Serie A (23): Bologna 1-1 JUVENTUS
- Dtmiu
- Katalończyk
Skoro tak twierdzicie to pewnie się mylę więc przepraszam za błąd
Ja bym spróbował wprowadzic Giacheriniego i Elie ale ten drugi raczej nie wejdzie. Wydaje mi się że potrzeba właśnie takich graczy którzy potrafią "szarpnąć".
- SKAr7
- Juventino
Najgorsze, że najsłabiej grają piłkarze, którzy jesienią decydowali o naszej sile- Vucinić gra gorzej od Boriello, Forest zawalił bramkę, Vidal nic nie czyści, a Marchisio za Box to boxa można uznać tylko wtedy, kiedy pola karne będą miały 40 metrów.
Na plus tylko PDC- praktycznie bez błędu i udziela się w ofensywie. Jeszcze za starania można wyróżnić Pepe, gdyby trzymał linię ataku to może by coś tam urwał jakimś rajdem. Cała reszta... a zresztą
Na plus tylko PDC- praktycznie bez błędu i udziela się w ofensywie. Jeszcze za starania można wyróżnić Pepe, gdyby trzymał linię ataku to może by coś tam urwał jakimś rajdem. Cała reszta... a zresztą
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Bardzo bym Cie prosil - nie zwracaj sie do mnie per dziecko, OK?Łoles pisze:Dziecko spokojne, piwo jest, chipsy są - zaczynamy!
No coz, leniwy Mirek, rezerwowy (i nic wiecej) Pepe i BEZUZYTECNY, ale to KOMPLETNIE BEZUZYTECZNY Boriello w ataku, to czym Conte chce strzelac?
Linia pomocy przemeczona i nie za bardzo ma kto wejsc, zeby ją ozywic.
Bonucci ma 54lata i musi sie ratowac lapaniem Gastona, bo inaczej powstrzymac go nie potrafi. Zal. Licht tez przemeczony.
Nie mamy nic do stracenia: Elia, Matri i Alex na boisko! Rzekłem.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Nedved1983
- Juventino
przez 1 czesc sezonu bylo dobrze bo nasi mieli jeszcze sily. wtedy zabiegalismy rywali. a dzis? Lichsteiner bez sil i popelnia bledy. Marchisio? a kto to taki?! Pepe wrocil do swojego braku formy. taka cienka walczaca o utrzymanie Bolonia ma lepszych technicznie pilkarzy niz my
czemu nie graja Alex i Elia? albo chociaz Giac ( mu sie przewaznie chociaz chce biegac). Vucinic i Borriello to transferowe pomylki.
a wszystko dlatego ze nie sprowadzilismy nastepcy dla Alexa, bylo trzeba to zrobic najpozniej zima, wydac te 30 baniek, zwrocily juz by sie w postaci pktow z takimi ogorami.
jesli Antonio nie zrobi im suszarki i kogos nie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>( a mamy wielu kandydatow do tego by oberwac) , nie dokona niezbednych zmian, to zapomnijmy nawet o remisie( bo o Bonucciego sie jeszcze cos odbije i wpadnie). ciesze sie z 2 miejsca ale to nie oznacza ze ma sie nam podobac taki piach

czemu nie graja Alex i Elia? albo chociaz Giac ( mu sie przewaznie chociaz chce biegac). Vucinic i Borriello to transferowe pomylki.
a wszystko dlatego ze nie sprowadzilismy nastepcy dla Alexa, bylo trzeba to zrobic najpozniej zima, wydac te 30 baniek, zwrocily juz by sie w postaci pktow z takimi ogorami.
jesli Antonio nie zrobi im suszarki i kogos nie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>( a mamy wielu kandydatow do tego by oberwac) , nie dokona niezbednych zmian, to zapomnijmy nawet o remisie( bo o Bonucciego sie jeszcze cos odbije i wpadnie). ciesze sie z 2 miejsca ale to nie oznacza ze ma sie nam podobac taki piach
- strong return
- Juventino
1. Taki to mamy komplementarny i konkurencyjny skład, że pomocników bez formy nie ma kto zastąpić, Lichy jest zajechany,
2. Vucinic gra dno. Tworzy nic z niczego. Del Piero-na boisko-nie będzie grał gorzej, nie da się.
3. "Kozak zaporoski" w ataku-niech go Amauri szczeli. Conte nie mam pytań.
Gramy dupę, nie tworzymy sytuacji, mamy kryzys. Antek weź się ogarnij.
2. Vucinic gra dno. Tworzy nic z niczego. Del Piero-na boisko-nie będzie grał gorzej, nie da się.
3. "Kozak zaporoski" w ataku-niech go Amauri szczeli. Conte nie mam pytań.
Gramy dupę, nie tworzymy sytuacji, mamy kryzys. Antek weź się ogarnij.
Ostatnio zmieniony 07 marca 2012, 19:29 przez strong return, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
I believe in Fernando GoLLente!
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Pepe, Boriello, Vucinic - cała trójka w pierwszej kolejności do zmiany, to co odwalają to jest jakaś kpina, dziś nawet irytuje mnie Lichtstainer. Przez takie frajerstwo tracimy na własne życzenie szanse na majstra, pogratulować
:doh:
Conte też powinien ktoś wylać zimny kubeł wody na głowę, co robi Boriello w pierwszym składzie ?

