Serie A (27): Genoa 0-0 JUVENTUS
- Machnes
- Juventino
Dobra ponarzekaliśmy, pomarudziliśmy, a teraz trzeba tej 14 drużynie w Serie A pokazać miejsce w szeregu. Wiem, że ostatnie 2 sezony zostaną w pamięci jeszcze długo, ale chyba każdy przyzna, że chciałby mieć takie kryzysy jak teraz rok i 2 lata temu. Gramy frajersko ale nie jest to jakaś tragedia i spokojnie jesteśmy w stanie pyknąć Genoe na ich boisku.
Martwi mnie ostatnio Conte, mam wrażenie, że po tej całej nagonce na niego stracił trochę werwy, nie krzyczy tak na zawodników a Ci poczuli się trochę za mocni. Pozytywem, jest to, że wszyscy zaczynają nas lekceważyć, Milaniści kierujący się dobrem Calcio modlą się, abyśmy nie awansowali do LM. bo na pewno odpadniemy w grupie
Futbol jest nieprzewidywalny, jeszcze trochę ponad miesiąc temu Milan grał taką kaszanę, by potem złapać wiatr w żagle. Teraz nasza kolej, żeby się rozpędzić 
Mam nadzieję, że na obronie zagra jednak Vidal, bo Marrone jest chyba za mało doświadczony, a Chilijczyk to twardy gość da sobię radę
To chyba jasne, że na obronię przynajmniej będzię się starał grać bardziej czysto niż na pograniczu faulu. Na ten mecz wystawiłbym 442 i Alexa od początku, ale nawet nie liczę na takie rozwiązanię, więc nie będę się tu rozpisywał ;P
433 byle bez Borriello z przodu. Może Q od początku a potem Matri, który jak wchodzi z ławki gra o wiele, wiele lepiej
W poprzedniej rundzie strzelił Freyowi 2 bramki, może pokusi się o przypomnienie swojej dobrej formy:) Liczę na magię Pirlo oraz na Vucinicia, może ta bramka spowoduje zwyżkę jego formy. Życzę sobie i wam, żeby Marchisio odnalazł znowu tą łatwość w strzelaniu bramek. Damy radę
FORZA JUVE!!!
Martwi mnie ostatnio Conte, mam wrażenie, że po tej całej nagonce na niego stracił trochę werwy, nie krzyczy tak na zawodników a Ci poczuli się trochę za mocni. Pozytywem, jest to, że wszyscy zaczynają nas lekceważyć, Milaniści kierujący się dobrem Calcio modlą się, abyśmy nie awansowali do LM. bo na pewno odpadniemy w grupie

Mam nadzieję, że na obronie zagra jednak Vidal, bo Marrone jest chyba za mało doświadczony, a Chilijczyk to twardy gość da sobię radę

433 byle bez Borriello z przodu. Może Q od początku a potem Matri, który jak wchodzi z ławki gra o wiele, wiele lepiej

Ciekawe jak się czują ci wszyscy eksperci wrzucający Gouano do składu zamiast Bonucciego, "bo gorzej nie zagra". Vidal, Marrone, potem pewnie Licht, Giaccherini. Byle nie cieniasy (póki co) z primavery.
W Romie z resztą myślą tak samo rozsądnie - DDR na obronę, junior do pomocy.
W Romie z resztą myślą tak samo rozsądnie - DDR na obronę, junior do pomocy.
- Cabrini_idol
- Juventino
alina pisze:Byle nie cieniasy (póki co) z primavery.
\
to co rozwiązujemy Primavere? dziwny tok myślenia. Tym bardziej, że Vidal to nie DDR

- jareckik
- Juventino
Podobno nie przegramy
Myślę że obrona z Vidalem i Caceresem zda egazmin, chodz powiem szczerze, że w ostatnim meczu Bonuc nie zagral wcale źle i na pewno go będzie brakowało. Bardziej martwi mnie napad. Kto tam zagra?
- Machnes
- Juventino
Rozpatrywałbyś w ogóle kandydaturę Giaccheriniego (gościa o wzroście 167cm) na obronę?alina pisze:Ciekawe jak się czują ci wszyscy eksperci wrzucający Gouano do składu zamiast Bonucciego, "bo gorzej nie zagra". Vidal, Marrone, potem pewnie Licht, Giaccherini. Byle nie cieniasy (póki co) z primavery.

