Serie A (26): JUVENTUS 1-1 Chievo
- AdiZ
- Juventino
Dobrze wyłapałeś. Dodam tylko, iż następne spotkanie z Bologna FC też pokaże sportdigital. Połączenie Cyfry + (mecze Juve z drużynami Top + kilka z słabszymi), sportdigital (mecze Juve z średnimi i słabszymi drużynami) i Rai (Puchar Włoch) i cały sezon w TV. Sportdigital pokazuje też 2-3 spotkania z T-Mobile Ekstraklasy od lutego. Komentarz po niemiecku, ale da się oglądać. Komentatorzy można powiedzieć w stosunku do polskich mało gadatliwi a przy arabach to niemowy. Warto poczytać i poszerzyć swoją wiedzę z zakresu tv sat. Jak ktoś ma możliwości (talerz, dekoder) to jest sens zaznajomić się z ową tematyką. Chyba, że ktoś woli oglądać przez neta...Sorek21 pisze:Mecz będzie na kodowanym kanale z Astry-Sportdigital.tv ale sprytniejsi go odbierają nawet na tunerach FTA. Poczytajcie fora tv sat. System Cryptoworks ,klucz na paczkę AustriaSat.
Liczę na przełamanie i bramkę Marchisio.
- pumex
- Juventino
Hehe. Wszyscy chcieliby skład proponowany przez Gazzettę. Jeśli Conte faktycznie taki wystawi, to będzie chyba dopiero drugi raz, kiedy wola trenera będzie zgodna z wolą większości kibiców. Pierwszy raz był podczas meczu w Catanii, gdzie wszyscy (chyba łącznie ze mną) klepali konia przy Elii. Jak się skończył ten mecz, wszyscy wiemy

- Sorek21
- Juventino
Dokładnie takie połączenie stosuje u siebie... Moje zainteresowanie tv sat wynika z zainteresowania Juve.AdiZ pisze:Dobrze wyłapałeś. Dodam tylko, iż następne spotkanie z Bologna FC też pokaże sportdigital. Połączenie Cyfry + (mecze Juve z drużynami Top + kilka z słabszymi), sportdigital (mecze Juve z średnimi i słabszymi drużynami) i Rai (Puchar Włoch) i cały sezon w TV. Sportdigital pokazuje też 2-3 spotkania z T-Mobile Ekstraklasy od lutego. Komentarz po niemiecku, ale da się oglądać. Komentatorzy można powiedzieć w stosunku do polskich mało gadatliwi a przy arabach to niemowy. Warto poczytać i poszerzyć swoją wiedzę z zakresu tv sat. Jak ktoś ma możliwości (talerz, dekoder) to jest sens zaznajomić się z ową tematyką. Chyba, że ktoś woli oglądać przez neta...Sorek21 pisze:Mecz będzie na kodowanym kanale z Astry-Sportdigital.tv ale sprytniejsi go odbierają nawet na tunerach FTA. Poczytajcie fora tv sat. System Cryptoworks ,klucz na paczkę AustriaSat.
Liczę na przełamanie i bramkę Marchisio.
Mógłby ktoś policzyć ile szans,ile minut dostali w Serie A Elia i Boriello.Coś mi się wydaje że ten drugi niestety więcej.
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Elia grał 49 minut (2 mecze, średnio 24,5)Sorek21 pisze: Mógłby ktoś policzyć ile szans,ile minut dostali w Serie A Elia i Boriello.Coś mi się wydaje że ten drugi niestety więcej.
Boriello grał 168 minut (4 mecze, średnio 42)
Oczywiście dla Boriello policzyłem tylko mecze w Juve

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Vimes
- Juventino
W tym przypadku wyliczanie średniej mija się z celem. Elia zagrał w sumie w trzech meczach:
1) Catania-Juventus (Serie A) 45 minut,
2) Roma-Juventus (Serie A) 4 minuty,
3) Juventus-Bologna (Coppa Italia) 56 minut z dogrywką.
W sumie 105 minut bez czasu doliczonego. Conte już go chyba skreślił. Holender nie odszedł w zimowym okienku pewnie wyłącznie z powodu tej zasady, że w trakcie jednego sezoniu nie można zmienić klubu dwa razy, czy jakoś tak.
1) Catania-Juventus (Serie A) 45 minut,
2) Roma-Juventus (Serie A) 4 minuty,
3) Juventus-Bologna (Coppa Italia) 56 minut z dogrywką.
W sumie 105 minut bez czasu doliczonego. Conte już go chyba skreślił. Holender nie odszedł w zimowym okienku pewnie wyłącznie z powodu tej zasady, że w trakcie jednego sezoniu nie można zmienić klubu dwa razy, czy jakoś tak.
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Ja liczyłem bez CI, zresztą pytanie było o SA.Vimes pisze:W tym przypadku wyliczanie średniej mija się z celem. Elia zagrał w sumie w trzech meczach:
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Mi się wydaje, że coś pochrzaniłeś z tym przepisem i Elia nie odszedł bo Marotta chciał odzyskać większą część zainwestowanej kasy a nikt nie dał nawet połowyVimes pisze:Holender nie odszedł w zimowym okienku pewnie wyłącznie z powodu tej zasady, że w trakcie jednego sezoniu nie można zmienić klubu dwa razy, czy jakoś tak.

