Informacje o Ultras naszych i nie naszych !!!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Bardzo trafna uwaga. Z tego co wiem, ultrasi swoje oprawy robią na swoich łukach czy trybunach. CZyli nasi na Sud dziś totalnie nie zabłysneli. Data powstania Juve na czerwonym tle?? To nie powala. A oprawa na trybunie piknikowej raczej jest z kasy klubu, patrz przyklad Barcy. A ta prezentowała się całkiem przyzwoicie...generalnie ultrasi nie powalili oprawą i dopingiem, o który w oryginalny sposób prosił Conte. To się ceni.Asus3 pisze:Te folie z datą wyglądają najzwyczajniej brzydko za bramką.
Reszta jest dziełem klubu czy ultrasów?
Ale jest git... mamy finał....finał w poprawiny mojego wesela 8)

- Lypsky
- Juventino
Też byłem zdziwiony tłem, ale oprócz daty i tła na trybunach znajdował się tekst (co konkretnie znaczył i jak brzmiał nie powiem, ale było to chyba, podobnie jak kolor tła, odniesienie do Milanu). Wg mnie całość wyglądała naprawdę spoko.Dragon pisze: Data powstania Juve na czerwonym tle?? To nie powala.
edit:
na tym zdjęciu widać tekst - http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 9597_n.jpg
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- charles
- Juventino
moc była! można psioczy ale zamiast czerwonego, biało-czerne pasy jak na pozostałej części stadionu i była by miazga, czekamy na tłumaczenie tekstu.
jak dla mnie i tak pozytywnie zaskoczyli
jak dla mnie i tak pozytywnie zaskoczyli
DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
tylko te wciągniecie ,,9tki'' i ,,7mki'' było strasznie nie równe w porównaniu z 1, i 2jką, myślalem ,że z czasem to wyprostuje ale jednak...Lypsky pisze:Też byłem zdziwiony tłem, ale oprócz daty i tła na trybunach znajdował się tekst (co konkretnie znaczył i jak brzmiał nie powiem, ale było to chyba, podobnie jak kolor tła, odniesienie do Milanu). Wg mnie całość wyglądała naprawdę spoko.Dragon pisze: Data powstania Juve na czerwonym tle?? To nie powala.
edit:
na tym zdjęciu widać tekst - http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 9597_n.jpg

też czekam na tł. transprentu

- Abi
- Juventino
Karol pisze: czekamy na tłumaczenie tekstu.
"Piekło(odwołanie do tego) tak naprawdę nie istnieje, kończy się dzisiaj wieczorem" - coś takiego. Głupio brzmi jak się przetłumaczy, ale po włosku się rymuje i o to chodzi :PJarosław pisze:też czekam na tł. transprentu
EDIT:
Ewentualnie "Piekło nie istniało aż do dzisiejszego wieczoru" - brzmi trochę mądrzej, ale nie wiem czy o to chodziło. Może niech ktoś bardziej kompetentny przetłumaczy.
- evilboy
- Juventino
L'inferno non era cosa vera fino a stasera,
Benvenuto diavolo, benvenuto nell'inferno bianconero.
Dosłownie:
Piekło nie było rzeczą prawdziwą aż do dzisiejszego wieczora,
Witaj, diable, witaj, w białoczarnym piekle.
Czyli tak, jak Abi i hara starali się razem przetłumaczyć
Benvenuto diavolo, benvenuto nell'inferno bianconero.
Dosłownie:
Piekło nie było rzeczą prawdziwą aż do dzisiejszego wieczora,
Witaj, diable, witaj, w białoczarnym piekle.
Czyli tak, jak Abi i hara starali się razem przetłumaczyć

"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero