Jaka porażka najbardziej boli ??
- Chmura
- Juventino
No właśnie która porażka najbardziej was boli...czy przegrana ze slabeuszem ( z ktorym powinniśmy wygrać ) czy z dobrym zespołem typu real inter milan . Ja osobiscie cierpie najbardziej kiedy przegrywamy z dobrym zespolem z ktorym rywalizujemy o prymat np. w lidze. a prosze nie piszcie ze wszystkie porazki bola tak samo bo to nie prawda.
Juve Rulezzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!
East Side Is The Best !!!
East Side Is The Best !!!
- Eryk Anonim FCI
- Juventino
Najbardziej bolą przede wszystkim wysokie porażki. Przykładowo w tym sezonie najbardziej mnie zabolała porażka 3:0 z Lokomotivem... do tego jak widziałem ta grę.. fatalna (mówie oczywiście o meczach Interu Mediolan)
Tak, kibic Interu Mediolan. Tak, na forum Juventusu... spokojnie, bez bluzgów
Mam nadzieję na budujące dyskusje

- Przemyś(L)ak
- Juventino
MNie najbardzie jbola porażki z Roma.dlatego że moj kumpel kibicuje Romie!!!!A ja kocham tylko JUVE!!!!!! 8)
- booyak
- Juventino
To jest racja :!: Nie ważne z kim Juve przegrywa... ważne w jakim stylu.juve21 pisze:Mnie tam bardziej bolą przegrane mecze w fatalnym stylu ,nieważne czy z silnym czy slabym.Chodzi mi tu o takie mecze jak z MU czy Interem
Wole potem czytać opinie typu "Po bardzo wyrównanym i zaciętym boju klub X pokonał Juve..." niż "Bardzo słabo grający Juventus przegrał dziś z klubem x..."
★ ★ ★
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Najgorzej walsnie w zlym stylu. I wazne mecze jak Final LM czy ten z interem. Bo np taka porazka jak w usa z manu to jest mi obojetna. Najgorsze sa wlasnie takie mecze no i z klubami za ktorymi kibicuja kumple. :-D
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- KwiAtek
- Juventino
mnie najbardziej bola porazki, na ktore nie zaslugujemy, np. przewazamy caly mecz, gramy atrakcyjniej dla oka, a jednak mamy na koncie mniej goli niz przeciwnik, coz - pilka nozna do sprawiedliwych gier nie nalezy
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- Stonka_Ziemniaczana
- Juventino
JAK NIE WEŹMIE MI W SOBOTĘ DO BUZI!
JA TU RZĄDZE OD DZIŚ
I JESTEM MIŚ
I JESTEM MIŚ
- nookie
- Juventino
Porazki po slabym meczu z dobrymi zespolami..np ManU w tamtym sezonie u siebie.. :evil: :evil: :evil:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Petr0
- Juventino
Dla mnie najbardziej bolesne są dwa rodzaje porażek:
1. Ze znienawidzonym klubem. (w moim przypadku jest to Real Madryt i Inter...teraz jeszcze to tego grona doszło Chelsea :evil: )
2. W meczu o dużą stawkę np. w Lidze Mistrzów.
1. Ze znienawidzonym klubem. (w moim przypadku jest to Real Madryt i Inter...teraz jeszcze to tego grona doszło Chelsea :evil: )
2. W meczu o dużą stawkę np. w Lidze Mistrzów.