Conte też powinien ktoś wylać zimny kubeł wody na głowę, co robi Boriello w pierwszym składzie ?

- kosciu88
- Juventino
Ja bym zmienill Boriello i Vucinica moze za Matriego i Alexa. Czuje ze dzis kapitan by nam pomogl jak malo kto
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Gość
Pepe , Vidal , Lichy , De Ceglie żadnej przewagi nie robią,wszystko jest blokowane, kilka zlych decyzji Vidala..
Ogolnie nic z gry nie mamy, tyle ze kontrolujemy mecz przy wyniku 0-1 . . .
Pepe , Vidal , Lichy , De Ceglie żadnej przewagi nie robią,wszystko jest blokowane, kilka zlych decyzji Vidala..
Ogolnie nic z gry nie mamy, tyle ze kontrolujemy mecz przy wyniku 0-1 . . .
- annihilator1988
- Juventino
Boriello to jedna wielka kpina, rzymski szrot i sabotażysta. Niech wraca do Romy, jeszcze przed końcem sezonu. Mam nadzieje, że Conte #### tych nierobów. Liczyłem na bezbramkowy remis, przeliczyłem się. Może ta porażka zadziała motywująco, bo do straty bramki Juve jakoś grało. Teraz to panika
Ostatnio zmieniony 07 marca 2012, 19:30 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wojtek1207
- Juventino
Według mnie Pepe do zmiany, za niego Elia, a za Boriello ADP trochę później. A trzecia zmiana to nie wiem... Może Quag za Mirko? Ale Vucinić z początku grał źle, a pod koniec połówki trochę lepiej. Więc co do niego jestem dobrej myśli. Ogólnie wszyscy na końcówkę się zerwali, ale granie to na LE, a nie na scudetto (żeby nie było, wcale się nie napalam).
Cóż, czekam na drugą połówkę i jestem dobrej myśli.

Cóż, czekam na drugą połówkę i jestem dobrej myśli.

- Eric6666
- Juventino
czy oni muszę dostać gola, żeby zacząć grać? to samo z Chievo, dopiero po 1-1 wzięli się do gry, teraz to samo... nie widzę ani jednego pozytywu, bo po tylu remisach wątpie by po porażce Conte posadził Boriello i Vucinicia ( który nie gra najgorzej, ale mógłby pobiegać trochę;/ ) na ławkę. Pepe? rozumiem, że był w formie, ale kiedy to ostatnio było? totalny piach
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- gucio_juve
- Juventino
Powiedzcie mi jak to jest, że 3/4 forum tutaj wie, że Pepe, Boriello i Vucinić to piłkarze bez absolutnej formy, a nie widzi tego trener? Coś jest chyba nie tak...Mati1990 pisze:Pepe, Boriello, Vucinic - cała trójka w pierwszej kolejności do zmiany, to co odwalają to jest jakaś kpina, dziś nawet irytuje mnie Lichtstainer. Przez takie frajerstwo tracimy na własne życzenie szanse na majstra, pogratulować:doh:
- booyak
- Juventino
Nie ma się co łudzić że Conte wreszcie pojmie żeby zmiany robić od zaraz. Pewnie pognieciemy Bologne do 70 min w tym samym zestawieniu. Oby tylko z lepszym skutkiem. Już nawet przełknę bramkę Vucinica bylebyśmy wywalczyli 3 pkt.
★ ★ ★