Coppa Italia (1/2): JUVENTUS 2-2 Milan (1-2, 2-2)
- kosciu88
- Juventino
True story. Przegrywamy na wlasne zyczenie, oby w dogrywce pokazali jajagucio_juve pisze:Gorszej <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> niż Boriello to w promieniu 300 km od Turynu nie ma.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Mate.G
- Juventino
Dwie bramki na konto naszego stopera
Boriello sam na sam pięknie podał do bramkarza. On nie wie co się z piłka robi...

Boriello sam na sam pięknie podał do bramkarza. On nie wie co się z piłka robi...
- mnowo
- Qualità Juventino
Nie wiem, o co konkretnie chodziło Conte przy tym manewrze, naprawdę nie wiem. Może uznał, że idzie nam zbyt łatwo i chciał podnieść naszym poprzeczkę?Kubba pisze:Piękna zmiana Del Piero na Boriello... Brawo![]()
Zapewne ustawi nam mecz
- cerb
- Juventino
No i dopad nas syndrom złabego przeciwnika.. czyli jak Juve gra z druzyną pokroju Bolonia, Lecce, Siena, Cagliari to prowadzi 1 bramka i przez drugie 45 minut sie broni czyli teraz jak z Milanem... a jakby grali tak jak w pierwszej polowie i koncówce meczu to spokojnie by dowiezli remis..
A tak to juz po filipku i po finale.. zas bedzie trzeba czekac 10lat na taka okazje.
A tak to juz po filipku i po finale.. zas bedzie trzeba czekac 10lat na taka okazje.
- Arcadio Morello
- Juventino
dlatego bo Conte kieruje zawiść i zazdrość. Teraz mu pokazuje kto tu rządzi... Brutalne, ale prawdziwe. Jest trenerem to ma władzę. Boli go to, że nigdy nie był wielki i nie jest i nie będzie jak DEL PIERO. Nie jest tak uwielbiany przez kibiców jak Alex. Conte może buty czyścić Alexowi.KondzioJuveFans pisze:ja się tylko zastanawiam dlaczego Del Piero nie jest naszym podstawowym napastnikiem![]()
nie ma co się na razie po tej połowie cieszyć bo do awansu jeszcze 45 min ! Forza Juve !
BORIELLO największy bat... Alex by to strzelił...
CONTE znowu fatalna zmiana...

- Łoles
- Juventino
polecam stronkę mypremium.tv (jeżeli ktoś jej nie zna) tam jest stream espn i innych skysportów 24/7 w niezłej jakości
ale żeby nie było offtopu to końcówka 2 połowy i Mirko poszalał heh
mecz ciekawy i mimo tej nerwówki liczę na, a raczej modlę się o happy end
zauważyłem za to jedną rzecz, za każdym razem jak milan strzelał bramkę to mój syn zaczynał płakać - to na bank nowy juventini
ale żeby nie było offtopu to końcówka 2 połowy i Mirko poszalał heh
mecz ciekawy i mimo tej nerwówki liczę na, a raczej modlę się o happy end

zauważyłem za to jedną rzecz, za każdym razem jak milan strzelał bramkę to mój syn zaczynał płakać - to na bank nowy juventini

Ostatnio zmieniony 20 marca 2012, 22:43 przez Łoles, łącznie zmieniany 1 raz.
"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Ciesze sie ze Vucinic nie strzelil dwukrotnei z dystansu w 94 minucie, przynajmniej bedzie dreszczyk emocji 
oby byly karne, bo obawiam sie ze w dogrywce - jako ze nie mamy wartosciowego napastnika na boisku - mozemy przegrac. Jednakowoz wierze w koncowy sukces
Boriello - why...

oby byly karne, bo obawiam sie ze w dogrywce - jako ze nie mamy wartosciowego napastnika na boisku - mozemy przegrac. Jednakowoz wierze w koncowy sukces

Boriello - why...

BESTER MANN, BESTEEER !

- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Chyba kpisz. Bezmózgi Pepe nie pognał za Messbah a drugi gol to ciul wie co, 3 naszych zawaliło.Mate.G pisze:Dwie bramki na konto naszego stopera![]()
PS. Sypną nam zaraz bramke w dogrywce a jak nie to w karnych spitoli Borriello.
- annihilator1988
- Juventino
Boriello jest komedią piłkarza, ja miałem "banana" na buzi kiedy widziałem jak Marco walczy z piłką, by ta została przy jego nodze
Z taką grą 3 bramka dla Milanu to kwestia czasu, nikt nie ma siły biegać, a na dodatek Lichy złapał jakiś uraz
Dziś śniło mi się, że Boriello trafił jakąś ważną bramkę. Uwierzycie
On i bramka, bramkostrzelny Marco. To jest oksymoron