Serie A (25): Milan 1-1 JUVENTUS [DPL na meczu!]
- szczypek
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 36 razy
No bo pajacujesz. Zarzucasz dezinformacyjne manewry a nie chce Ci się sprawdzić czy tak rzeczywiście jest i jak to wygląda.Pontius21 pisze:Ogólnie spór o nic ale to ja jestem wywoływany tu do tablicy.
Jestem przeciwnikiem Boriello w podstawowym składzie dzisiaj. Jak już będziemy wygrywać czterema bramkami to można mu dać wejść i dobić Milan.
- BlackJacky
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
O, widze ze sie tu jakas haja na tle religijnym wywiazala, a ja dopiero co wrocilem z kosciola
Ale wtrace tylko tyle, ze obrazanie JP2 nawet jesli ktos nie jest katolem, jest co najmniej nie na miejscu.
Bez odbioru.
@kouba - co to masz za range "Qualita Juventino"? Skad sie to bierze?
PS. Ej, z glowy mi nie umie wyleźć ta piosenka ->
Bez odbioru.
Ty, a nie widziales jeszcze jak gramy bez Pirlo? To ja Ci powiem: nie gramy.rad pisze:Mianowicie każdy widzi jak kluczowym piłkarzem dla Juve jest Pirlo, dlatego nawet jak MVB wraz z Nocerino i Ambrosinim uda się zneutralizować zagrożenie w postaci Pirlo, to o sile Juve będziemy mogli się przekonać dopiero wtedy, kiedy na swoje barki grę wezmą inni piłkarze.
@kouba - co to masz za range "Qualita Juventino"? Skad sie to bierze?
A ja bym jednak postawil na Matatatatriego. Chcialbym tez, zeby na podmeczony Milan wszedl Alex i coś ukłuł 8)Arbuzini pisze:Stawiam, że wyjdziemy w takim składzie personalnym: Buffon - Barzagli, Bonucci, Chielli - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Pepe - Vucinic, Fabio Q.
Och ten nasz Paolo Conte...juventussek pisze:Na onecie pisza ze nasz trener Paolo Conte mowil ze jakis spisek jest przeciwko juve ;d
O, na DrHTV1 1450 Kb/s. Dobra, biore sie za pichcenie spaghetti. C'ya.Ouh_yeah pisze:Linki do meczu dokładnie tutaj.
PS. Ej, z glowy mi nie umie wyleźć ta piosenka ->
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Gotti
- Juventino

http://weeb.tv/channel/csport
Tu będzie można w super jakości obejrzeć dzisiejszy mecz.
Jednak żeby obejrzeć cały należy wykupić premium, bo limit jest około 30 minut.
Przed każdym meczem Juve, który transmituje C+ od jakiegoś czasu tu oglądam i nie ma porównania z innymi transmisjami.
Przed każdym meczem Juve, który transmituje C+ od jakiegoś czasu tu oglądam i nie ma porównania z innymi transmisjami.
- bendzamin
- Redaktor

Z facebooka Zulianiego:
Coz, sam wybralbym troche inny sklad, ale Conte juz tyle razy pokazywal internetowym szpecom, gdzie ich miejsce, ze pozostaje mu wierzyc 
Kod: Zaznacz cały
Forza ragazzi. 3-5-2
Buffon
Barzagli Bonucci Chiellini
Lichtsteiner Vidal Pirlo Marchisio Estigarribia
Quagliarella Borriello - Supersonic
- Juventino

Odznaczenie wojenne przyznawane za zdobycie flag drużyn nielubianych. w dzisiejszych czasach wobec panującego metroseksualizmu już nie ma takiego trofeum- nikt nie zasłużył od 5 lat. Już nikt nigdy nie zasłużyJacky pisze: @kouba - co to masz za range "Qualita Juventino"? Skad sie to bierze?
- Mate.G
- Juventino

Ja tak samo, mam abonament na 30 dni.Gotti pisze:http://weeb.tv/channel/csport
Ale limit dużo mniejszy 10 minut poza tym w sobotę o 20:40
będzie czerwone światełko dla ludzi bez premium. Bo zazwyczaj dużo użytkowników wtedy jest.
- deszczowy
- Juventino

Zapytaj Lypsky'ego, on Ci odpowie najszerzejJacky pisze: @kouba - co to masz za range "Qualita Juventino"? Skad sie to bierze?
Estigarribia i Boriello? No to widzę, że chcemy przeczekać pierwszą połowę, a potem huzia na Józia?bendzamin pisze:Z facebooka Zulianiego:Coz, sam wybralbym troche inny sklad, ale Conte juz tyle razy pokazywal internetowym szpecom, gdzie ich miejsce, ze pozostaje mu wierzycKod: Zaznacz cały
Forza ragazzi. 3-5-2 Buffon Barzagli Bonucci Chiellini Lichtsteiner Vidal Pirlo Marchisio Estigarribia Quagliarella Borriello
- JuveFilip_8_
- Juventino

Nie drogo, a za jakość chętnie zapłacęMate.G pisze:Ja tak samo, mam abonament na 30 dni.Gotti pisze:http://weeb.tv/channel/csport
Ale limit dużo mniejszy 10 minut poza tym w sobotę o 20:40
będzie czerwone światełko dla ludzi bez premium. Bo zazwyczaj dużo użytkowników wtedy jest.
Chociaż aktualnie lece przez cyfraplusonline, na koncie szwagra
Piękne HD jak łącze daje rade, a jak nie daje to jakość się sama zmniejsza, tak, żeby nie zacinało ani na chwilę. Świetne !
Do składu podanego wyżej mam zastrzeżenia jedynie do pozycji Estigarribii i Boriello, dla mnie Giach i Vucinic w ich miejsce.

- AVE JUVE!!!
- Juventino

Borriello jeszcze jakos zniose , ale Estigarribia mam nadzieje ze zostanie na lawce
Chociaz niech tam Conte wystawia kogo chce , oby tylko nie bylo pierwszej porazki 
- Marcin_ACM
- Milanista

Taka refleksja - chciałbym, aby Del Piero zagrał w końcówce, a z naszej strony wszedł Pippo 8) Jeżeli nie przy takiej katastrofie kadrowej, to kiedy? Już chyba nigdy.. A tak jako stary kibic wreszcie poczułbym smak tych wielkich meczów Milan - Juve, jak dawniej.. Wiem, że nazwiska nie grają, ale dla mnie to teraz za dużo noname`ow lata po boisku w takich kultowych meczach. Kiedyś to przyjeżdżał Juventus z Zidanem, Treze, Nedvedem, Alexem, Cannavaro... 8)
- pumex
- Juventino

Święta Tereso!. W pierwszym składzie drewniak Borriello i Indianin, który nie powinien wychodzić z swojego Tipibendzamin pisze:Z facebooka Zulianiego:Kod: Zaznacz cały
Forza ragazzi. 3-5-2 Buffon Barzagli Bonucci Chiellini Lichtsteiner Vidal Pirlo Marchisio Estigarribia Quagliarella Borriello

- Piotrekmmz
- Juventino

Niestety, są to już oficjalne składy...
Antek to jest jednak sabotażysta. W sumie nie będę zbytnio zaskoczony, jeżeli w lato okażę się, że tym wymiataczem kupionym do ataku będzie Borriello :lol:
Antek to jest jednak sabotażysta. W sumie nie będę zbytnio zaskoczony, jeżeli w lato okażę się, że tym wymiataczem kupionym do ataku będzie Borriello :lol:
- bendzamin
- Redaktor