Liga Mistrzów 2011/12
- Marcin_ACM
- Milanista
Co powiedziec? Powiedzieć, że to dobrze zainwestowane pieniądze, bo jest to jedyny kraj oprócz Włoch, z którego wszystkie (czyli tutaj dwie) drużyny przeszły do 1/8 finału Ligi Mistrzów (uwzględnam ligi, które mają 2 lub więcej miejsc w LM).Dobry Mudżyn pisze: Nie ma znaczenia, Real gra w tym sezonie jedna z najlepszych pilek. Dostaną 4 w kuper, i skonczy sie rumakowanie. Jesli gwiazdy z Zachodniej Europy sa przeplacone, to co powiedziec o transferach do ligi Rosyjskiej?
- Vimes
- Juventino
Cztery punkty straty do lidera i tylko jeden do drugiego miejsca na trzy kolejki do końca nie są złym wynikiem, biorąc pod uwagę fakt, że muszą godzić ligę z pucharami. Mistrzostwa pewnie już nie obronią. Jednak awans do 1/4 finału Ligi Mistrzów to niezła osłoda. Aczkolwiek celna uwaga Marcinie_ACM, nie tylko mistrz Cypru jest lepszy od mistrza Polski. Ich liga prawdopodobnie również stoi na wyższym poziomie.Marcin_ACM pisze:Co ciekawe w swojej lidze nie są odpowiednikiem Realu, czy Barcelony w Primera Division. APOEL jest obecnie po 23 kolejkach na 3 miejscu za AEL i Omonią...Vimes pisze:Awans APOEL-u bardzo mnie ucieszył, bo nie lubię Francuzów, oczywiście z wyjątkiem tych grających w Juve. Prezesi polskich klubów powinni się udać na korepetycje do Nikozji. Cypryjska drużyna nie została chyba zbudowana za jakieś wielkie pieniądze, a poczyna sobie wyśmienicie.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
sam sobie odpowiedziałeś...zahor pisze:W jaki sposób jest uzależniony skoro N-ka ma prawa do transmisji wszystkich meczów LM? Że niby musi w N Sport (dostępnym w najtańszym pakiecie) puścić to, co puszcza Polsat? Dziwne by to było.Maly pisze: z tego co się orientuję (bo zawsze tak było), Polsat wybiera sobie spotkanie, które chce puścić i od tego uzależniony jest rozkład N-ki,Owszem, ale tylko jeżeli masz ten pakiet (za 60 złotych) który pozwala wybierać mecze LM, tak mi się wydaje. Ja mam właśnie tę opcję i o ile na co dzień nie mam NPremium, to mecze oglądam właśnie tam. A jak ktoś ma wariant najtańszy to musi chyba oglądać to co dają na N-Sporcie.kamilu_87 pisze: Przecież NPremium jest odkodowane na LM.

ps. nie musi ale może... pieniądz ;]
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- De Rossi
- Juventino
Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 5 Stankovic, 18 Poli,; 10 Sneijder; 9 Forlan, 22 Milito.
Uuu, zaskoczył Ranieri z tym Polim. Mecz na nsport. INTEEEEEEEERRRRRRRRR!!!!!! ; p
Uuu, zaskoczył Ranieri z tym Polim. Mecz na nsport. INTEEEEEEEERRRRRRRRR!!!!!! ; p

- ewerthon
- Juventino
Też myślałem, że Siwy dalej będzie zachowywał się jak beton i oleje to, że po wejściu Poliego inter zwykle spisywał się dużo lepiej. A tu nas zaskoczył i od pierwszej minuty postawił na utalentowanego Włocha. Dzięki temu manerwowi inter ma jeszcze szanse na awans.De Rossi pisze:Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 5 Stankovic, 18 Poli,; 10 Sneijder; 9 Forlan, 22 Milito.
Uuu, zaskoczył Ranieri z tym Polim.
- Amarillo
- Juventino
Cóż można powiedzieć o dzisiejszych meczach... Bayern z taką grą to jeden z 3 głównych kandydatów do Finału... Jasne że basel było dzisiaj żałośnie słabe, ale to nie zmienia faktu że Bawarczycy pokazali na co ich stać. Barca i Real mogą sięczuć zagrożone bardzo poważnie.
A co do interu... :rotfl: Nie wiem ja po prostu nie potrafię tego opisać. Ja wiem, że dla dobra Calcio powinni przejść itp ale... jednak uśmiech na japie się pojawia kiedy widzi się Inter odpadający w 90 minucie
A co do interu... :rotfl: Nie wiem ja po prostu nie potrafię tego opisać. Ja wiem, że dla dobra Calcio powinni przejść itp ale... jednak uśmiech na japie się pojawia kiedy widzi się Inter odpadający w 90 minucie

Sapere Aude!
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
ynter jest tak beznadziejny... czasami sobie myślę, jakby to było im trochę współczuć, ale od razu się opamiętuję i szczery uśmiech pojawia się na twarzy.
Nie ma co, przyjąć plecami i strzelić gola w 90 minucie to trzeba umieć :C
Nie ma co, przyjąć plecami i strzelić gola w 90 minucie to trzeba umieć :C
- kosciu88
- Juventino
Co zrobil Bayern to szok, mimo i bylo to Basel nie spodziewalem sie ze wygraja az tyle. Co do Interu to mieli chlopaki pecha, jakos mi ich nie szkoda
ale przykro patrzec na tak smutnego dziadka.

