JUVE na plusie (Piłka Nożna Plus)
- Forza_Juve
- Juventino
Czytaliście ten aktykuł ?
Tomasz Lipiński nie może się w nim nachwalić zaradności działaczy Juventusu.
Co wy o tym myślicie ?
Co wy o tym myślicie ?
- booyak
- Juventino
Artykułu nie czytałem ale widać Lipiński miał powody :twisted:Forza_Juve pisze:Czytaliście ten aktykuł ?
Co wy o tym myślicie ?
Forza JUVE
★ ★ ★
- Yari
- Juventino
Własnie na www.pilkanozna.pl widziałem że w plusie jest artykuł o Juve. Jutro pójde kupić. mam nadzieje że ten artykuł będzie spory. nie orientuje sie ktoś w jakich pismach jeszcze jest coś o Juve??
- Forza_Juve
- Juventino
Lipiński pisze że w Serie A tylko Juventus przynosi zyski, pisze jaki to Luciano Moggi jest kreatywny ("We włoszech pasnuje opinia że jeśli Moggi uprze się na jakiegoś piłkarza, to nie ma takiej możliwości, aby ten piłkarz nie trafił do Juventusu") i ogólnie że Juventus to najlepszy klub na świecie - a to przecież niepodważalna prawda
- Forza_Juve
- Juventino
Ten artukuł ma tylko dwie strony, ale jest za... rąbisty
naucz sie korzystac z opcji ZMIEN. +1 ostrzezenie. Posta zostawiam dla potomnych(martin)
naucz sie korzystac z opcji ZMIEN. +1 ostrzezenie. Posta zostawiam dla potomnych(martin)
- Johnny777
- Juventino
Artykułu nie czytałem (nadrobię przy najbliższej okazji w EMPIK-u) ale za to avatar masz zarąbistyForza_Juve pisze:Czytaliście ten aktykuł ?
Co wy o tym myślicie ?

- Forza_Juve
- Juventino
Wklepywania jest trochę dużo, ale jak dorwę skaner to umieszczęna foruma_gu_nia pisze:Ja niestety nie mam dostępu do polskiej prasy... Skoro jest taki dobry to może ktoś mógłby mi go przesłać ...![]()
Agnieszka
- KwiAtek
- Juventino
bede dzwiecznyForza_Juve pisze:Wklepywania jest trochę dużo, ale jak dorwę skaner to umieszczęna forum

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- Mania
- Juventino
a_gu_nia napisał:
Ja niestety nie mam dostępu do polskiej prasy... Skoro jest taki dobry to może ktoś mógłby mi go przesłać ...
Agnieszka
Wklepywania jest trochę dużo, ale jak dorwę skaner to umieszczęna forum
Dzięki, mam nadzieję że dorwiesz jak najszybciej

Agnieszka
- DeeJay
- Juventino
Za maximium kilka dni pojawi się on na JP. Już jest w trakcie...a_gu_nia pisze:Ja niestety nie mam dostępu do polskiej prasy... Skoro jest taki dobry to może ktoś mógłby mi go przesłać ...![]()
Agnieszka
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ja słyszałem że Lipiński jest kibicem Juve więc w 0.1% dlatego tak chwali Juve, ale reszta to pewnie poprostu napisał jako dziennikarz.
Sam tego artykułu nie czytałem ale jak mówicie że jest taki ciekawy to już idę do kiosku go kupić.
Sam tego artykułu nie czytałem ale jak mówicie że jest taki ciekawy to już idę do kiosku go kupić.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- bblackk
- Juventino
Jak artykuł o Juve, to trze będzie kupić Piłkę Nożną. Choć nie jestem zagorzałym fanem tej gazety to o pozytywach Juve warto przeczytać. Szczerze mówiąc to co można innego pisać, pisząc o Juve, jak nie o jego superlatywach :D
Kto wie ile ta gazeta kosztuje ;)
Kto wie ile ta gazeta kosztuje ;)
Wiecie chłopki co dobre... ;DForza_Juve napisał:
Wklepywania jest trochę dużo, ale jak dorwę skaner to umieszczęna forum
bede dzwieczny i podobnie jak Johnny777 pochwale avatarek z Caprice
- juve21
- Juventino
Nie wierze w to.Większośc dziennikarzy z Pilki noznej to kibice MU czy Realu.Widać to po ich artykułach gdzie często krytykuja lige włoską za zbyt dużą brutalnośc i defensywę.ADAMJUVENTUSPL pisze:Ja słyszałem że Lipiński jest kibicem Juve więc w 0.1% dlatego tak chwali Juve, ale reszta to pewnie poprostu napisał jako dziennikarz.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- Wojtom
- Juventino
z tego co czytałem to w PN piszą że tylko Juventus nie ma długów w SerieA !!!
a takie "wielkie"
zespoły jak Milan , Lazio , Inter , Parma i Roma, mają ponad 200 milionów Euro długów !!!!
co z tego wynika....??!!......Juve najlepsze jest !! AVE JUVENTUS !!!

Ostatnio zmieniony 04 grudnia 2003, 15:07 przez Wojtom, łącznie zmieniany 1 raz.
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.