Serie A (23): Bologna 1-1 JUVENTUS
- deszczowy
- Juventino
A w ogóle - chciałem przeprosić wszystkich, którzy mówili, że Boriello to pociąg relacji Warszawa-Kraków, a ja upierałem się, że trzeba dać mu szansę. Cóż, mój błąd.
Denerwują was jeszcze takie mecze? Ja chyba staję się coraz bardziej numb.
Denerwują was jeszcze takie mecze? Ja chyba staję się coraz bardziej numb.
- Cabrini_idol
- Juventino
spokojnie z tym 2 miejscem możemy skończyc równie dobrze na 5 i nie, nie jest to żart....Kamil_on pisze:Fakt jest taki, że Juventus nie ma kim straszyć z przodu. Jest Mirko, jest Fabio. Pierwszy błyszczy raz na 5 spotkań, a drugi nie dostaje za dużo czasu na pokazanie się. Nie ma sensu narzekać na Conte, bo 2 miejsce przed sezonem połowa kibiców brałaby w ciemno. Potrzebne są wzmocnienia w ataku i tyle, tu tkwi problem :!:

- bendzamin
- Redaktor
Bonucci chyba podawal wtedy. Swoja droga, ciekawe, co on do cholery tam robil w ataku pozycyjnym pol godziny przed koncem meczu.Mate.G pisze:To nie był przypadkiem Bonucci ?Deyvid pisze: wisienką na torcie był jego fenomenalny voley obok piłki bodajże w 63min.
Tak mi się wydawało, że to był LEOŚ
Coz, nic nowego sie dzisiaj nie dowiedzielismy. Na pewno mistrzom Wloch w poprzednich latach takie spotkania sie zdarzaly, tylko ich w 3/4 przypadkow ratowal klasowy napastnik, potrafiacy zrobic cos z niczego. My takiego kogos nie mamy, wiec nie ma sie w zasadzie co dziwic, ze nasz bilans wyglada 13-13-0.
Mam nadzieje, ze uda nam sie utrzymac srednia 2 pkt / mecz, bo na pewno da nam to mozliwosc gry w przyszlorocznej lidze mistrzow.
- pakman
- Juventino
Karny jak byk - o czym tu dyskutowac ? Faul Bonu to tak 50na50 bo w powtorce bylo widac ze postawil noge a obok jego nogi polecial Ramirez.
"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Czekam na Prince Guano na środku obrony Juve, bo gorszego guana niż zafundował nam Bonucci, to nasz czarny heban raczej nie zrobi.
BESTER MANN, BESTEEER !

- @Maras@
- Juventino
A jak można dać kartkę trenerowi (lub innej osobie funkcyjnej siedzącej na ławce), który nie jest piłkarzem ??kosciu88 pisze:Kazal mu opuscic lawke ale kartki nie pokazalsylvin pisze:rozumiem... tylko nie widzialem czy dostal kartke czy nie?kosciu88 pisze: Chcial karnego i go ponioslo, zwykla pyskowka.
Chcialem jeszcze pochwalic Caceresa, nie zapomnial jak sie gra na srodku obrony. Bonucci powinien byc czwartym w hierarchii
Zółta kartka i tu nie ma co dyskutować... Przerwanie korzystnej akcji... Tyle...pakman pisze:Karny jak byk - o czym tu dyskutowac ? Faul Bonu to tak 50na50 bo w powtorce bylo widac ze postawil noge a obok jego nogi polecial Ramirez.
Ostatnio zmieniony 07 marca 2012, 20:43 przez @Maras@, łącznie zmieniany 1 raz.

