Serie A (25): Milan 1-1 JUVENTUS [DPL na meczu!]
- Dante93
 - Juventino

Już nie przesadzajmy, pamiętam pare jego ładnych dryblingów i przerzutów  
  Ale co racja to racja, w pierwszej połowie strasznie zawodził.

Ostatnio zmieniony 25 lutego 2012, 22:53 przez Dante93, łącznie zmieniany 2 razy.

- Vimes
 - Juventino

Mam nadzieję, że to koniec eksperymentów z 3-5-2 i wrócimy do 4-3-3, które chyba bardziej nam leży. Bonucci musi wrócić na ławkę, bo sabotuje nam kolejny mecz. Sędzia również powinien sobie przez jakiś czas odpocząć. Gratulacje dla Milanu, który pomimo dużych osłabień zaprezentował się dzisiaj bardzo dobrze. Co prawda, sędzia nie uznał bramki zarówno dla nas jak i dla Milanu, ale kto wie jakby potoczyły się losy meczu przy wyniku 0:2? W drugiej połowie wrócił Juventus walczący i za to dziękuję.

- Łukasz
 - Juventino

Tak na chłodniej - ten mecz daje dwie odpowiedzi:
1. Bonucci bezwzględnie WON!
2. 3-5-2 jak wyżej

1. Bonucci bezwzględnie WON!
2. 3-5-2 jak wyżej
- juventussek
 - Juventino

Lepsi gracze jak zwykle wchodza pod koniec. Boriello? Ile mu szans mozna dawac. Nie bede wiecej komentowal. Moze jeszcze Matri wszedl pokazal klase. Fabio wiecznie polamany dzis brak kondycji? Matri duzy plus. Mam nadzieje ze Conte kieruje sie tym ze nie ma na kogo stawiac i musi wystawiac Boriello Bonucciego bo inaczej nie ogarniam...

Ostatnio zmieniony 25 lutego 2012, 22:52 przez juventussek, łącznie zmieniany 1 raz.

- annihilator1988
 - Juventino

Powtórzę to co kiedyś powiedziałem. Wszystko co jest z Romy jest szrotem (nie licząc DR, Mirko i Boriniego). Brawo Matri 
 Na stronie Milanu już są głosy o powrocie "Calciopoli"  

- jakku1
 - Juventino

Marchisio dzisiaj zagral calkiem dobrze. Kilka przeswietnych odbiorow i przerzutow.miyagi pisze: To chyba inny mecz oglądałeś. Ghosting Markiza był dzisiaj genialny.
Vidal jednak faktycznie gorzej - czesto tracil pilke przed polem karnym (ktorys z Milanistow zawsze za Nim wracal i mu odbieral pilke).
- @Maras@
 - Juventino

No to chyba troszkę przepisów nie znaszPawełek pisze:Przestańcie pieprzyć o nieuznanej bramce Milanu. Tam był spalony(!), bo Vidal stał poza linią końcową boiska, więc nie był brany pod uwagę przy ocenie akcji.
Następnym razem jak nie wiesz o czym piszesz to lepiej przystopuj
					Ostatnio zmieniony 25 lutego 2012, 22:55 przez @Maras@, łącznie zmieniany 1 raz.

- pablo1503
 - Juventino

Quagliarella, który potrafi całkiem nieźle grać przed polem karny, ale nie umie znaleźć się w sytuacji sam na sam.
Matri, totalne przeciwieństwo Fabio. Może marnuje sporo setek, ale jednak te 10 bramek zdobył.
Conte ma trudny wybór.

Matri, totalne przeciwieństwo Fabio. Może marnuje sporo setek, ale jednak te 10 bramek zdobył.
Conte ma trudny wybór.

- Tony Montana
 - Juventino

- Podziekował: 9 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 8 razy

Takie teksty to puszczaj do swoich kolegów z piaskownicy, a nie do kibiców Juve.Tharp pisze:Tony Montana pisze:Coraz więcej ich tu skrzyknęli się u siebie czy co? :-Dmilczec, jeden z drugim, bo wstyd za was.Mate.G pisze::doh:
Nie macie swojego forum.?
Typek tylko prowokuje ... Perma mu![]()
![]()
![]()
Co do meczu szkoda, że wybiegliśmy składem jakim wybiegliśmy. Widok Boriello, Estiego bardzo mnie zabolał, Bonucciego się spodziewałem, chociaż nie byłem zachwycony jego wyborem. Patrząc na przebieg spotkania myślę, że remis jest wynikiem sprawiedliwym i równocześnie nie dał przewagi żadnej z drużyn sprawa miejsca w tabeli jest w dalszym ciągu otwarta. Czerwona kartka dla Vidala chyba trochę na wyrost.
- rad
 - Juventino