Dziwny to myślenia, ale 2 kluby z 4. najlepszej ligi na świecie tak robią. Chłopaki z primki maja papiery na granie, ale poki co są zwyczajnie za słabi na ten poziom. Przegraliby z jakimś lepszym teamem z 4. ligi włoskiej.Cabrini_idol pisze:to co rozwiązujemy Primavere? dziwny tok myślenia. Tym bardziej, że Vidal to nie DDRalina pisze:Byle nie cieniasy (póki co) z primavery.
\
Ostatnio widziałem jak dwa A-klasowe (7. szczebel) zespoły pokonują U19 z 1. ligi (2. szczebel). 3-0 i 3-2.
Taki żarcik. Nie zczaiłeś.Machnes pisze:Rozpatrywałbyś w ogóle kandydaturę Giaccheriniego (gościa o wzroście 167cm) na obronę?alina pisze:Ciekawe jak się czują ci wszyscy eksperci wrzucający Gouano do składu zamiast Bonucciego, "bo gorzej nie zagra". Vidal, Marrone, potem pewnie Licht, Giaccherini. Byle nie cieniasy (póki co) z primavery.
- deszczowy
- Juventino
Dokładnie 1 (jeden) centymetr więcej miał Roberto Carlos. A taki Cafu miał 176. Tytani z nich, co?Machnes pisze:Rozpatrywałbyś w ogóle kandydaturę Giaccheriniego (gościa o wzroście 167cm) na obronę?alina pisze:Ciekawe jak się czują ci wszyscy eksperci wrzucający Gouano do składu zamiast Bonucciego, "bo gorzej nie zagra". Vidal, Marrone, potem pewnie Licht, Giaccherini. Byle nie cieniasy (póki co) z primavery.

- Pan Mietek
- Juventino
Wyjątek potwierdza regułę. Falcao ma 1,77 i jest, być może, najlepszym target manem na świecie ale to nie oznacza, że każdy piłkarz o takim wzroście może z powodzeniem strzelać tyle bramek głową.deszczowy pisze:Dokładnie 1 (jeden) centymetr więcej miał Roberto Carlos. A taki Cafu miał 176. Tytani z nich, co?
Ciężki mecz przed nami, naprawdę, gdyby nie ostatnia seria to nie obraziłbym się na remis ale tak dłużej być nie może!
Vidal na obronę, Padoin do środka, Pepe na ławkę, Matri do ataku, Borriello na trybuny i może coś z tego będzie?
- jareckik
- Juventino
Nie wiesz że jeden czy dwa centymetry więcej to dla niektórych bardzo dużo ?deszczowy pisze:Dokładnie 1 (jeden) centymetr więcej miał Roberto Carlos. A taki Cafu miał 176. Tytani z nich, co?Machnes pisze:Rozpatrywałbyś w ogóle kandydaturę Giaccheriniego (gościa o wzroście 167cm) na obronę?alina pisze:Ciekawe jak się czują ci wszyscy eksperci wrzucający Gouano do składu zamiast Bonucciego, "bo gorzej nie zagra". Vidal, Marrone, potem pewnie Licht, Giaccherini. Byle nie cieniasy (póki co) z primavery.

