Coppa Italia (1/2): JUVENTUS 2-2 Milan (1-2, 2-2)
- Łoles
- Juventino
Mirko próbował, próbował aż mu się udało 
może się chłopaki przekonają że strzelanie z dystansu nei boli i w lidze zaczną
mamy finał!!!
Mirek złąpał formę tak btw i oby ją trzymał jak najdłużej

może się chłopaki przekonają że strzelanie z dystansu nei boli i w lidze zaczną
mamy finał!!!
Mirek złąpał formę tak btw i oby ją trzymał jak najdłużej
Ostatnio zmieniony 20 marca 2012, 23:18 przez Łoles, łącznie zmieniany 1 raz.
"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- gucio_juve
- Juventino
Vucinić mistrzostwo świata, to co zrobił w pierwszej części dogrywki. Podanie do Dżakeriniego rodem z Barcelony.
Swoją drogą, to Milan ligowy mecz gra już w sobotę. Ciekawe czy odczują te 30 minut w nogach
.
Swoją drogą, to Milan ligowy mecz gra już w sobotę. Ciekawe czy odczują te 30 minut w nogach

Ostatnio zmieniony 20 marca 2012, 23:19 przez gucio_juve, łącznie zmieniany 1 raz.
- pablo1503
- Juventino
Vucinić
Piłkarz miesiąca, bez wątpienia. Mam nadzieję, że z nim będzie tak samo jak z Nedvedem. Pierwszy sezon taki se, a potem... każdy wie.
Btw. Del Piero wygląda brzydko w czerwono-czarnych barwach

Piłkarz miesiąca, bez wątpienia. Mam nadzieję, że z nim będzie tak samo jak z Nedvedem. Pierwszy sezon taki se, a potem... każdy wie.
Btw. Del Piero wygląda brzydko w czerwono-czarnych barwach
Ostatnio zmieniony 20 marca 2012, 23:21 przez pablo1503, łącznie zmieniany 1 raz.

- Dobry Mudżyn
- Juventino
Vuciniciowi ta bramka sie nalezala jak malo komu, probowal chyba z 3 razy bardzo groznie + raz kapitalnie podal do Giaccha. Brawo Miras, oby tak dalej ! Jesli Ci sie chce, jestes top 3 lewoskrzydlowych w lidze. Rzeklem 8)
BESTER MANN, BESTEEER !

- Kiper69
- Juventino
Udało się! :-D Mamy szanse na jakiekolwiek trofeum po bardzo dlugim czasie. Jestem zadowolony z pracy Conte dzisiaj, potrafił zmotywować i dodać otuchy w odróżnieniu od trenera milanu, ktory przez cale spotkanie działał mi na nerwy, a te usmieszki pod koniec - szkoda słów.
btw. Czy mi sie wydawało, czy kibice opluli Maxi Lopeza ?
btw. Czy mi sie wydawało, czy kibice opluli Maxi Lopeza ?

- Tata
- Juventino
Niespodziewałem się takich emocji!
Mirko to taki zawodnik którego czasami chciałoby się wyściskać, wycałować i postawić mu prostytutkę bo zasłużył. Innym razem chce się go powiesić na haku za genitalia żeby powisiał tydzień. Dzisiaj zapracował na to pierwsze.
Boriello - mam nadzieję że już nigdy nie wybiegnie w koszulce Juve
Mirko to taki zawodnik którego czasami chciałoby się wyściskać, wycałować i postawić mu prostytutkę bo zasłużył. Innym razem chce się go powiesić na haku za genitalia żeby powisiał tydzień. Dzisiaj zapracował na to pierwsze.
Boriello - mam nadzieję że już nigdy nie wybiegnie w koszulce Juve
- kosciu88
- Juventino
Mamy final
Mirko dzis zagral chyba najlepszy mecz w naszej koszulce, oby gral tak dalej jak w ostatnich 3 meczach. brawa dla chlopakow i trzymamy kciuki jutro za Siene.

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- mixery
- Juventino
No, no poważne to oskarżenia że Antek zazdrości DP..
Taktycznie ten mecz był do D... z przodu polegaliśmy na tym co wyczaruje Vucinić albo wrzuci Pirlo, a obrona była absolutnie nie przygotowana - wbiegł obrońca którego powinno nie być i lipa.. Chiellini w słabszej formie
.
Ale jesteśmy w finale po emocjonującym meczu!!
P.S: Świetny moment na końcu jak Mexes się hmm "przekomarzał" z naszymi kibicami, a Ci go opluli
.
Taktycznie ten mecz był do D... z przodu polegaliśmy na tym co wyczaruje Vucinić albo wrzuci Pirlo, a obrona była absolutnie nie przygotowana - wbiegł obrońca którego powinno nie być i lipa.. Chiellini w słabszej formie

Ale jesteśmy w finale po emocjonującym meczu!!
P.S: Świetny moment na końcu jak Mexes się hmm "przekomarzał" z naszymi kibicami, a Ci go opluli

- Kubba
- Juventino
Mirko... Co tu dużo mówić. Obecnie najlepszy piłkarz Juve. Bramka jaką strzelił po prostu cudna...
Tylko po co te nerwy? Przy 1-1 znowu usiedli na pikniku i czekali na końcowy gwizdek. Kolejna sprawa, zmiana Alexa za Marco. Na cholerę?!
Mamy finał!
Tylko po co te nerwy? Przy 1-1 znowu usiedli na pikniku i czekali na końcowy gwizdek. Kolejna sprawa, zmiana Alexa za Marco. Na cholerę?!
Mamy finał!