WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
No stres odpada, bo cyfra maja chyba nieopłaconą. Uno, Havana, Sportpub i inne okoliczne.zoff pisze:<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, że pokazują. Bede na bankJakie miejsce?
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- AmericanPsycho
- Juventino
Tak czy inaczej, mam nadzieje, że reszta się zjawi.Push3k pisze:Oj. Mogę się nie pojawić.
Będę z jednym leniwym vucinicem z naszego forum.
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- Filip
Zamilcz Borriello.delakha pisze:Tak czy inaczej, mam nadzieje, że reszta się zjawi.Push3k pisze:Oj. Mogę się nie pojawić.
Będę z jednym leniwym vucinicem z naszego forum.
- AmericanPsycho
- Juventino
Ostatnio byliśmy w Sport Pubie i było klawo. Myślę, że to też będzie nasz pierwszy wybór dzisiaj. Wszystko oczywiście na jednej ulicy (Bogusławskiego, pod nasypem) dla ewentualnych nowych.daniel85 pisze:skoro no Stress odpada to i tak możemy się pod nim spotkać powiedzmy 14:45 i będziemy szukać, w UNO czy gdzieś
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- daniel85
- Juventino
na imprezę można iść po meczuBrendol pisze:W sobotę MOZE sie pojawie, jeszce nie wiem, co z impreza. Jak nie pójde, to bedem na meczu
środowy mecz oglądaliśmy w UNO dziwny obraz był to może gdzieś indziej, acha i jak ktoś pisze że przyjdzie to powinien przyjść tak mi się wydaje

- AmericanPsycho
- Juventino
W sobote św. Patryka :twisted:
Trafił mi się współlokator Sycylijczyk z obsesją na punkcie calcio, to go wezmę coby się poznał na polskiej kulturze.
Trafił mi się współlokator Sycylijczyk z obsesją na punkcie calcio, to go wezmę coby się poznał na polskiej kulturze.