Serie A (25): Milan 1-1 JUVENTUS [DPL na meczu!]
- couec
- Juventino

bendzamin pisze:
Buffon
Barzagli Bonucci Chiellini
Lichtsteiner Vidal Pirlo Marchisio Estigarribia
Quagliarella Borriello
Miałem nadzieje, że ten ktoś Ecośtam już nigdy nie zagra w podstawowym składzie, a tu taki zonk..
Ostatnio zmieniony 25 lutego 2012, 20:05 przez couec, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gotti
- Juventino

Akurat jako Boriello można jeszcze w pierwszym składzie zrozumieć, bo atak Vucinic-FQ to nie jest chyba najlepsze połączenie.
Jednak już Estigaribia zamiast bardzo dobrze grającego ostatnio De Ceglie to strzał w stopę. :?
Jednak już Estigaribia zamiast bardzo dobrze grającego ostatnio De Ceglie to strzał w stopę. :?
- JuveFilip_8_
- Juventino

Wydaje mi sie ze to taki niezasluzony "policzek" dla Kuczera od Conte, po ostatnich bardzo dobrych wystepach De Ceglie powinien dostać szansę od początku

- pumex
- Juventino

Na skrzydłach kompletnie bezproduktywny Estigarribia i jakby nie patrzeć obrońca - Lichtsteiner i to oni w głównej mierze mają za zadanie obsługiwać dwóch snajperów - kołkowatego Borriello i Quaga. Nie wiem, jak z tego ma wyjść jakieś zagrożenie pod bramką Milanu. Masakra

- kosciu88
- Juventino

Wiem ze Esti nic nie pokazuje poza walecznoscia ale poczekajmy do konca meczu. Mam nadzieje ze Conte wie co robi i bedziemy wszyscy pluli sobie w brode po meczu 
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- stahoo
- Juventino

Esti? Nawet jak strzeli w tym meczu bram... tfu! w światło bramki, czy szarpnie ładnie na swojej stronie, to uważam, że jest to karykatura piłkarza do pierwszego składu Juventusu. Reszta składu taka, jak się spodziewałem, choć osobiście nie rozumiem Boriello. Ciekawe w której minucie zajedziemy Lichtsteinera.
- annihilator1988
- Juventino

I znowu to płaskonose beztalencie w pierwszej jedenastce
Mam nadzieje, że 5 mln euro nie zostanie wydatkowane, na tego niczym nie wyróżniającego się siepacza
- eXoN
- Juventino

Oh my god. Jak przegramy ten mecz, to jestem pewien, że pierwszym, który zostanie zjechany za ten mecz będzie Conte. Mam nadzieję, że wszystko się dobrze potoczy, a Esti i Boriello zagrają mecz życia :-D
Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy!
Giampiero Boniperti
Giampiero Boniperti
- Mate.G
- Juventino

Lichy się marnuje w ustawieniu 3-5-2
W 4-3-3 się lepiej odnajduję
Dżizas 30 minut ;D
W 4-3-3 się lepiej odnajduję
Dżizas 30 minut ;D
- Dante93
- Juventino

Aj bo trzeba mieć sie na kim wyładować
Dla mnie może grać i Esti bo w przodzie zdecydowanie więcej wiatru niż DC narobi. Chociaż uważam, że mimo wszystko Paolo zasłużył sobie żeby grać. Ogółem to skład trafiłem w całości. O ile rzeczywiście tak wyjdziemy.
- annihilator1988
- Juventino

:shock: Przez Ciebie rozbolała mnie głowa. Dzięx ziom. Esti sięgnął dna w przedświątecznym spotkaniu z Udine, teraz jest 8 metrów pod mułem i stara się wkopać jeszcze głębiejDante93 pisze:Aj bo trzeba mieć sie na kim wyładowaćDla mnie może grać i Esti bo w przodzie zdecydowanie więcej wiatru niż DC narobi. Chociaż uważam, że mimo wszystko Paolo zasłużył sobie żeby grać. Ogółem to skład trafiłem w całości. O ile rzeczywiście tak wyjdziemy.