Serie A (26): JUVENTUS 1-1 Chievo
- Mate.G
- Juventino
Na taki mecz why not ?
Elia na ławce
Elia na ławce

- MaxFromJam_89
- Juventino
Powołanych 22 zawodników, a meczowa tylko 18. Czterech do odstrzału, stawiam na Maninngera, Borriello, Elie i Krasicia. Nie wiem po co dwóch ostatnich Conte powołuje, przecież to stali bywalcy trybun, na pewno nie zagrają. Szczególnie żal Elii, bo zwodzony jest w ten sposób przez cały sezon. Zresztą mecz jest zbyt ważny, a Conte zbyt przywiązany do swoich "ulubieńców" żeby akurat teraz eksperymentować. Może gdybyśmy mieli tak z 10pkt przewagi nad Milanem to dostałby szanse, ale po co gdybać...
- juventini22
- Juventino
wlasnie w dniu meczu sa moje 24 urodziny, nie moge sobie lepszego prezentu wymyslic niz kolejne 3 pkt. tak ze do boju Juve dla wiernego kibica musicie wygrac
- Gość
Proponuje poszukać dziewczyny.juventini22 pisze:wlasnie w dniu meczu sa moje 24 urodziny, nie moge sobie lepszego prezentu wymyslic niz kolejne 3 pkt. tak ze do boju Juve dla wiernego kibica musicie wygrac
Co do meczu...myślę, że Juve podtrzyma zasadę 4 pkt z każdym przeciwnikiem.
Wygra z Chievo.
- Buzol
- Juventino
Niech ktoś to na mistrzów wrzuciLars pisze:Proponuje poszukać dziewczyny.juventini22 pisze:wlasnie w dniu meczu sa moje 24 urodziny, nie moge sobie lepszego prezentu wymyslic niz kolejne 3 pkt. tak ze do boju Juve dla wiernego kibica musicie wygrac
Wygra z Chievo.

A co do meczu - o ile wyjdziemy 4-3-3 to o wynik jestem spokojny.
- ketraB
- Juventino
Ustawienie wg Gazetta.it: Juventus - skład
Jak dla mnie, to chyba najlepsze rozwiązanie, w 3-5-2 ewidentnie nam nie idzie. Trzeba odzyskać rytm z pierwszej części sezonu. Śniło mi się, że przegraliśmy 0-1.
Liczę na Alexa w tym meczu.
Cieszy, że po serii błędów Bonucciego Conte wreszcie coś zrozumiał
(zakładając, że taki skład wybiegnie od 1 minuty)
Jak dla mnie, to chyba najlepsze rozwiązanie, w 3-5-2 ewidentnie nam nie idzie. Trzeba odzyskać rytm z pierwszej części sezonu. Śniło mi się, że przegraliśmy 0-1.
Liczę na Alexa w tym meczu.
Cieszy, że po serii błędów Bonucciego Conte wreszcie coś zrozumiał

- LordRahl
- Juventino
Na mistrzów? Ta odpowiedz Larsa była zwyczajnie żałosna, no ale jakoś trzeba zaistnieć wiadomo.Buzol pisze:Niech ktoś to na mistrzów wrzuciLars pisze:Proponuje poszukać dziewczyny.juventini22 pisze:wlasnie w dniu meczu sa moje 24 urodziny, nie moge sobie lepszego prezentu wymyslic niz kolejne 3 pkt. tak ze do boju Juve dla wiernego kibica musicie wygrac
Wygra z Chievo.:D:D
A co do meczu - o ile wyjdziemy 4-3-3 to o wynik jestem spokojny.
Nawiązując do meczu, chyba wszystko zostało powiedziane w tym temacie, liczę na pewne zwycięstwo i ustawienie 4-3-3, niestety będzie to mój 1 mecz w sezonie, którego nie będę w stanie obejrzeć :płaczę: .
Trzymam również kciuki za Palermo, u siebie mogą pozbawić Milan przynajmniej 2 pkt.
- KamilDeath
- Juventino
ileż to razy człowiek nie daje rady na żywo oglądnąć, zwłaszcza w sobotę wieczorem i nie marudzi z tego powodu, nie interesujesz się wynikiem wchodzisz na odpowiednie forum i na śniadanie w niedziele oglądasz Juve nie znając wynikuLordRahl pisze:
niestety będzie to mój 1 mecz w sezonie, którego nie będę w stanie obejrzeć :płaczę: .
do meczu jak każdy wie 3pkt to minimum
...abyssus abyssum invocat.......piekło wzywa na pomoc piekła....
- evilboy
- Juventino
Skład Gazetty niczego sobie... Jeśli faktycznie takim zagramy, o zwycięstwo nie będzie trudno, bo Giac i Alex dodadzą trochę polotu w ofensywie. 8)
Już nie mogę się doczekać
Już nie mogę się doczekać

"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- LordRahl
- Juventino
Masz rację Kamil
Jednak zawsze starałem się ( chyba jak każdy) tak zaplanować dni, żeby pooglądać przynajmniej znaczną część meczu, no do teraz się udawało.
Przy moim szczęści dzisiaj zagramy cudowny mecz i będzie bdb wynik :-D
Jeśli miałbym typować to 2-0 dla Juve.

