Serie A (27): Genoa 0-0 JUVENTUS
- Mate.G
- Juventino
Elia może wracać na trybuny.
Jeśli Lazio dziś wygra mamy nad nimi przewagę 2 pkt.
Nie cierpie takich meczy.
Jeśli Lazio dziś wygra mamy nad nimi przewagę 2 pkt.
Nie cierpie takich meczy.
- cerb
- Juventino
Mecz ktorego nieudalo sie wygrac ale poprostu zabrakło troche szczescia..
Remis sprawiedliwy bo i Genoa mogla wygrac... sedzia ewidentnie po naszej stronie.. DeCegła powinien wyleciec za 2ga żółta i w 90 minucie mogl byc karny po faulu Pirlo.
Jakie błedy taktyczne? To napeno zmiana Elia za Pepe .. Pepe sie rozkrecal i w koncu by trafil.. a Elia najsłabszy na boisku.. niedosc ze mu nie szło to jeszcze ewidentnie koledzy do niego nie grali piłek.
Del Piero jak juz to za Giaccheriniego mogl wejsc..
Takie mecze bez wygranej sie zdazaja.. byly okazje i kontrola w meczu wiec dla mnie na plus.
Remis sprawiedliwy bo i Genoa mogla wygrac... sedzia ewidentnie po naszej stronie.. DeCegła powinien wyleciec za 2ga żółta i w 90 minucie mogl byc karny po faulu Pirlo.
Jakie błedy taktyczne? To napeno zmiana Elia za Pepe .. Pepe sie rozkrecal i w koncu by trafil.. a Elia najsłabszy na boisku.. niedosc ze mu nie szło to jeszcze ewidentnie koledzy do niego nie grali piłek.
Del Piero jak juz to za Giaccheriniego mogl wejsc..
Takie mecze bez wygranej sie zdazaja.. byly okazje i kontrola w meczu wiec dla mnie na plus.
- juventini22
- Juventino
Conte pewnie bedzie podniecony ze bedzie 1 trenerem frajerem ktory nie przegra meczu z Juve w sezonie ale nie zdobedzie mistrza. Dzis potwierdzilismy kolejny raz ze poprostu na to nie zaslugujemy, ja nie chce zebysmy z taka gra zdobyli mistrza> To jest zenujacy poziom,. Chyba zaczne obstawiac na remisy w meczach Juve to przynajmniej kase zarobie. Gra jak 2 ligowa druzyna pod wzgledem fizycznym, jak giacherini schodzi ledwo trzymajac sie na nogach i to nie swiadczy o tym ze dal z siebie wszytsko a ze jest zle przygotowany do sezonu to dobrze nie swiadczy, Szkoda bo tworzy sie podobna rzeczjak w 1 sezonie Ranieriego, na sile nie chcemy mistrza zdobyc
- Qrczak
- Juventino
I jeszcze w dodatku jego wzywanie na boisko Boriello :doh:bajbek17 pisze:Wielkiego pecha mieliśmy w tym meczu. Komentator Grzegorz Milko to mnie tak denerwuje a jeszcze jego absurdalne wypowiedzi idealnie pasują do Conte. Chyba myślą tak samo
- eXoN
- Juventino
Dlaczego? Dlaczego kolejny remis... Koniec marzeń o mistrzostwie, teraz musimy się martwić o drugie miejsce. Juventus królowie remisów.
Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy!
Giampiero Boniperti
Giampiero Boniperti
- Swider10
- Juventino
Skuteczność zrówna ZERU !! Teraz módlmy się żeby Lazio nie zabrało nam 2-go miejsca... K A B A R E T :!: :!: :!:
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- Lypsky
- Juventino
Zamykamy temat scudetto i otwieramy walkę o CL. Oby udało się utrzymać drugie miejsce.
Straszne dziadostwo, ale o czym marzyć, jeśli nie potrafi się trafić w światło bramki z odległości 3 metrów. Pepe i Marchisio wrócili do swojego stałego poziomu, Matri po raz kolejny w tym sezonie zupełnie bezproduktywny. Vucinić najlepszy na boisku i skończcie pieprzyć trzy po trzy na jego temat, bo bez Mirko byłoby tylko gorzej.
Elia :lol:
Straszne dziadostwo, ale o czym marzyć, jeśli nie potrafi się trafić w światło bramki z odległości 3 metrów. Pepe i Marchisio wrócili do swojego stałego poziomu, Matri po raz kolejny w tym sezonie zupełnie bezproduktywny. Vucinić najlepszy na boisku i skończcie pieprzyć trzy po trzy na jego temat, bo bez Mirko byłoby tylko gorzej.
Elia :lol:
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- evilboy
- Juventino
Mówiłem to już kilka razy, ale nikt wtedy nie słuchał - może teraz to do Was dotrze - nie ma co myśleć o Scudetto, bo coraz bardziej zaostrza nam się walka o miejsce gwarantujące grę w Lidze Mistrzów.
Czy to nie ironia, że kiedy walczyliśmy o mistrzostwo, nikt o tym wprost nie mówił, a teraz, kiedy już przekreśliliśmy na nie szansę, takie tuzy jak Matri wypowiadają się, że będziemy walczyć o scudetto do końca? :C
Czy to nie ironia, że kiedy walczyliśmy o mistrzostwo, nikt o tym wprost nie mówił, a teraz, kiedy już przekreśliliśmy na nie szansę, takie tuzy jak Matri wypowiadają się, że będziemy walczyć o scudetto do końca? :C
"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- Nedved1983
- Juventino
normalnie jakaś masakra. mieliśmy w tym spotkaniu wszystkie atuty po swojej stronie: posiadanie piłki, rzuty rożne, strzały celne. niestety skuteczność jest skandaliczna!
Antonio powinien całe treningi poświęcić na poprawę skuteczności, przy okazji defensywa z Buffonem by się zgrała. najgorsze jest to że forme stracili wszyscy: Marchisio, Matri, Pepe, Giac...
co mógł zrobić więcej Antonio? cała drużyna jest bez formy, nieważne kogo wprowadzi się na boisko. do tego bramkarz rywali jak zwykle rozgrywa mecz życia. mamy pecha, do tego skandaliczne sędziowanie.
nie będę się już pytał czemu nie gra Elia... nie rozumiem kto go do nas sprowadził. a komentatorzy mnie wnerwiali zdziwieniem czemu nie wchodzi Borriello.
zapomnijmy o scudetto, brońmy LM bo można już zacząć się bać o 2 czy nawet o 3 miejsce.
didn't we almost have it all...

