Serie A (26): JUVENTUS 1-1 Chievo
- OskarG
- Juventino
jesli myśle o tym samym to był Lichtsteiner, też na początku myslałem Bonucciszczypek pisze:Miał jedno niecelne podanie, aczkolwiek obyło się bez większych konsekwencji wówczas.OskarG pisze:powiedz mi ile błędów popełnił w meczu, ile miał niecelnych podań? 0 i 0?Lypsky pisze:oświeć nas zbawco!

- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Co nie zmienia faktu, że ta bramka jest podsumowaniem gry Bonucciego. Nie mówię, że popełnił przy niej błąd, ale w tym sezonie gościu ma już takie masakry na koncie, a teraz piłka odbita od niego jak od słupka, że nie dziwię się ludziom, którzy mają jego dość. Ja mam.szczypek pisze:Miał jedno niecelne podanie, aczkolwiek obyło się bez większych konsekwencji wówczas.OskarG pisze:powiedz mi ile błędów popełnił w meczu, ile miał niecelnych podań? 0 i 0?Lypsky pisze:oświeć nas zbawco!
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- juventino2
- Juventino
Jesteśmy frajerami.Nie potrafimy wygrać ze słabiakami.Spinamy się na wielkich,a na nich tak jakbyśmy nie mieli motywacji,ochoty. A przecież takimi meczami się wygrywa Scudetto,to nie Puchar tylko Liga ! Gra w niej 20 drużyn z których ponad 12 jest "niszowych". I z tymi 12 musimy wszystko tracić co zyskujemy u tych 7.
PS. Chievo jest pierwszym zespołem z którym drugi raz w tym sezonie zremisowaliśmy w lidze. W dodatku nie wygraliśmy ani razu dwa razy z nikim !
PS. Chievo jest pierwszym zespołem z którym drugi raz w tym sezonie zremisowaliśmy w lidze. W dodatku nie wygraliśmy ani razu dwa razy z nikim !
- Marian.
- Juventino
Jestem zawiedziony, czułem po pierwszej połowie, że tak się to skończy
Graliśmy tragedię w drugiej połowie. Gdyby to był Juventus z początku sezonu to Chievo wracałoby do Werony z bagażem 3 bramek. Straciliśmy mentalność, piłkarzom nie chce się grać.
DRAMAT! MIMO WSZYSTKO FORZA JUVE!
Ps. Dobrze, że zbliżają się mecze z lepszymi ekipami. Może wtedy nasi zepną poślady i będzie to jakoś wyglądało.
Ps 2. Czy może mi jakiś moderator wytłumaczyć co się dzieje z tymi postami :lol:? Zamiast przybywać to ich ubywa :lol:

Graliśmy tragedię w drugiej połowie. Gdyby to był Juventus z początku sezonu to Chievo wracałoby do Werony z bagażem 3 bramek. Straciliśmy mentalność, piłkarzom nie chce się grać.
DRAMAT! MIMO WSZYSTKO FORZA JUVE!
Ps. Dobrze, że zbliżają się mecze z lepszymi ekipami. Może wtedy nasi zepną poślady i będzie to jakoś wyglądało.
Ps 2. Czy może mi jakiś moderator wytłumaczyć co się dzieje z tymi postami :lol:? Zamiast przybywać to ich ubywa :lol:
Ostatnio zmieniony 03 marca 2012, 22:56 przez Marian., łącznie zmieniany 1 raz.

- Lypsky
- Juventino
Oczywiście, zgadzam się z tym, że cała wina nie leży po stronie Bonucciego. Koleś jest totalnym nieudacznikiem, ale to cała drużyna grała do niczego, a niezawodny Leo tylko postawił kropkę nad i. Tak, mógł zachować się dużo lepiej w tej sytuacji, ale tradycyjnie wyszło jak wyszło.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- OskarG
- Juventino
Takie same maskary robili inni obrońcy, nawet ten wychwalany, tylko zazwyczaj ich ktoś asekurował, często ten krytykowany....Antichrist pisze:Co nie zmienia faktu, że ta bramka jest podsumowaniem gry Bonucciego. Nie mówię, że popełnił przy niej błąd, ale w tym sezonie gościu ma już takie masakry na koncie, a teraz piłka odbita od niego jak od słupka, że nie dziwię się ludziom, którzy mają jego dość. Ja mam.szczypek pisze:Miał jedno niecelne podanie, aczkolwiek obyło się bez większych konsekwencji wówczas.OskarG pisze: powiedz mi ile błędów popełnił w meczu, ile miał niecelnych podań? 0 i 0?

