Serie A (26): JUVENTUS 1-1 Chievo

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lutego 2012, 19:08

Mecz będzie na kodowanym kanale z Astry-Sportdigital.tv ale sprytniejsi go odbierają nawet na tunerach FTA. Poczytajcie fora tv sat. System Cryptoworks ,klucz na paczkę AustriaSat.

Liczę na przełamanie i bramkę Marchisio.

AVE JUVE!!!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lutego 2012, 19:30

Mam nadzieje ze faktycznie wyjdziemy 4-3-3 . Co do meczu to trudno oczekiwac czego innego jak zwyciestwa , chociaz znajac naszych....moze byc roznie

karosznurek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lutego 2012, 20:32

Oczywiście trzeba zdobyć trzy punkty. Liczę na dobrą grę naszych zawodników. Mam nadzieje, że Conte powróci do 4-3-3. Forza Juve

"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2012, 01:26

Chievo to od zawsze niewygodny przeciwnik. Przy okazji spotkań z drużyną Latających Osłów dla mnie zawsze nad naszym stadionem unosi się widmo Pellissiera. Dlatego też jestem niezwykle rad, że ów piłkarz w sobotę nie zagra.

Przede wszystkim Lichy musi odpocząć, niech nabierze świeżości i poczuje konkurencje ze strony Caceresa, musi powrócić do formy z początku sezonu bo jest nam niezwykle potrzebny, a mocno spuścił z tonu.

Giaccherini za Vidala i powinno być ok, mam nadzieję, że Borriello na stałe ląduje na ławce i wracamy do 4-3-3.

Tęsknie za przekonującym zwycięstwem z pełną dominacją na boisku od pierwszej do ostatniej minuty.

Łoles

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 marca 2012, 09:14

Mam nadzieję że na tym meczu nie będe tak blisko zawału jak na Milanie.
Jeżeli Conte wyciągnie wnioski i coś zmieni to powinno być :ok: w innym przypadku czeka nas :angry:

"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2012, 09:50

Vincitore pisze:Przede wszystkim Lichy musi odpocząć, niech nabierze świeżości i poczuje konkurencje ze strony Caceresa, musi powrócić do formy z początku sezonu bo jest nam niezwykle potrzebny, a mocno spuścił z tonu.
Zgadzam się, że Rysiek musi odpocząć. Zastanawiam się tylko, czy ostatnie ciut słabsze występy Lichtsteinera są spowodowane jego niższą formą :think: Wydaje mi się, że większą rolę odgrywa tu pozycja Szwajcara na boisku. Mam wrażenie, że on po prostu nie ogarnia prawego skrzydła w taktyce 3-5-2. Gdy w trakcie meczu wracamy do 4-3-3, Lichy od razu zaczyna funkcjonować jak należy. Między innymi dlatego mam nadzieję na porzucenie w końcu tego dziadowskiego 3-5-2.

Również liczę na Caceresa i Giaccha w pierwszym składzie. Borriello niech usiądzie na ławce.

Obrazek
Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 01 marca 2012, 11:11

szczypek pisze:Mój błąd, dobrze myślałem, źle napisałem, chodziło mi oczywiście o Q i to wtedy byłbym wniebowzięty, bo mielibyśmy czym postraszyć w ofensywie.
Powiem szczerze kolego że także Q-M-V w trójzębnym ataku brzmi świetnie.
Może ten układ przyniósł by korzyści w postaci bramek.

Szkoda że Bonucci nie pauzuje. Chcialbym wreszcie zobaczyć Caceresa. Zagrał jeden mecz, strzelił dwie bramki, a Conte nie daje mu zagrać nawet 10 minut... dziwne.

Patrząc także w stronę naszego największego rywala, śmierdzi straconymi pkt.