co mógł zrobić więcej Antonio? cała drużyna jest bez formy, nieważne kogo wprowadzi się na boisko. do tego bramkarz rywali jak zwykle rozgrywa mecz życia. mamy pecha, do tego skandaliczne sędziowanie.
nie będę się już pytał czemu nie gra Elia... nie rozumiem kto go do nas sprowadził. a komentatorzy mnie wnerwiali zdziwieniem czemu nie wchodzi Borriello.
zapomnijmy o scudetto, brońmy LM bo można już zacząć się bać o 2 czy nawet o 3 miejsce.
didn't we almost have it all...
Ostatnio zmieniony 11 marca 2012, 17:00 przez Nedved1983, łącznie zmieniany 1 raz.
- KondzioJuveFans
- Juventino
graliśmy świetnie , ale nic nie wpadało
już wiem dlaczego Elia nie gra -.-

już wiem dlaczego Elia nie gra -.-
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- wojczech7
- Juventino
A weź Ty się odpier...nicz od Vucinicia, dzisiaj najlepszy na boisku. W ogóle irytują mnie dośrodkowania Pirlo z rożnych. Żeby na 16 kornerów praktycznie ani razu nie zagrozić bramce rywala? PepeAntichrist pisze:Myślę, że to spotkanie daje odpowiedź wielu osobom, które pytały się, po co nam kolejny napastnik, "skoro jest Quagliarella i Matri" i te osoby omal nie stawiały ich jako napadziorów na LM. Otóż ani ta dwójka, ani tym bardziej Vucinić, czy Boriello nie mogą być napastnikami z pierwszego składu Juventusu. Na ławkę - owszem. Kolejny mecz pokazujemy kompletne zero z przodu. I oddajemy mistrzostwo powoli na własne życzenie. Szkoda.

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Czarek_88
- Juventino
Qrczak pisze:I jeszcze w dodatku jego wzywanie na boisko Boriello :doh:bajbek17 pisze:Wielkiego pecha mieliśmy w tym meczu. Komentator Grzegorz Milko to mnie tak denerwuje a jeszcze jego absurdalne wypowiedzi idealnie pasują do Conte. Chyba myślą tak samo
Bez kitu te wzywanie Boriello to było mistrzostwo świata niech sie koleś schowa heheh