- Wojtek1207
- Juventino
A ja uważam, że Boriello tak tragicznie nie grał, chociaż to dogranie od Pepe to fatalnie się zachował.
Ale tak w ogóle to ciężko wyciągać wnioski, bo Bologna w pierwszej połówce bardzo nas przycisnęła pressingiem, a jeśli kogoś po tej I połówce winić, to naszych bocznych obrońców i skrajnych napastników, bo wszystko się pchało do środka, a jak Pepe dostawał w końcu piłkę, to prosto w obrońcę dośrodkowywał.
A Conte gdyby był taki słaby, to by się na drugą połówkę nie podnieśli. A tak...
Ja jestem optymistą i uważam, że jeszcze w tym sezonie zaskoczymy dobrą grą, z Genoą będzie 3:0 dla nas, zobaczycie.
I jeszcze takie pytanie: jak Antek dostał czerwoną kartkę, to z Genoą będzie na ławce rezerwowych, czy trybuny?
Ale tak w ogóle to ciężko wyciągać wnioski, bo Bologna w pierwszej połówce bardzo nas przycisnęła pressingiem, a jeśli kogoś po tej I połówce winić, to naszych bocznych obrońców i skrajnych napastników, bo wszystko się pchało do środka, a jak Pepe dostawał w końcu piłkę, to prosto w obrońcę dośrodkowywał.
A Conte gdyby był taki słaby, to by się na drugą połówkę nie podnieśli. A tak...
Ja jestem optymistą i uważam, że jeszcze w tym sezonie zaskoczymy dobrą grą, z Genoą będzie 3:0 dla nas, zobaczycie.
I jeszcze takie pytanie: jak Antek dostał czerwoną kartkę, to z Genoą będzie na ławce rezerwowych, czy trybuny?
- squinter
- Juventino
Z tego co zrozumiałem z gadki komentatorów, to odgwizdał popełniając błąd.Bianconero92 pisze:Z tego co mi wiadomo to chyba właśnie nie odgwizdali spalonego.squinter pisze:Przy tym strzale Marchisio gwizdnęli spalonego, więc nie ma co płakać nad zmarnowaną setką.
- sylvin
- Juventino
normalnie mozna mu dac kartke, wylatuje na trybuny i tyle, ile razy wielki Mou ladowal z czerownym kartonikiem i pauzowal kilka kolejek na trybunach@Maras@ pisze:A jak można dać kartkę trenerowi (lub innej osobie funkcyjnej siedzącej na ławce), który nie jest piłkarzem ??kosciu88 pisze:Kazal mu opuscic lawke ale kartki nie pokazalsylvin pisze: rozumiem... tylko nie widzialem czy dostal kartke czy nie?
Zółta kartka i tu nie ma co dyskutować... Przerwanie korzystnej akcji... Tyle...pakman pisze:Karny jak byk - o czym tu dyskutowac ? Faul Bonu to tak 50na50 bo w powtorce bylo widac ze postawil noge a obok jego nogi polecial Ramirez.
By czuć upadek, z wysoka spaść trzeba.
Być na dnie, by móc sięgnąć nieba
Być na dnie, by móc sięgnąć nieba
- eXoN
- Juventino
Conte zrobi siarę w wywiadach, jestem tego pewien. Szkoda mi trochę Alexa, widząc go na tej ławce aż się łezka zakręciła...
Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy!
Giampiero Boniperti
Giampiero Boniperti
- pumex
- Juventino
100 zdrowasiek, rozgrzeszony.deszczowy pisze:A w ogóle - chciałem przeprosić wszystkich, którzy mówili, że Boriello to pociąg relacji Warszawa-Kraków, a ja upierałem się, że trzeba dać mu szansę. Cóż, mój błąd.
Coś czuję że prawdziwie zdenerwuje mnie konferencja pomeczowa Conte, który prawdopodobnie będzie się jarał Vucinicem, bo to jedyny bla bla bla. Poza tym Borriello jeszcze udowodni bla bla bla i poza tym to dziękujmy Bogu, że jesteśmy tu a nie bla bla bla. No i sędziowie bla bla bla.deszczowy pisze:Denerwują was jeszcze takie mecze? Ja chyba staję się coraz bardziej numb.
Ostatnio zmieniony 07 marca 2012, 20:47 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

- @Maras@
- Juventino
Jaką czerwoną kartkę ? Jakie trybuny ? Poprostu został usunięty z łąwki rezerwowych co nie ma żadnego wpływu na następny mecz (chyba że zrobiłby na prawdę coś hardcorowego, to wtedy mogliby go zawiesić na jakiś czas)...Wojtek1207 pisze:I jeszcze takie pytanie: jak Antek dostał czerwoną kartkę, to z Genoą będzie na ławce rezerwowych, czy trybuny?

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Di Vaio strzelił bramkę dającą prowadzenie gospodarzom ale ogólnie oprócz tego był bezużyteczny.Deyvid pisze:-> Vucinic strzelił ładną bramkę dającą nam remis, ale i tak był bezużyteczny
Nie gra w Bologni więc u nas by sobie pograł. Zwłaszcza, że Caceres, który przyszedł jakby w jego miejsce, zagrał dopiero pierwszy ligowy mecz.^FAZZI^ pisze:Zwłaszcza, że w Bologni też nie gra, nie ogrywa się ani nic.mati888 pisze: Pytam po raz kolejny: po co było oddawać Sorensena?
Karny jak byk, faul Bonucciego 50/50 ? Porażasz obiektywizmem. W jednej sytuacji przepychali się aż De Ceglie stracił równowagę a w drugiej Bonucci dał się minąć i musiał zastawić drogę Ramirezowi. Książkowy faul taktyczny.pakman pisze:Karny jak byk - o czym tu dyskutowac ? Faul Bonu to tak 50na50 bo w powtorce bylo widac ze postawil noge a obok jego nogi polecial Ramirez.
Naprawdę chcecie na środku obrony w wyjazdowym meczu z Genoą jakiegoś murzynka, który dopiero pierwszy raz został powołany na mecz pierwszej drużyny ale na ławkę to już się nie załapał pomimo braku innych obrońców? Vidal będzie grał na środku.
Wszystko siedzi jednak w głowach. Po bramce Vucinicia nagle zaczęło znacznie więcej wychodzić.
Ostatnio zmieniony 07 marca 2012, 20:49 przez Ouh_yeah, łącznie zmieniany 1 raz.