INDISPONIBILI
Pato (da valutare), Maxi Lopez (incerto 26ª), Boateng (incerto 26ª), Merkel (incerto 30ª), Strasser (incerto 29ª), Seedorf (incerto 29ª), Aquilani (da valutare), Cassano (da valutare), Gattuso (da valutare), Nesta (da valutare)
SQUALIFICATI
Mexes (3)

Grają przeciwko będącemu w formie (mimo porażki ze Sieną w której od 4 minuty grali w 10). Palermo u Siebie gra świetnie. Miccoli ma formę.
Bez Nesty,Mexesa.. Bez Boatenga. Oby się powiodło Sycylijczykom.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2012, 12:44

Kolega wyżej dobrze zauważył, że Milan gra na Renzo Barbera. To jest dobra wiadomość. Jaka jest zła? Że gra przed nami. Być może zbytnio się wgłębiam w różne aspekty i szukam dziury w całym, jednak śledząc naszą 'batalię' z Milanem, chyba zawsze było tak, że gdy Rossoneri przed nami gubili punkty, my solidarnie robiliśmy to samo.
Sycylia to bardzo trudny teren, jeśli Milan nie poradzi sobie z Miccolim i spółką to mam nadzieję, że tym razem nie sfrajerzymy i pokonamy Chievo.

Obrazek
Arty83

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2012, 13:44

Trzeba ich pocisnąć od samego początku meczu, bo jak ktoś napisał wcześniej im dalej w mecz tym bardziej :angry:
2-0 dla nas :D

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2012, 14:05

Dlaczego mam dziwne wrażenie, że będzie gładkie zwycięstwo 1-0? :prochno: I dlaczego zmniejszono liczbę moich postów z 660 do 617? :prochno:

couec

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2012, 14:22

pisze:(4-3-3) Buffon - Caceres, Barzagli, Chiellini, De Ceglie - Giaccherini, Pirlo, Marchisio - Quagliarella, Matri, Vucinic
Przyłącze się do osób, które chciałyby zobaczyć mniej więcej taki skład. Szczególnie chciałbym zobaczyć taką trójkę w ataku.

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2012, 14:37

Również chciałbym zobaczyć 4-3-3, z tym że wolałbym Padoina za Vidala i Giaccheriniego w ataku za Pepe. Bonucci na ławkę, a na boisko De Ceglie lub Caceres. Chociaż nie wiem czy to nie za dużo zmian jak na Conte :think:.

Obrazek
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2012, 14:55

Vimes pisze:Również chciałbym zobaczyć 4-3-3, z tym że wolałbym Padoina za Vidala i Giaccheriniego w ataku za Pepe. Bonucci na ławkę, a na boisko De Ceglie lub Caceres. Chociaż nie wiem czy to nie za dużo zmian jak na Conte :think:.
Zapomnij. Bonuc musi mieć jakiś układ z Conte. Nie wiem, co musiałoby się stać, żeby Antoś go NIE wystawił.

Obstawiam 2-0.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
bramek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2012, 15:13

[quote="Vimes"]Również chciałbym zobaczyć 4-3-3, z tym że wolałbym Padoina za Vidala i Giaccheriniego w ataku za Pepe. Bonucci na ławkę, a na boisko De Ceglie lub Caceres. Chociaż nie wiem czy to nie za dużo zmian jak na Conte :think:.[/quote]

ja za Padoina to wolałbym raczej Marrone :)

mambooocha

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2012, 15:26

jakoś dziwnie spokojny jestem, że sobie lajtowo z nimi poradzimy :wink:

oby tylko Antonio nie był uparty jak kuń i nie chciał wszystkim udowadniać że 3-5-2 jest jednak <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. bo nie jest!

sabotażysta musi wrócić na ławę. biorąc pod uwagę, że mimo ostatniej dobrej gry Cegły treneiro na niego nie stawiał, to pewnie wyjdziemy z Kielonem na lewej i Caceresem w środku. Ja bym mimo wszystko Giorgio zostawił na środku a na lewą dał De Ceglie bo ostatnimi meczami sobie na to zwyczajnie zasłużył. W środku nie ma Vidala, więc pewnie wyjdzie za niego człowiek-chaos czyli Giaccherini :whistle: W ataku Vucinić+Matri+ nie robi mi większej różnicy kto z NAWET czwórki: Del Piero, Quagliarella, Krasić, Elia. Borriello nawet nie liczę - szanujmy się. Bierzmy pod uwagę, że w tygodniu bedzie dość ciężki mecz z Bologną, która ostatnio poszła w górę, więc możliwe, że Conte postawi nawet na dwójkę z tej czwórki rezygnując z Mirko lub Matriego

fino alla fine FORZA JUVENTUS!
Zablokowany