- tradetrade
- Juventino
Kto ma Hotbirda mecz zobaczy na Ictimai TV, kanał również w Cyfrze + pod numerem 336, w N na 318, w Cyfrowym Polsacie na 1642, a w Telewizji na Karte Kanał 382. Najprawdopodobniej mecz nie będzie tam kodowany.
- Olek1987
- Juventino
[quote="tradetrade"]Kto ma Hotbirda mecz zobaczy na Ictimai TV, kanał również w Cyfrze + pod numerem 336, w N na 318, w Cyfrowym Polsacie na 1642, a w Telewizji na Karte Kanał 382. Najprawdopodobniej mecz nie będzie tam kodowany.[/quote]
Zawsze tam była jakość jak powiększone okienko z bet365 ;P , zmieniło się coś w tej kwestii ?
z drugiej strony jakby nie bylo to zawsze TV i bedzie 100% płynny obraz
Dzieki za info.
Zawsze tam była jakość jak powiększone okienko z bet365 ;P , zmieniło się coś w tej kwestii ?

Zero szacunku dla Pogby
- Łukasz
- Juventino
Takie rozwiązanie odpada - jeśli już, to odwrotnie.mambooocha pisze:pewnie wyjdziemy z Kielonem na lewej i Caceresem w środku.
- tradetrade
- Juventino
Niestety jakość dalej pozostawia wiele do życzeniaOlek1987 pisze:
Zawsze tam była jakość jak powiększone okienko z bet365 ;P , zmieniło się coś w tej kwestii ?z drugiej strony jakby nie bylo to zawsze TV i bedzie 100% płynny obraz
Dzieki za info.
- mateusz6
- Juventino
Jest taki przepis, że zawodnik w trakcie sezonu zawodnik nie może zagrać w więcej niż trzech klubach. Tak mi się wydaje. Gdyby go nie było to Beppe wypchnął Elie gdzieś nawet na wypożyczenie.Ouh_yeah pisze:Mi się wydaje, że coś pochrzaniłeś z tym przepisem i Elia nie odszedł bo Marotta chciał odzyskać większą część zainwestowanej kasy a nikt nie dał nawet połowyVimes pisze:Holender nie odszedł w zimowym okienku pewnie wyłącznie z powodu tej zasady, że w trakcie jednego sezoniu nie można zmienić klubu dwa razy, czy jakoś tak.
Caceres mógłby wreszcie wystąpić na lewej stronie obrony. Fabio na skrzydle? Nie wiem.
- Darius19
- Juventino
Mam nadzieję, że wygramy to spotkanie. Nie możemy sobie pozwolić na kolejną wpadkę w tym sezonie. Mam nadzieję, że będzie skład 4-3-3 z Quagiarella, Matrim i Vucinicem w ataku. Nie chciałbym po raz kolejny zobaczyć Bonucciego w wyjściowym składzie ten grajek powinien sobie po meczu z Milanem parę kolejek odpocząć. Liczę na wygraną 

FORZA JUVE
- Mate.G
- Juventino
Powołania
Bramkarze: Buffon, Storari, Manninger.
Obrońcy: Chiellini, Caceres, De Ceglie, Barzagli, Bonucci, Lichtsteiner.
Pomocnicy: Marchisio, Elia, Padoin, Pirlo, Giaccherini, Krasic, Marrone, Estigarribia.
Napastnicy: Del Piero, Vucinic, Quagliarella, Borriello, Matri.
Bramkarze: Buffon, Storari, Manninger.
Obrońcy: Chiellini, Caceres, De Ceglie, Barzagli, Bonucci, Lichtsteiner.
Pomocnicy: Marchisio, Elia, Padoin, Pirlo, Giaccherini, Krasic, Marrone, Estigarribia.
Napastnicy: Del Piero, Vucinic, Quagliarella, Borriello, Matri.