kalu kalu uche
- Korot
- Juventino
kalu uche jednak spartolił. uefa stwierdzila ze obowiazuje go kontrakt i nie moze sobie odejść, moim zdaniem to koniec tego pilkarza. raczej po takiej przerwie niczego nie pokaze, przez bardzo dlugi czas. co na to wiślacy? troche szkoda, nie?
swoją drogą sam sobioe jest winny. ciekawe gdzie teraz ta horda pazernych menadzerow i prawnikow sie podziewa.
swoją drogą sam sobioe jest winny. ciekawe gdzie teraz ta horda pazernych menadzerow i prawnikow sie podziewa.
-poprosze pire ze smalcem
-nie ma ze smalcem. z dżemem są pire.
-nie ma ze smalcem. z dżemem są pire.
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Według mnie Uche zrobił idiotycznie obrażając się na Wisłę, przeciez zgodził się na warunki kontraktu. A pozatym ja też bym chciał grać w Ajaxie ale jak by mnie nie póścili ja bym się nie obraził zgodził się i to już jego problem.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- kouba
- Qualità Juventino
i ma nauczke :!: nie trzeba było sie buntować, chciało mu sie zagrać w wielkim ajaxie to teraz ma
i tak by sie nie łapał do pierwszego składu
On zachował sie jak egoiska :!: Zapomniał juz, że jakby nie Wisła, to by biegał po stepach Afryki ...bez butów... za zwierzętami :!:

On zachował sie jak egoiska :!: Zapomniał juz, że jakby nie Wisła, to by biegał po stepach Afryki ...bez butów... za zwierzętami :!:
- Eryk Anonim FCI
- Juventino
Ano właśnie, Uche zachował się zdradziecko. Widać, że w Wiśle go nic nie trzymało tak bardzo, że za wszelką cenę poszedłby do każdego innego liczącego się klubu. Uderzyła mu woda sodowa do głowy i jak tylko poczuł, że taki Ajax go zauważył to popędził ile sił do Amsterdamu...
Tak, kibic Interu Mediolan. Tak, na forum Juventusu... spokojnie, bez bluzgów
Mam nadzieję na budujące dyskusje

- juve21
- Juventino
Ostre slowa ,ale podpisuję sie pod nimi .Gdybym ja był teraz menadżerem Wisły to bym zniszczył go!! Dwa lata dozywotniej dyskfalifikacji ,bez udzialu w żadnym treningu.taka przerwa raz na zawsze wyleczyłaby go z pilki.Dostałby bambus nauczkę ktora dałaby do myślenia innym ,bo widze że dużo czarnych lubi sobie bimbać ze swoich pracodawców.kouba pisze:i ma nauczke :!: nie trzeba było sie buntować, chciało mu sie zagrać w wielkim ajaxie to teraz mai tak by sie nie łapał do pierwszego składu
![]()
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- rafiq
- Juventino
Skoro się pytasz co na to Wiślacy do odpowiadam. U mnie to on ma przechlapane podobnie jak u wielu. Musiałby na kolanach przepraszać by mu wybaczono. Zresztą wątpię by to zrobił ale obym się mylił. Pozostaje jeszcze decyzja Rady Drużyny a tu też nie będzie wcale łatwiej niż z kibicami. Jednak Pan Kasperczak mówi, że go nie przekreśla bo był głupi i dał się omotać, mówi że może wrócić jeśli spełni ten warunek i przeprosi. Najlepszym wyjściem by było jakby go Ajax jednak kupił (podobno Koeman nadal jest nim zainteresowany) ale cena też jest ważna bo naprawdę jest najlepszym becnie piłkarzem z kontraktem w polskim klubie a co tu dużo mówić nikt nie ma za dużo pieniędzy. Podobno mają przyjechać jeszcze jacyś Brazylijczycyi gdyby udało się go dobrze sprzedać mielibyśmy może nie gorszych piłkarzy za to z czystym kątem. Trzeba poczekać teraz jego ruch i może się odwołać a UEFA może zmienić decyzję.
todos mentira ...
- Shadow_Alex
- Juventino
Bardzo dobrze, glupi gnoj wiecej nie bedzie pyskowal... Co on sobie wyobrazal, ze moze Wisle ktora mu dala szanse zaistnienia, wykiwac... Ciekawe czy jakby nadal gral w Afryce to czy odrazu Ajax by go zauwazyl...
Ja na jego miejscu bym przeprosil Wisle i blagal na kolanach zeby dali mu jeszcze jedna szanse!!!
A co do UEFY to chyba pierwsza ich porzadna decyzja:))
Ja na jego miejscu bym przeprosil Wisle i blagal na kolanach zeby dali mu jeszcze jedna szanse!!!
A co do UEFY to chyba pierwsza ich porzadna decyzja:))
- RadeKas
- Juventino
I baaardzo dobrze. Co on sobie wogle myslal :evil:. Ma nauczke na cale zycie. Jezeli sie zawiera jakas umowe to trzeba sie z niej wywiazac :x :evil:, a nie udawac ze jest kruczek w kontrakcie :lol: :lol:. Tak to jest jak sie jest idiota :lol:
srali muszki będzie wiosna
- Desperado---ALEX
- Juventino
Kalu bedzie miał nauczke zapamieta ja na bardzo długo :-D