I właśnie to jest najgorsze bo to już nie ma nic wspólnego z futbolem. Podobne reakcje na seriea.pl gdzie kibice milanu od razu na to zwrócili swą uwagę po nieuznaniu dla nich gola. JUa mam na to wytłumaczenie jedno: nie potrafią znieść silnego Juve, to jest jednym słowem ich (milanistów niektórych) bezradność, brak argumentów.annihilator1988 pisze:Powtórzę to co kiedyś powiedziałem. Wszystko co jest z Romy jest szrotem (nie licząc DR, Mirko i Boriniego). Brawo MatriNa stronie Milanu już są głosy o powrocie "Calciopoli"
- kosciu88
 - Juventino

Co do bramki Muntariego, tez wydaje mi sie ze byla niesluszna bo Vidal stal poza placem gry a Muntari byl na pozycji spalonej. Pytanie czy ktos to moze potwierdzic w 100%?

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
						- Prusor
 - Juventino

heheheh. Pan C. sraka w kape. Gdyby to się działo tylko raz to ok ale nie pierwszy nie ostatni raz podejmuje jakieś kosmiczne decyzje personalne. 
Taktyka ? mhm..chyba jest to jakiś straszny żart. Dlaczego Pan C. sraczka testuje jakieś niesprawdzone taktyki z najsilniejszymi i największymi wrogami ? 4-4-2 zawsze się sprawdziała. Kielon,Profesor,Lichy, De Ceglie ( on może nie od początku ale pokazał że umie grac).
Zmiany ? Może i dobre..Pepe coś wniósł..Matri również. Pytam się Dlaczego nie grał Del Piero ??!!! Czyżby o to tu chodzi by Alex się zbuntował ? By był pretekst Prezesiny że Il Capitano nie jest taki święty ? Bo chyba nikt nie zaprzeczy że w komitywie jest Pan C. kochany Prezes. Ale dość tego. Nigdy nie wybacze..ostatni mecz na San Siro ( bodajrze) a On na ławce.
Reasumując.
1.Alex przyczynił się do jednego z zwycięstw ostatnich nad Milanem = NIE WYSZEDŁ !
2. Caceres - dzięki niemu wygraliśmy ostatni mecz z Milanem 2:0 = NIE WYSZEDŁ !
Pytam się DLACZEGO ! Dlaczego wyszedł Bonucci ? Dlaczego wyszedł Quagriallela ? Dlaczego wyszedł Boriello ? Nie wiem i nawet nie chcę już wiedzieć ale musiałem to napisać bo mnie serce ściska na takie..coś.
Grande Alessandro Del Piero !
Gratulacje Juve...ile jeszcze meczy bez porażki !!!! hehehe Nie wyobrażam sobie. FORZA !
:)

Taktyka ? mhm..chyba jest to jakiś straszny żart. Dlaczego Pan C. sraczka testuje jakieś niesprawdzone taktyki z najsilniejszymi i największymi wrogami ? 4-4-2 zawsze się sprawdziała. Kielon,Profesor,Lichy, De Ceglie ( on może nie od początku ale pokazał że umie grac).
Zmiany ? Może i dobre..Pepe coś wniósł..Matri również. Pytam się Dlaczego nie grał Del Piero ??!!! Czyżby o to tu chodzi by Alex się zbuntował ? By był pretekst Prezesiny że Il Capitano nie jest taki święty ? Bo chyba nikt nie zaprzeczy że w komitywie jest Pan C. kochany Prezes. Ale dość tego. Nigdy nie wybacze..ostatni mecz na San Siro ( bodajrze) a On na ławce.
Reasumując.
1.Alex przyczynił się do jednego z zwycięstw ostatnich nad Milanem = NIE WYSZEDŁ !
2. Caceres - dzięki niemu wygraliśmy ostatni mecz z Milanem 2:0 = NIE WYSZEDŁ !
Pytam się DLACZEGO ! Dlaczego wyszedł Bonucci ? Dlaczego wyszedł Quagriallela ? Dlaczego wyszedł Boriello ? Nie wiem i nawet nie chcę już wiedzieć ale musiałem to napisać bo mnie serce ściska na takie..coś.
Grande Alessandro Del Piero !
Gratulacje Juve...ile jeszcze meczy bez porażki !!!! hehehe Nie wyobrażam sobie. FORZA !
No Del Piero No Party Noo !..