Serie A (26): JUVENTUS 1-1 Chievo
- deszczowy
- Juventino
Conte miałby wypuścić Alexa w podstawie? Nie wierzę o_0
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Deszczu trzeba myśleć pozytywnie - spójrz za okno. Słońce świeci to i może Antonio się zlituje nie będzie nas katował widokiem Boriello 
Alessandro na prawej stronie to wyzwanie dla samego Del Piero. Liczę na Lichtsteinera i jego ofensywne wypady. Znacznie łatwiej będzie się grało wtedy Del Piero, bo ja sam nie wierzę już w dynamiczne kontry po prawej stronie boiska w wykonaniu Alexa.

Alessandro na prawej stronie to wyzwanie dla samego Del Piero. Liczę na Lichtsteinera i jego ofensywne wypady. Znacznie łatwiej będzie się grało wtedy Del Piero, bo ja sam nie wierzę już w dynamiczne kontry po prawej stronie boiska w wykonaniu Alexa.
- Brutalo
- Juventino
Dokładnie. Uwierzę, jak zobaczę.deszczowy pisze:Conte miałby wypuścić Alexa w podstawie? Nie wierzę o_0
Bardzo chciałbym zobaczyć naszego Kapitana od początku spotkania. Życzę dla niego bramki, a dla Nas zwycięstwa. Bardzo ważna w dzisiejszym spotkaniu będzie postawa Marchisio. Przy braku Vidala potrzebujemy jeszcze więcej waleczności i pracy w defensywie od... "Futuro Capitano" ?
- jarmel
- Redaktor
Coś mi się zdaje, że możemy byc dzisiaj tego świadkami. Skoro nawet Alex ma dostać szansę naprawdę się pokazać to nie zdziwi mnie jak Conte da pograć Milosowi albo Elii.@D@$ pisze: Liczę na 20 minut Krasicia, a co!

Marchisio dzisiaj będzie miał dużo roboty pod nieobecność Vidala, oby się obudził.
Liczę na gładkie 2-0

Wtedy nie było się co dziwić, Pepe był dosyć ekhm przeciętny w tamtym sezonie, jedynie można się dziwić, że nawet teraz niektórzy użytkownicy by go sprzedali za pare groszy@D@$ pisze:Z tym klepaniem to mów za siebie, z resztą sam widzisz, że to jednak Conte ma rację. Już nie powiem o niektóryzch użytkownikach co chcieli w ostatni dzień mercato wypchnąć Pepe
#AllegriOut
- warqula
- Juventino
Juve musi ograć Chievo, a przy braku Vidala i Pepe Conte musi coś wymyślić. Może właśnie Del Piero jest w tym momencie najlepszym rozwiązaniem. Do tego warto pamiętać że Milan gra na Sycylii z Palermo i może tak stracić punkty.
Juventus jak dyktator niepodzielnie panuje w Serie A, czy w przechodzącej kryzys lidze, ktoś rzuci wyzwanie Juve i będzie walczył do końca?
- pakman
- Juventino
Mecz , ktory musimy wygrac i kropka. 4-3-3 - jako jedyny mozliwy wariant . Czy zagra Alex , Mirko czy Q w pierwszym skladzie to ma mniejsze znaczenie - licza sie 3 pkt. Mam przeczucie dzisiaj .... Palermo - Milan 2:1 !
Off top. Immobile dzisiaj x2 !!
Off top. Immobile dzisiaj x2 !!
"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
- Tharp
Nasi nie maja wyboru, musza wygrac. Dzisiaj zdechl pies Claudio Zulianiego. Podczas kiedy Ringo "odszedl do lepszego swiata", jego wlasciciel postanowil zadedykowac mu dzisiejszy komentarz. Mam nadzieje ze Juventus pokaze dzisiaj klase, bedziemy grac z czarnymi opaskami, przed meczem bedzie minuta ciszy, a wygrana (nie ma innej opcji) zostanie zadedykowana futrzakowi najsympatyczniejszego komentatora we Wloszech.
jakby ktos mial jakies watpliwosci: tak, robie sobie jaja
aczkolwiek pies Zulianiego naprawde zdechl :-(
jakby ktos mial jakies watpliwosci: tak, robie sobie jaja
aczkolwiek pies Zulianiego naprawde zdechl :-(
- dav3d
- Juventino
No fajnie ,że Alex ma wystąpić od pierwsze minuty ,ale wolałbym zobaczyć z przodu tercet Quag-Matri-Vucinić 
topboxing.pl zapraszam 

- pumex
- Juventino
Dokładnie. Najnowsze informacje mówią, że zagramy tak:Corcky pisze:Na Tuttojuve najnowsze wieści są takie, ze Sky podaje nasz skład w formacji 4-4-2, z Padoinem na prawej stronie i Alexem na ławie.
(4-4-2) Buffon - Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Chiellini - Padoin, Pirlo, Marchisio, Giaccherini - Vucinic, Matri
Ja mam szczerą nadzieję, że to się nie potwierdzi. Cieszyliśmy się brakiem Estigarribii i Bonucciego, tymczasem ten drugi najpewniej zagra a zamiast Paragwajczyka szansę na kaleczenie może dostać Padoin

- pablo1503
- Juventino
Ok. 4-4-2 może być, ale bez jaj, że na skrzydle zagra defensywny pomocnik.Corcky pisze:Na Tuttojuve najnowsze wieści są takie, ze Sky podaje nasz skład w formacji 4-4-2, z Padoinem na prawej stronie i Alexem na ławie.
Idealny moment dla Elii.

- ReinerJuve
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Chievo bez Pellissiera więc powinniśmy zachować czyste konto. Chociaż jeśli zagra Bonucci to nie wiadomo :doh:. Skład? Mam przeczucie, że zagramy tak: Buffon - Chiellini,Bonucci,Barzagli,Lichststeiner - Giaccherini,Pirlo,Marchisio,Padoin - Matri,Vucinić chociaż chciałbym się mylić. Mam ogromną nadzieję, że wrócimy do 4-3-3. Typuję 3:1 dla Juve.
Forza!
Forza!
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
No nie dogodzisz...no nie dogodzisz. Nie ważne kto wyjdzie, powinniśmy się cieszyć, że Conte wreszcie wraca do 4-3-3.dav3d pisze:No fajnie ,że Alex ma wystąpić od pierwsze minuty ,ale wolałbym zobaczyć z przodu tercet Quag-Matri-Vucinić

Milan raczej napewno może sobie już dopisać 3 pkt po tej sobocie, więc czas na odpowiedź Juve. Chievo pewnie postawi autobus przed bramką zwłaszcza przy braku ich gwiazdy z ataku Pellissier'a, więc może wyjście Alexa w podstawie to będzie klucz do naszego zwycięstwa? Oby. Teraz już nie możemy tracić pkt. z ogórkami Panie Conte!
EDIT: najnowsze doniesienia mówią o 4-4-2? napewno lepsze to niż 3-5-2. Dawno nie graliśmy w tym ustawieniu, ciekawe....