- Machnes
- Juventino
Nie wiem co chciałeś tym udowodnić. mówimy tu o tym, kto miał zagrać na stoperze a podajesz przykłady Carlosa i Cafu, którzy byli bocznymi obrońcami, a Cafu na dodatek 9cm wyższydeszczowy pisze:Dokładnie 1 (jeden) centymetr więcej miał Roberto Carlos. A taki Cafu miał 176. Tytani z nich, co?Machnes pisze:Rozpatrywałbyś w ogóle kandydaturę Giaccheriniego (gościa o wzroście 167cm) na obronę?alina pisze:Ciekawe jak się czują ci wszyscy eksperci wrzucający Gouano do składu zamiast Bonucciego, "bo gorzej nie zagra". Vidal, Marrone, potem pewnie Licht, Giaccherini. Byle nie cieniasy (póki co) z primavery.

- Gość
Nie zdziwi mnie jeżeli Boriello wyjdzie w podstawie,nie przepadam za nim (jak praktycznie wszyscy na forum) lecz w ostatnim meczu naprawdę walczył , komentator Canal + Sport to samo mówił.na Matriego to wogóle patrzeć nie mogę...może ta sytuacja że ostatnio boriello wyszedł w podstawie , wplynie na Matriego motywacynie, rywalizacja jest więc może to dobrze zrobi.Brakuję mi bardzo na boisku Alexa .. smutne jest to że Wielki DEL siedzi na ławie,więc inni napastnicy muszą sie lepiej spisywac od alexa, nie ma co ukrywac,A.Conte musi to widzieć,chociaż nie jestem ulubiencem Conte,jutro się wszystko okaże,jeżeli Juve zaliczy kolejny remis , to można mówic o Kryzysie STAREJ DAMY.
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- charles
- Juventino
Powołani:
Bramkarze: Buffon, Manninger, Storari
Obrońcy: Caceres, De Ceglie, Lichtsteiner
Pomocnicy: Marchisio, Elia, Padoin, Pirlo, Vidal, Giaccherini, Krasic, Estigarribia, Marrone
Napastnicy: Pepe, Del Piero, Vucinic, Quagliarella, Borriello, Matri
aż 3 obrońców tylu samo co bramkarzy :lol:
chciałbym zobaczyć piłkarzy którzy będą gryź trawę! Alex, Krasic czy Elia mogli by wnieść trochę świeżości i agresji.
no ale Conte znów da szanse Borriello czy Estiemu
Pomocnicy: Marchisio, Elia, Padoin, Pirlo, Vidal, Giaccherini, Krasic, Estigarribia, Marrone
chciałbym zobaczyć piłkarzy którzy będą gryź trawę! Alex, Krasic czy Elia mogli by wnieść trochę świeżości i agresji.

Ostatnio zmieniony 10 marca 2012, 20:12 przez charles, łącznie zmieniany 1 raz.
DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Co nie zmienia faktu, że najbardziej można się bać nie o obronę a o atak, bo to on zawodzi niemiłosiernie. Jeśli Conte pozwoli wybiec na boisko Boriello to straci w moich oczach bardzo wiele (po prostu stwierdzę, że jest definitywnie głupi). Strzelmy w końcu więcej niż jedną bramkę... o więcej niż dwie nawet nie proszę.charles pisze:aż 3 obrońców tylu samo co bramkarzy
- pumex
- Juventino
Chyba nie chciałbym zobaczyć świeżej krwi w postaci Krasicia. Minął zbyt krótki okres, żeby ligowi obrońcy zapomnieli, że koleś umie pół zwodu do jednej strony.charles pisze:chciałbym zobaczyć "świeżą krew", piłkarzy którzy będą gryź trawę! Alex, Krasic czy Elia mogli by wnieść trochę świeżości i agresji.
Proszę, przestań, bo zwrócę kolację...charles pisze:no ale Conte znów da szanse Borriello czy Estiemu
Gazzetta 'wymieniła' Borriello na Matriego, ot takie światełko w tunelu

- @Maras@
- Juventino
Karol... w ogóle wypluj to ostatnie zdanie. Nawet nie wyobrażam sobie co by się działo gdyby do tego doszłocharles pisze:Powołani: