Serie A (27): Genoa 0-0 JUVENTUS
- Amarillo
- Juventino
Z żółtkiem mój błąd, ale co do rąk się nie zgodzę. Bardziej od przypadkowości liczy się tutaj raczej jej ustawienie, nie każda była ewidentna, ale jak ktoś trzyma ją w niezbyt naturalnej pozycji i piłka trafiając ją zmieni tor lotu to moim zdaniem winna być odgwizdana, bez względu na to czy był to przypadek czy zamysł.Abradab pisze: Żółtko dostał De Ceglie za trzymanie zawodnika a nie Vidal za zagranie ręką. A co do tych rąk z Genoy to większość była przypadkowa. Więc nie rozumiem co się tak czepiacie sędziego :roll:
Sapere Aude!
- Mate.G
- Juventino
Pepe to jest JAKIEŚ NIE POROZUMIENIE 50CM DO BRAMKI METR DO SŁUPKA I SŁUPEK . GRATKI.
Kolejny <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> remis.
Kolejny <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> remis.
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Myślę, że to spotkanie daje odpowiedź wielu osobom, które pytały się, po co nam kolejny napastnik, "skoro jest Quagliarella i Matri" i te osoby omal nie stawiały ich jako napadziorów na LM. Otóż ani ta dwójka, ani tym bardziej Vucinić, czy Boriello nie mogą być napastnikami z pierwszego składu Juventusu. Na ławkę - owszem. Kolejny mecz pokazujemy kompletne zero z przodu. I oddajemy mistrzostwo powoli na własne życzenie. Szkoda.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- annihilator1988
- Juventino
Na stojąco jeszcze nikt meczu nie wygrał. Dziękuje
- Gość
patrzeć sie nie da, dojrze ze nie mam prawdziwego napastnika, to jak są sytuacje to nikt ich nie potrafi wykorzystać.
dzisiaj daje calemu zespolowi - !!!!!!
Milan 4 Wagony przed nami...
patrzeć sie nie da, dojrze ze nie mam prawdziwego napastnika, to jak są sytuacje to nikt ich nie potrafi wykorzystać.
dzisiaj daje calemu zespolowi - !!!!!!
Milan 4 Wagony przed nami...
- Stonecrush
- Juventino
Co wy sie tak martwicie tak tym mistrzowstwem;p Się lepiej zacznijcie martwić żeby LM w była...
- Kubba
- Juventino
Trzeba na to spojrzeć z innej strony... Tym razem udało nam się utrzymać czyste konto! Najlepsza defensywa w lidze!szkoda, że ofensywy nie ma
Elia chyba dziś wystarczająco się nagrał w tym sezonie. Powinien odpocząć na pikniku
Elia chyba dziś wystarczająco się nagrał w tym sezonie. Powinien odpocząć na pikniku
- bendzamin
- Redaktor
- karosznurek
- Juventino
Kolejny rozczarowujący remis. Ten mecz znowu pokazał, że potrzeba nam napastnika z prawdziwego zdarzenia.
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."