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- annihilator1988
- Juventino
Zaczynałem się bać, że będziemy musieli obejrzeć dogrywkę meczu OM-inter. Na szczęście tak się nie stało, bo 2 połowa była zwyczajnie nudna. Natomiast uśmiechałem się pod nosem, kiedy komentatorzy snuli swe mrzonki co do Obiego i jego wpływu na grę ofensywną drużyny z Mediolanu. Poza tym, wiadomości jednego z prowadzących ograniczyły się do transfermarkt.de
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Bardzo mnie cieszy odpadniecie Interu, nie wiem dlaczego, chyba ich nie lubię.
Ale zaraz, to chyba mniej punktów dla ligi włoskiej.. O nie, o ja <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, o ja głupi <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.. Jednak lubię Inter. Wielka szkoda, że odpadli. *
*Spokojnie dziewczyny, żartuje sobie.
Ale zaraz, to chyba mniej punktów dla ligi włoskiej.. O nie, o ja <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, o ja głupi <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.. Jednak lubię Inter. Wielka szkoda, że odpadli. *
*Spokojnie dziewczyny, żartuje sobie.
- Winner
- Juventino
Ja obejrzałem 1 połowę Bayernu i było widać że jest po meczu bo to wyglądało jakby Basel nie było na boisku. Zmieniłem więc na mecz Interu, nie wynudziłem się jak ostatnio w Marsylii ale 2 połowa porywająca nie była. Nieśmiałe ataki gości, potem bramka Interu. Po tej bramce gospodarze mocno przycisnęli a goście wyglądali jakby stracili siły. Potem to już tylko "modliłem się" żeby nie było dogrywki i całe szczęście bramka na 1-1. Bramkarz gości to się popisał z tym karnym 2 przy tylu obrońcach nie powinien był wychodzić a tak odpocznie sobie w następnym meczu. Jedyne co martwi przed meczem z nimi że zaczęli strzelać bramki.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- @D@$
- Juventino
Oglądałem dopiero od 90 minuty (jak zobaczyłem że 1:0 i szykowałem się do dogrywki), ale warto było te 5 minut zobaczyć 
Lipa trochę że (jeśli dobrze pamiętam) jutro puszczają Real, pewnie szykuje się pogrom, a w Londynie może być ciekawiej, no ale to się okaże. Trzymam kciuki za Napoli, powinni utrzymać przewagę.

Chyba optymalnie wyszło, Inter odpada, ale sam mecz wygrali więc pare punktów pyknie dla serie a. Szkoda tylko, że Bayern dzisiaj sobie kanonadę urządził, bo to dla Italii dobry wynik nie jest, znaczy się awans Bawarczyków. Jaja będą jak w lidze znowu Borussia na koniec wygra a Bayern za to np. do finału LM dojdzie.Amarillo pisze:A co do interu... :rotfl: Nie wiem ja po prostu nie potrafię tego opisać. Ja wiem, że dla dobra Calcio powinni przejść itp ale... jednak uśmiech na japie się pojawia kiedy widzi się Inter odpadający w 90 minucie
Lipa trochę że (jeśli dobrze pamiętam) jutro puszczają Real, pewnie szykuje się pogrom, a w Londynie może być ciekawiej, no ale to się okaże. Trzymam kciuki za Napoli, powinni utrzymać przewagę.
- Eric6666
- Juventino
Bez porównania spotkania. W jednym Real pewnie wygra bez problemu z 3-0, ( albo liczą na powtórkę z Barcy, której na bank nie będzie ), a w Londynie mega spotkanie. 3-1 to niby coś, ale jak Chelsea strzeli pierwsza to będzie super widowisko i walka do końca, pewnie będzie dreszczowiec podobny do Milanu;d 2 zespoły z Włoch MUSZĄ być! ;d@D@$ pisze:Oglądałem dopiero od 90 minuty (jak zobaczyłem że 1:0 i szykowałem się do dogrywki), ale warto było te 5 minut zobaczyćChyba optymalnie wyszło, Inter odpada, ale sam mecz wygrali więc pare punktów pyknie dla serie a. Szkoda tylko, że Bayern dzisiaj sobie kanonadę urządził, bo to dla Italii dobry wynik nie jest, znaczy się awans Bawarczyków. Jaja będą jak w lidze znowu Borussia na koniec wygra a Bayern za to np. do finału LM dojdzie.Amarillo pisze:A co do interu... :rotfl: Nie wiem ja po prostu nie potrafię tego opisać. Ja wiem, że dla dobra Calcio powinni przejść itp ale... jednak uśmiech na japie się pojawia kiedy widzi się Inter odpadający w 90 minucie
co do Interu? yeah! ;d brawo Inter;d brawo Ranieri;d a na serio Brawo Didier! Drugi mecz z Maryslią i znowu końcówwka zamyka uciech Ranieriego;d coś pięknego;x Ps. Jak można nie trzymać takiego napastnika jak Milito ciągle na boisku skoro nawet bez formy zjada Pazziniego i Forlana? cały Ranieri;d
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- Cabrini_idol
- Juventino
O jejku cofam po ostatnim meczu z Chievo słowa, że internazionale się podnosi. Są słabi i przeciętni zarazem jak Calgiari czy inne Parmy. Brawo Deschamps.
inter do domu pajace
Jak my z nimi nie wygramy w Turynie, to juz głosno bedziemy mowic o podobnym finiszu jak rok temu .
inter do domu pajace

Jak my z nimi nie wygramy w Turynie, to juz głosno bedziemy mowic o podobnym finiszu jak rok temu .