bym się nie obraził jakby przy okazji pikniki znów dzięki klubowi coś zrobiły na cały stadion.
- Marian.
- Juventino
Ja tylko mam nadzieję, że oprawa ta będzie staranniej "wykonana" niż w meczu z Milanem , bo tak na prawdę, jakby każdy piknik podniósł karton, a Ultrasi bardziej przyłożyli się do oprawy (patrz np. krzywo ustawione wzgledem siebie cyfry 1897) to wtedy oprawa wyglądałaby o niebo lepiej, a tak to była trochę niedopracowana. A jak wiemy diabeł tkwi w szczegółach.Mati1990 pisze:Nasi ultrasi szykują na jutro podobno jakąś "fantastyczną oprawę", ale to ma być niespodzianka.
Mam wrażenie, że to będzie się tyczyć głównie farsopoli i przy okazji dostanie się "trochę" kibicom z mediolanu:twisted:
Ps. I żeby znów nie było tak, że Drughi robią swoją oprawę, a Viking swoją, a tak to ponoć było w ligowym starciu z Milanem na początku sezonu.

- Abi
- Juventino
Jeżeli to nie będzie znowu tarcza 29 / herb Juve + chorągiewki, uznam to za postęp. Race by się przydały; na wyjazdach pojawiają się coraz częściej, a w domowym meczu w tym sezonie chyba jeszcze ani razu nie widziałem.