Serie A (25): Milan 1-1 JUVENTUS [DPL na meczu!]

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
klama 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2012, 22:43

Brawo Vidal ! Mój człowiek.

Bardzo kontrowersyjne spotkanie, świetne zmiany, takie jakie przeczuwałem. Wygrać z ogórkami i zostaniemy sowicie nagrodzeni na koniec sezonu !

Edvyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Pierwsza połowa tragiczna .
Większość drugiej dobra , widać było niesamowitą chęć zdobycia bramki . Prawidłowe bramki dla Juve i Milanu nie zaliczone .
Dobry wynik trzeba "tylko" wygrać mecz zaległy i wskoczyć na 1 miejsce .

Świetnie : Chiellini
Słabo : Quaq
Bardzo słabo : Vidal
Tragicznie : Bonucci

Obrazek
Mate.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Mam nadzieję, że Conte wie gdzie wyrzucić Bonu i Estiego.
A Matri oszukał dziś nasze przeznaczenie.

lenor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 25 lutego 2012, 22:44

Sędziowanie w tym meczu było ŻENUJĄCE. Jakim prawem tym arbitrom dano sędziować w meczu na szczycie, skoro wiele ich decyzji są kontrowersyjne? W nieuznanych golach remis, więc Milaniści niech nie narzekają.
Dzięki Bogu cudownie zremisowaliśmy i pokazaliśmy charakter. Nie potrzebna kartka Vidala, bo to my byliśmy pod grą i mogliśmy pokusić się o nawet zwycięską bramkę.
DZIĘKI BOGU REMIS. Tyle w temacie, chłodna analiza jutro ;]

Gotti

Juventino
Juventino

Byłem bliski zwymiotowania pod koniec meczu z powodu emocji.

Pierwszą połowę meczu zawalili tylko i wyłącznie Conte oraz Bonucci.
Więcej napiszę później. Muszę iść zapalić. Ten remis jest jak zwycięstwo!

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Bubu1899 pisze:
Gzychu pisze:Bóg to sprawił, że ten mecz zremisowany został... Nie chce się wierzyć...
Nie Bog a pan z gwizdkiem.
Pan z gwizdkiem powinien wyrzucić Mexesa za uderzanie Drzewca zaraz na początku pierwszej połowy.

Dante93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Mam nadzieje, że Ten pan już wiecej żadnego meczu o takiej randze nie poprowadzi :doh: Jasne może i faul Vidala zasłużyl na czerwo, ale to kur czemu żaden milanista nie wylecial mimo że polecieć powinno ze 3?! Masakra. O nieuznanych golach nawet nie wspominam bo to śmiech na sali :rotfl: Ostatnie pół godziny bardzo dobre w wykonaniu Juve, i nie będe ukrywał kolejny raz czuje moralne zwycięstwo- Matri wchodzi i strzela dwa gole(tak wiem jeden nieuznany). To jednak coś.
Od dziś już przestaje bronić Bonucciego, jednak większośc tego forum ma racje. Za to co do Vucinicia powoli pewnie większość sie 'z niego wyleczy'. Słabiutko. Boriello rownież. Vidal pierwsza połowa mocno na plus, druga średnia. Marchisio za to na odwrót. Lichy cały mecz niestety slaby.
Ogółem emocje jakich dawno nie było. Ciesze sie, że nadal jesteśmy niepokonani.

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Kimi pisze:
Łukasz pisze:1. Szkoda, że sędzia zarżnął to spotkanie.
I to w dwie strony. Więc jeśli jakiś Milanista będzie płakał, że sędzia nie uznał im bramki i dlatego przegrali to zabiję śmiechem...
Ta "druga strona" to chęć rehabilitacji, tylko że przy 2:0 to by było po meczu.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 36 razy

Mam po tym meczu jedną jedyną nadzieję, że

Conte puknie się w głowę i przestanie na siłę grać tym chorym 3-5-2

bo nie mamy z tego żadnego pożytku.

Liczyłem na więcej z naszej strony, ale na początku. Po przerwie liczyłęm na remis. Udało się. Dobrze, że ta bramka Matriego nieuznana, w sytuacjach totalnego <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> sędziego bocznego 1:1 również, bo tą bramkę dla Milanu na 2:0 to nie wiem, ślepy by zobaczył.

Bubu1899 chyba niepocieszony. Hahaha buźka :*

gucio_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Ein pisze:Jeżeli jakiś <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> mi powie, że Matri na ławkę i Q. jest lepszy to zamorduję.
Nie tyle Quagiarella co Boriello. Co byś chciał z "Estigaribiom" i obrońcą na skrzydłach??

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2012, 22:45

Bubu1899 pisze:Nie Bog a pan z gwizdkiem.
:rotfl: pajac
Ogladales misiu druga polowe, czy sie modliles cale 45 minut, zeby Juve przypadkiem gola nie strzelilo?

Obrazek
Nedved4life

Juventino
Juventino

W sumie to ja jestem może nie zadowolony ale przynajmniej nie jestem wkurzony po tym remisie. Po pierwszej połowie mogło być 2-0, nie było, po drugiej mogło być 1-2, nie było, mam nadzieję, że w mediach nie będzie się zarzucało coś Juve odnośnie tego liniowego. Dwie rzeczy, po pierwsze widać jaka jest różnica pomiędzy 352 a 433 - kolosalna, po drugie Bonucci OUT! Hejtuje kolesia strasznie bo to co on robi to to jest porażka, nie brońcie go.

Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 25 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

A teraz ogólniej. Vidal jak Camor. Szkoda, że ten bommel nie ma połamanej nogi. Cieszyłbym się.

Mexes jak nie dostanie czerwonej po meczu, to jakaś paranoja będzie. Ten atak na Boriello. Co to ma być ? W romie już nie gra, kumpluje się z cyganem ?

Gdybyśmy II połowę grali jak I. Wygralibyśmy.

No i Matri. Ten chłopak jest niezawodny.

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nie chce wiecej widziec tego 352. Przeszlismy na 433 i od razu wszystko sie zaczelo kleic. Matri dal zmiane roku, Boriello nie chce juz nigdzie wiecej widziec poza CI.

Ten mecz to byl przedsmak tego, co Nas czeka ewentualnie w LM (o ile sie zakwalifikujemy do tych rozgrywek - sezon jeszcze dlugi). Milan gral na 100% do samego konca, mimo wszystko jakos udalo sie wytrwac. Wydaje mi sie, ze oni sa bardziej niebezpieczni bez Zlatana niz z Nim. Graja szybko, podaniami, niekonwencjonalnie.

To byl cholernie trudny mecz. Ale punkt jest. Uff.

strong return

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Milan był lepszy przez większą część meczu, ale zabraliśmy im dwa bezcenne być może punkty. Zresztą końcowy wynik to i tak de facto 2:2. Mam nadzieję, że Conte przejrzy wreszcie na oczy z ustawieniem po tym spotkaniu. To przecież pod kątem zawiązywania akcji nie było porównania. Matriemu udało się wyrobić 200procent normy, świetniue Kielon, kiepsko Vucinic. Pepe miał asystę i przynajmniej nie psuł piłek. Nie chciałbym już oglądać Boriello, potem Bonucciego i Estiego(choć tu, to marzenie ściętej główy) Vidal-dno. :twisted:
Ok, wcześniej był ostro zaszarżowany, ale i tak to go nie usprawiedliwia.

Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
Zablokowany