Serie A (26): JUVENTUS 1-1 Chievo
- pan Zambrotta
- Juventino
bitch, please. Obwinianie Bonuca akurat za tę bramkę nie ma większego sensu, tak jakbyś nigdy nie grał w piłkę.Buri pisze: ale Bonucci GDYBY nie wpakował piłkę sam do bramki to bardzo prawdopodobne jest że w ogole by tam nie trafiła. Buffon lekko ją sparował i leciała na pograniczu słupka/bramki.
- Winner
- Juventino
Jak to było w Meczu z MilanemBubu1899 pisze:Byłby mniej gdybania, jakby sedzia gola ze spalonego nie zaliczył.
No ale... Wiadomo kto jest najbardziej pokrzywdzony.
Fajnie Del Piero chcial wymusic karnego.
p.s jak wypadnie Wam duet obroncow to bedziecie mieli namiastke tego co mam Milan przez caly sezon.

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Machnes
- Juventino
Nie martw sie, z Barzaglim wszyskto wporządku. W poprzedniej kolejce mówiłeś, że takiego spalonego można nie zauważyć więc co sie sapiesz? Ciekawe, czy wejdziesz na to forum kiedykolwiek, zeby napisać cos bez napinkiBubu1899 pisze:Byłby mniej gdybania, jakby sedzia gola ze spalonego nie zaliczył.
p.s jak wypadnie Wam duet obroncow to bedziecie mieli namiastke tego co mam Milan przez caly sezon.

- annihilator1988
- Juventino
Ale jesteś fajny, wyśmiałeś zawodników "Starej Damy". Dodaj sobie+25 do HP :doh:Bubu1899 pisze:Byłby mniej gdybania, jakby sedzia gola ze spalonego nie zaliczył.
- rufi8
- Juventino
Fakty są takie, że dajemy ciała z przeciętniakami i co tu się dalej rozwodzić, drugie miejsce ( o ile takie będzie na koniec sezonu ) to będzie ogromny sukces z tym składem. Nie chcę tu za bardzo narzekać, ale lepiej nie nastawiać się na ewentualne Scudetto.
- Arbuzini
- Juventino
Bubu, my jazdę z kontuzjami mieliśmy już w Serie B. Dopiero teraz sprawa się uspokoiła. Z tymi błędami nie bądź już taki świętoszek :oops:
Bonucci to pechowiec. Nie, nie zawinił przy tym golu, ale kurde - ktoś taki musi opuścić Juventus, bo się chyba nigdy od tej łatki nie uwolni.
Może musimy wdupczyć jakiś mecz żeby gra powróciła do stanu z pierwszej połowy sezonu?
Bonucci to pechowiec. Nie, nie zawinił przy tym golu, ale kurde - ktoś taki musi opuścić Juventus, bo się chyba nigdy od tej łatki nie uwolni.
Może musimy wdupczyć jakiś mecz żeby gra powróciła do stanu z pierwszej połowy sezonu?
- białas
- Juventino
obawiam się, że jeśli nie zdobędziemy majstra, to będzie to wina straconych dzisiaj dwóch punktów. oczywiście do gry można zawsze i wszędzie się przyczepić, ale nasi gracze mają jakoś nie równo pod sufitem. rozumiem, że Chievo słabe, nędzne, nie tej klasy co Milan czy inne Udinese,ale samo meczu nie przegra. brak nam koncentracji i jakiejkolwiek mobilizacji do walki ze słabszymi drużynami. a jak wiadomo majstra zdobywa się na ogórkach i obawiam się, że Milan będzie to potwierdzał, a w takim przypadku gwiazdki nie zdobędziemy.
- deszczowy
- Juventino
Czemu mnie to nie dziwi? Czemu po raz kolejny remisujemy z jakimiś sałatkami o smaku gyrosa? Czemu po raz kolejny tracimy punkty po interwencji "stopera reprezentacji Włocha? Tyle razy działo się to samo, że nie powinienem czuć nawet frustracji, a jednak się wściekam.
Masakra :evil:
Masakra :evil:
Ze strony głównej? :doh:mateelv pisze:Skąd to info?Machnes pisze: Nie martw sie, z Barzaglim wszyskto wporządku.
Ostatnio zmieniony 04 marca 2012, 00:26 przez deszczowy, łącznie zmieniany 1 raz.
- pablo1503
- Juventino
Spokojnie. Zarówno my jak i Milan jeszcze nie raz stracimy punkty.białas pisze:obawiam się, że jeśli nie zdobędziemy majstra, to będzie to wina straconych dzisiaj dwóch punktów
Smutne jest to, że my mamy bardzo trudny terminarz. Ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło i z większościom gramy u siebie.
@mateelv Na głównej JP jest napisane.