- Mate.G
- Juventino
Ja to widzę inaczej...yanquez pisze:5minut w ustawieniu 3-5-2 przyniosło skutek...
Vucinić słabo - ława
Matri słabo - ława
Padoin... trybuny
Mam nadzieję, że Kielon i Barzagli będą zdrowi...
Vucinic out.
Matri ława
Padoin...out
Jak wygramy z Bologna 1;0 to mamy 1 miejsce czy 2 ?
- pakman
- Juventino
Co sie stalo trenerze ?eXoN pisze:Fatalnie :roll:
Czekam na wywiady pomeczowe.
Conte : Mamy DNA odpowiednie dla Mistrzow ! O wyniki meczu decyduja epizody i bledy sedziego , ktore zabieraja nam punkty

A taktyka - czy na pewno byla dobra ?
Conte : Przeciez nie przegralismy ?! Remis to zawsze punkt ! Wiele czynnikow bylo przeciwko nam.
Co w skladzie robil Vucinic ?
Conte : Mirko to wielka postac , kazdy trener marzy o takim zawodniku. Dzisiaj ubral zle buty i pilka sie nie kleila .
Scudetto dla Juve ? Wierzy Pan?
Conte : Mamy DNA odpowiednie dla Mistrzow!
"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
- Arcadio Morello
- Juventino
Juve powinno pójść za ciosem i strzelić na 2:0, a oni odpuszczają i tak to się kończy... :x. Dlaczego Vucinic nie wypuścił Matriego? Tylko pobiegł dalej i Bradley zabrał mu piłkę wślizgiem... Tragedia po prostu...

- strong return
- Juventino
No, bo tu nie ma przypadku. Dużo mamy średnich(dość składnie grających) piłkarzy w ekipie i jak ktoś z ofensywy nie jest w świetnej formie, to zaczynają się problemy. Jak porządnie i przemyślanie się wzmocnimy latem to będzie dobrze. Ale w samej pomocy potrzebowalibyśmy też lepszych zmienników...Cabrini_idol pisze: Padoin ? Chiak ? Matri .. Bonucci z takimi tuzami Scudetto jest wręcz niemozliwe.
Z drugiego miejsca nie będę robił drmatu. Tak, czy owak mercato nie można przespać.
Ostatnio zmieniony 03 marca 2012, 22:58 przez strong return, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
I believe in Fernando GoLLente!
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Chodzi o zasady. Stosuje on jakąś dziwną rotację. A to sobie na jeden mecz wrzucę do pierwszego składu Boriello, może się mu coś uda, w następnym Padoin. O, Giaccherini gra kapitalne zawody znowu, to niech przesiedzi mecz na ławce. De Ceglie zagrał bezbłędnie, w następnym meczu wybieram Estigarribię. JA TEGO NIE OGARNIAM! Wiem, że brakuje nam dwóch teoretycznie podstawowych zawodników (Pepe i Vidal), ale gdyby oni byli to pewnie bylibyśmy świadkami kolejnego wspaniałego widowiska pt: "3-5-2, czyli jak grać, żeby zremisować" od samego początku.Ouh_yeah pisze:Padoin akurat grał dobry mecz i kilka razy naprawdę zaimponował.szczypek pisze:Raz, że nie wiem co Padoin w ogóle robił w wyjściowej jedenastce.
- mazi12
- Juventino
Juventus niepokonany? :rotfl: I co z tego. Wstyd się chwalić takim rekordem. Wstyd, że takie coś będzie widniało w historii do czasu jego pobicia co prędko się nie zdarzy. 13 zwycięstw, 12 remisów? Jakim cudem jesteśmy na 2 pozycji? Z takim bilansem powinniśmy być na 5 miejscu. Gramy na własnym stadionie. Kibice nam śpiewają. Wygrywamy 1:0. Jest 60 min meczu. I co? I jesteśmy z tego wyniku niezmiernie zadowoleni i postanawiamy go bronić, przy obecności najbardziej znienawidzonego przeze mnie piłkarza frajera i fajtłapy Sreosia Bonucciego. Przegięcie. Scudetto papa. Czas zająć się obroną 2 miejsca bo z Milanem szans mnie mamy najmniejszych.
PS: AHA. Brawo Conte
dzięki ze przedłużenie tego znakomitego rekordu 
PS: AHA. Brawo Conte

Ostatnio zmieniony 03 marca 2012, 22:58 przez mazi12, łącznie zmieniany 1 raz.