Serie A (27): Genoa 0-0 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2012, 22:43

Borriello powinien obejrzeć mecz z trybun, na chwilę obecną nie mamy lepszego napastnika od Matriego, który przynajmniej trafia w bramkę.

Obrazek
Łoles

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 marca 2012, 22:47

Vimes pisze:Borriello powinien obejrzeć mecz z trybun, na chwilę obecną nie mamy lepszego napastnika od Matriego, który przynajmniej trafia w bramkę.
Ja bym nawet się pokusił o stwierdzenie że Matri trafia w piłkę z czym Boriello ma problem

"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
Kostek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2012, 10:00

Przy takiej dwójce środkowych obrońców chyba jednak lepszym wariantem było by ustawienie w środku Marrone niż ofensywny Giach mimo to jego bym postawił na prawej flance zamiast Pepe.W ataku chyba Matri jest jednym dającym nam w miare pewny poziom graczem , bo mimo iż często jest niewidoczny , to jednak potrafi się odnaleźć i jak już bedzie miał okazję to ją raczej wykorzysta.W ostatnich 6 ligowych meczach mamy 5 remisów, czas przerwać tą złą passę i zdobyć 3 punkty !

Obrazek
Gość

Nieprzeczytany post 11 marca 2012, 11:09

Dzisiaj mi bez różnicy czy zagra Matri czy Boriello , chce aby Juve zdobyło te długo oczekiwane 3 pkt !

FoRza JuvE !!

eXoN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2012, 11:28

@up

Jednak jest różnica, bo z Boriello w składzie szansa na strzelenie gola jest znacznie mniejsza.

Boje się o obronę, w poprzednim meczu z nimi straciliśmy dwie bramki. W tym może być podobnie.

Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy!
Giampiero Boniperti
Alexis93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2012, 11:34

Z Genoa większość ostatnich spotkań to duża ilość bramek, emocje od początku do końca, więc liczę na dobre spotkanie i korzystny rezultat, 3 punkty są w zasięgu ale atak musi się wreszcie postarać. Nie ma co patrzeć na Milan, grajmy swoje, przeciwnicy nas doganiają a naszym celem jest powrót na europejskie salony.

Juventus na zawsze!
Inzaghi320

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2012, 11:41

mam pytanie czy jak włączacie transmisje z linków na meczyki.pl tez macie biały ekran ?? Co do samego meczu licze na przełamanie i wygrana 2:1 dobrze jak by Marchisio coś ukuł licze na występ Eli
Ostatnio zmieniony 11 marca 2012, 11:50 przez Inzaghi320, łącznie zmieniany 1 raz.

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2012, 11:47

Liczę, że linię ataku współtworzyć będą: Mirko (niech mu się w końcu zachce chcieć), Matri, a także Fabio/Alex. Nie liczyłbym, że zobaczymy "Krasnala", przynajmniej nie od pierwszego gwizdka. Ktoś musi przecież zabezpieczać środek pola, a Pirlo i Marchisio będą bardziej nastawieni na kreowanie sytuacji strzeleckich, niż obronę. Tak więc zapewne zobaczymy Padoina, chociaż i Luca byłby dobry.

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2012, 12:21

Genoa w pieciu ostatnich meczach zdobyla 2 punkty, remisujac z Lecce i z Parma. Ostatnio przegralismy z nimi w lidze bodajze 2 lata temu. Mam nadzieje, ze dzisiaj jest to nasz mecz na przelamanie sie i mimo brakow w skladzie pokazemy, ze nieprzypadkowo jestesmy wiceliderem, a milan bedzie wciaz czul nasz oddech na plecach.

Wedlug gazzetty w pomocy wyjdzie Giaccherini, a z przodu Pepe - Matri - Vucinic. To chyba dobre, jesli nie najlepsze rozwiazanie. Moze Elia wreszcie by dostal ze 20 minut? :think: To pewnie zalezne od tego, jak sie mecz ulozy.

Obrazek
Arty83

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2012, 12:59

Ostatnio co mecz typowałem że wygramy teraz się powstrzymuję przed jakimkolwiek wynikiem bo już nie wiem czego się spodziewać. Jedyne czego chcę to brak Boriello w składzie :twisted:

Gość

Nieprzeczytany post 11 marca 2012, 13:36

Arty83 pisze:Ostatnio co mecz typowałem że wygramy teraz się powstrzymuję przed jakimkolwiek wynikiem bo już nie wiem czego się spodziewać. Jedyne czego chcę to brak Boriello w składzie :twisted:
Jedno jest pewne, nie przegramy :] Kurs 1.27 dla zainteresowanych :P

LukaS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2012, 14:08

Kurs się podniósł po ostatnim meczu. Ale również po ostatni meczu niewielu będzie stawiać na Juve a jedynie 1x próbując złapać dobry kurs bo czysty typ na Juventus będzie dla nich ryzykowny. Buki zarobią bo Juve wygra a nie zdziwię się jak i pokryje handi -1.

Amarillo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2012, 14:09

jarecki.k pisze:
Arty83 pisze:Ostatnio co mecz typowałem że wygramy teraz się powstrzymuję przed jakimkolwiek wynikiem bo już nie wiem czego się spodziewać. Jedyne czego chcę to brak Boriello w składzie :twisted:
Jedno jest pewne, nie przegramy :] Kurs 1.27 dla zainteresowanych :P
Przy tym Juve to niczego nie można być pewnym. Czas zabawy się skończył, nie ma miejsca na potknięcia, których zaliczyliśmy w sezonie tyle, że starczyłoby na połowę zespołów w Serie A. Pora na 3 punkty i grę od pierwszej do ostatniej minuty. Na wpadkę Milanu z Lecce nie ma co liczyć, więc tym bardziej należy wygrać bo te remisy to już mnie przestają śmieszyć. :roll:

Sapere Aude!
rammstein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 11 marca 2012, 14:14

Oficjalnie:

Juventus (4-3-3): Buffon; Lichtsteiner, Caceres, Vidal, De Ceglie; Marchisio, Pirlo, Giaccherini; Pepe, Matri, Vucinic.
A disp.: Storari, Marrone, Padoin, Elia, Del Piero, Borriello, Quagliarella.

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2012, 14:15

rammstein pisze:Oficjalnie:

Juventus (4-3-3): Buffon; Lichtsteiner, Caceres, Vidal, De Ceglie; Marchisio, Pirlo, Giaccherini; Pepe, Matri, Vucinic.
A disp.: Storari, Marrone, Padoin, Elia, Del Piero, Borriello, Quagliarella.
I like it! Chyba najlepszy możliwy skład na dzisiaj. W drugiej połowie chce zobaczyć Alexa,Elie i FQ. Będzie dobrze.

Zablokowany