- Gotti
- Juventino
Po tym co De Ceglie dziś pokazał mam nadzieję, że na stałe będziemy grać 4 w obronie:
Lichy-Barzagli-Chiellini-De Ceglie.
Bonucciego to mi strasznie szkoda po dzisiejszym meczu. Jako, że mecz z Milanem wybitnie zawalił. Tak dzisiaj jak na złość piłka się od niego odbiła no i mamy...kozła ofiarnego.
Lichy-Barzagli-Chiellini-De Ceglie.
Bonucciego to mi strasznie szkoda po dzisiejszym meczu. Jako, że mecz z Milanem wybitnie zawalił. Tak dzisiaj jak na złość piłka się od niego odbiła no i mamy...kozła ofiarnego.
- PrzemasJuve
- Juventino
tak jak Aleksik pisal, ten miesiac bedzie kluczowy! i stalo sie, juz pierwszy mecz pokazal, ze moze byc kluczem tego sezonu, milan na 80% jak nie wiecej zapewnil sobie dzis kolejne mistrzostwo...
mam nadzieje, ze chlopaki sie ogarna na tyle zeby zostac na 2 miejscu conajmniej i zagrac w lidze mistrzow i ze wroci ten JUVE z jesieni 2011, nie widac juz tej krwi na boisku i oddania wszystkiego za JUVE i to jest smutne, wczoraj kolejna slaba klepanina, zle zmiany, mieszanie skladem.. i po co to? dobrze, ze chievo tego nie wygralo, a moze wlasnie zle....
bonucci i vucinic.. tych Panow nie chcialbym wiecej w JUVE widziec i mam nadzieje, ze prandelli nie bedzie drewna z bari forsowal na euro
mam nadzieje, ze chlopaki sie ogarna na tyle zeby zostac na 2 miejscu conajmniej i zagrac w lidze mistrzow i ze wroci ten JUVE z jesieni 2011, nie widac juz tej krwi na boisku i oddania wszystkiego za JUVE i to jest smutne, wczoraj kolejna slaba klepanina, zle zmiany, mieszanie skladem.. i po co to? dobrze, ze chievo tego nie wygralo, a moze wlasnie zle....
bonucci i vucinic.. tych Panow nie chcialbym wiecej w JUVE widziec i mam nadzieje, ze prandelli nie bedzie drewna z bari forsowal na euro
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- Arbuzini
- Juventino
Takie pytanie. Kto jest drugim trenerem drużyny/pierwszym asystentem Conte? Antonio nie przytargał sobie przypadkiem jakiegoś gościa, co całe życie w Serie B spędził? Przy tak mało doświadczonym trenerze jego asystent powinien być niezłym wyjadaczem. Tutaj nie wychodzi to, że Conte nadaje się tylko do tarcia chrzanu, a po prostu brak doświadczenia. No i mentalność drużyny, która nie potrafi przerwać gorszej passy.
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Boże, dziękuję ci, całe szczęście, że mam takich pomocnych ziomków na forum!deszczowy pisze:Ze strony głównej? :doh:mateelv pisze:Skąd to info?Machnes pisze: Nie martw sie, z Barzaglim wszyskto wporządku.
W takim razie to dobra wiadomość, nawet bardzo dobra. Boję się myśleć co bez niego działoby się na środku.
Ostatnio zmieniony 04 marca 2012, 02:40 przez mateelv, łącznie zmieniany 1 raz.
- Don Tom
- Juventino
Szczerze mówiąc myślę, że akurat Vucinic gra całkiem ładnie i jest przydatny dla drużyny, a że nie strzela dużo bramek - taka rola na boisku.PrzemasJuve pisze:
Co do Bonucciego to faktycznie ma chłopak pecha i cała wina spada na niego, ale co prawda od czasu do czasu 'puści farfocla'..
Takimi meczami przegrywa się mistrzostwo. Niestety ale kupując grajków na poziomie Padoina to możemy walczyć co roku o pierwszą trójkę serie A i nic poza tym. Fakt jest taki, że mamy całkiem fajną, zgraną ekipę z charakterem, ale potrzeba nam 2-3 wzmocnień z prawdziwego zdarzenia (obrona+atak) co by się trzaskać w LM i o Scudetto.
Swoją drogą naprawdę nie kminię trochę Conte. Zamiast takiego Padoina na taki słaby mecz dałbym zagrać Krasic'owi albo EE bo chłopaki, a zwłaszcza Milos pokazują że chcą jeszcze coś tu pokazać. To samo tyczy się skuteczności naszego napadu, zmiana w 77' minucie? Typowe dla Conte. Mam nadzieję, że nasze tegoroczne postępy to nie tylko POZYTYWNA ENERGIA, ale także talent Conte. Póki co mam dziwne wrażenie, że jak przegramy, to czar pryśnie i będziemy znowu bezbarwną drużyną. Obym się mylił.
Forza JUVENTUS !
JUVE TI AMO!
SIAMO NOI ! SIAMO NOI! I CAMPIONI DELL'ITALIA SIAMO NOI !
SIAMO NOI ! SIAMO NOI! I CAMPIONI DELL'ITALIA SIAMO NOI !