Przy moim szczęści dzisiaj zagramy cudowny mecz i będzie bdb wynik :-D
Jeśli miałbym typować to 2-0 dla Juve.
- @D@$
- Juventino
Z tym klepaniem to mów za siebie, z resztą sam widzisz, że to jednak Conte ma rację. Już nie powiem o niektóryzch użytkownikach co chcieli w ostatni dzień mercato wypchnąć Pepe.pumex pisze:Hehe. Wszyscy chcieliby skład proponowany przez Gazzettę. Jeśli Conte faktycznie taki wystawi, to będzie chyba dopiero drugi raz, kiedy wola trenera będzie zgodna z wolą większości kibiców. Pierwszy raz był podczas meczu w Catanii, gdzie wszyscy (chyba łącznie ze mną) klepali konia przy Elii. Jak się skończył ten mecz, wszyscy wiemy
Tamten mecz z Catanią był o tyle ciekawy, że zaczęliśmy go z...Elią i Krasiciem (dopiero po przerwie wszedł Pepe) po bokach, teraz ciężko przypuszczać, że będzie powtórka tego jeszcze kiedyś. W sumie ten punkt uratował nam wtedy Milos.
Nie do końca. Conte raczej daje tylko jednego obrońcę na ławkę (chyba słusznie), więc odpada jeden z dwójki Caceres-Bonucci (jeśli skład Gazzetty się sprawdzi), podobnie ze środkiem pomocy Marrone/Padoin, choć tu nie jestem pewien do końca, bo nie wiem jak traktować Padoina. Z tej grupy co wymieniłeś, to chyba jednak Borriello będzie na ławie, może też jeden z dwójki Elia/Krasic, pytanie tylko czy wejdą na boisko.MaxFromJam_89 pisze:Powołanych 22 zawodników, a meczowa tylko 18. Czterech do odstrzału, stawiam na Maninngera, Borriello, Elie i Krasicia. Nie wiem po co dwóch ostatnich Conte powołuje, przecież to stali bywalcy trybun, na pewno nie zagrają. Szczególnie żal Elii, bo zwodzony jest w ten sposób przez cały sezon. Zresztą mecz jest zbyt ważny, a Conte zbyt przywiązany do swoich "ulubieńców" żeby akurat teraz eksperymentować. Może gdybyśmy mieli tak z 10pkt przewagi nad Milanem to dostałby szanse, ale po co gdybać...
Z tego składu La Gazzetty mi tam zależy przede wszystkim by się zgadzała formacja (4-3-3) i obrona (ew. zamiana na Caceresa jeśli Szwajcar faktycznie będzie odpoczywał. A w ataku każda mozliwa trójka, ale z Vuciniciem i bez Borrielo będzie niezła. Del Piero w podstawie? Czemu nie. W sumie Mirko-Fabio-Matri mogłoby być zbyt mało kreatywne, ale w sumie jakby Matriego dać na prawy atak, to może nie byłoby źle.
Liczę na 20 minut Krasicia, a co!
W sumie ta kolejka w dużej mierze kończy się dla mnie dzisiaj. Dwie wygrane gospodarzy a jutro niech się dzieje co chce.
- Mate.G
- Juventino
krasic dostał już za dużo tych szans@D@$ pisze: Liczę na 20 minut Krasicia, a co!
Czas na Elie...
Niech się chłopak pokaże...
- pumex
- Juventino
Moje przypuszczenia najpewniej się sprawdzą i, jak potwierdza Gazzetta, większe szanse na występ ma Lichtsteiner. Szkoda, bo taki mecz, w dodatku u siebie jest chyba najodpowiedniejszy, żeby ponownie wypróbować Urugwajczyka, Rysiek tymczasem mógłby sobie odpocząć. Trochę szkoda..
Natomiast zapowiadany atak Vucinic-Matri-Del Piero przynajmniej na pierwszy rzut oka wygląda ciekawie.
Chciałbym, żeby znowu powróciła nasza dominacja w środku pola, której dawno już nie widzieliśmy, jak również pressingu z naszej strony. Niechże Marchisio w końcu wyjdzie z cienia
Czy odkryję Amerykę, jeśli stwierdzę, że bramkę trzeba strzelić jak najszybciej?!
Natomiast zapowiadany atak Vucinic-Matri-Del Piero przynajmniej na pierwszy rzut oka wygląda ciekawie.
Chciałbym, żeby znowu powróciła nasza dominacja w środku pola, której dawno już nie widzieliśmy, jak również pressingu z naszej strony. Niechże Marchisio w końcu wyjdzie z cienia
Czy odkryję Amerykę, jeśli stwierdzę, że bramkę trzeba strzelić jak najszybciej?!

- pan Zambrotta
- Juventino
co najwyżej zabawisz się w staszka, który kiedyś na forum udzielał mądrych i przemyślanych rad, jak pokonać lazio (trzeba pilnować przeciwników, strzelić więcej bramek niż oni itp.)pumex pisze:Czy odkryję Amerykę, jeśli stwierdzę, że bramkę trzeba strzelić jak najszybciej?!
Del Piero na prawej - chcę to zobaczyć. Mam nadzieję, że Il Capitano naładował akumulatory i się nie rozleci po pierwszej połowie.