Modena zainteresowana Szymkowiakiem
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Właśnie przeczytałem na pilkanozna.pl, że Modena wyraziła zainteresowanie naszym Mirkiem Szymkowiakiem.
Dziwne SZymkowiak do Włoch.........??yy nie moge sobie tego wyobrazić!!
Niech lepiej dalej gra w Wiśle, zmarnował by sei w Modenie jak Kosowski sie marnuje w Kaiseslautern!!
Niech lepiej dalej gra w Wiśle, zmarnował by sei w Modenie jak Kosowski sie marnuje w Kaiseslautern!!
- Dionizos
- Juventino
Poniewaz informacja ta pochodzi z portalu pilkanozna.pl, słynacego z rozpuszczania dziwnych plotek. Wiec mozemy byc pewni, że nia ma w tym ani slowa prawdy. Chociaz szkoda, że tak dawno juz nie ma w SerieA polaka.
- bleblok
- Juventino
kosowski sie marnuje? on jest obecnie duzo lepszym pilkarzem niz byl w wisle i wkoncu jest z niego pozytek w reprezentacji...wicior pisze:Właśnie przeczytałem na pilkanozna.pl, że Modena wyraziła zainteresowanie naszym Mirkiem Szymkowiakiem.
- Mania
- Juventino
Znając taktykę Wisły- prędzej czy później i tak odejdzie (choć może ze względu na słabą jej postawę w europejskich pucharach nie odbędzie się masowa wyprzedaż)... Lepiej do Włoch, niż np do Niemiec... Zawsze to miło mieć jakiegoś Polaka w tak silnej lidze
Agnieszka
Agnieszka
- zizi01
- Juventino
A ja uwazam ze Szymkowiak nie jest dobry. Fakt czasem zagra dobre spotkanie, czasem mu wyjdzie rzut wolny ale ogolnie dla mnie jest slaby. Denerwuje mnie jego postawa na boisku. Ciagle cos go boli, a po kazdym faulu nawet najmiejszym przewraca sie i symuluje.Zeby chociarz z tego byl jakis pozytek. Nie lubie takich pilkarzy bo to tak jakby byl delikatny, gral jak kobieta. Nie to co pilkarze JUVE, to sa dopiero "kosmici"
, uwielbiam ta druzyne
!!! Podsumowywujac Szymkowiak nie przejdzie do Modeny.

- juve21
- Juventino
Zgadzam się z Zizim.Ja też nigdy nie byłem pod wrażeniem gry Szymkowiaka.Czesciej niż wychodzą mu piekne mecze ,on po prostu zawodzi.Dlatego wątpie aby dostał się do Serie A ,a nawet jak się dostanie to duzo sobie nie pogra.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- KowalFromStolica
- Juventino
Szymek nie przyda się na nic Modenie.Na 100% będzie grzał ławę :!:
Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- nookie
- Juventino
zgadzam sie w 100%..niech siedzi w Wisle i im pomaga wrocic do dawnej formy..wicior pisze:Właśnie przeczytałem na pilkanozna.pl, że Modena wyraziła zainteresowanie naszym Mirkiem Szymkowiakiem.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- BIGGI
- Qualità Juventino
Trener Henryk Kasperczak potwierdził, że Szymkowiak ma oficjalną propozycję z włoskiej Modeny, która zajmuje aktualnie 11. miejsce w Serie A.
„Zrobimy wszystko, żeby Mirka i innych najlepszych zawodników zatrzymać. Nie wiem jednak, czy będziemy w stanie to zrobić” – powiedział zapewniał Kasperczak.
Prezes rady nadzorczej Wisły SSA Hubert Praski natychmiast złożył piłkarzowi propozycję nowego, pięcioletniego kontraktu.
„Zrobimy wszystko, żeby Mirka i innych najlepszych zawodników zatrzymać. Nie wiem jednak, czy będziemy w stanie to zrobić” – powiedział zapewniał Kasperczak.
Prezes rady nadzorczej Wisły SSA Hubert Praski natychmiast złożył piłkarzowi propozycję nowego, pięcioletniego kontraktu.