Serie A (25): Milan 1-1 JUVENTUS [DPL na meczu!]
- Pontius21
- Milanista

Nie, ale zamieszczenie listy wszystkich meczów a pod spodem bilansu tylko tych z nie-towarzyskich rozgrywek bez informacji że to taki bilans to taki wygodny manewr dezinformacyjny.
No ale to może bardziej brak wyobraźni niż zła wola, jak już mówiłem na waszej stronie możecie sobie pisać co chcecie.
- Arbuzini
- Juventino

Stawiam, że wyjdziemy w takim składzie personalnym: Buffon - Barzagli, Bonucci, Chielli - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Pepe - Vucinic, Fabio Q.
Najbardziej elastyczny skład jaki jesteśmy w stanie wystawić, właściwie to balansuje między 352 a 433.
Najbardziej elastyczny skład jaki jesteśmy w stanie wystawić, właściwie to balansuje między 352 a 433.
- Tony Montana
- Juventino

- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
Już nie mogę się doczekać meczu
Stawiam tak samo.Arbuzini pisze:Stawiam, że wyjdziemy w takim składzie personalnym: Buffon - Barzagli, Bonucci, Chielli - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Pepe - Vucinic, Fabio Q.
- deszczowy
- Juventino

Dziękujemy, drogi kolego, że nam pozwalasz. Mam nadzieję, że drużyna, której kibicujesz będzie dzis dla nas równie gościnna i przyjazna ;]Pontius21 pisze:Nie, ale zamieszczenie listy wszystkich meczów a pod spodem bilansu tylko tych z nie-towarzyskich rozgrywek bez informacji że to taki bilans to taki wygodny manewr dezinformacyjny.No ale to może bardziej brak wyobraźni niż zła wola, jak już mówiłem na waszej stronie możecie sobie pisać co chcecie.
- Mate.G
- Juventino

:doh:
Nie macie swojego forum.?
Typek tylko prowokuje ... Perma mu
Może zagra Alex w końcówce
?
Typek tylko prowokuje ... Perma mu
Może zagra Alex w końcówce
- szczypek
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 36 razy
Polecam ulubioną uwagę Twojego kolegi - czytanie ze zrozumieniem.Pontius21 pisze:Nie, ale zamieszczenie listy wszystkich meczów a pod spodem bilansu tylko tych z nie-towarzyskich rozgrywek bez informacji że to taki bilans to taki wygodny manewr dezinformacyjny.No ale to może bardziej brak wyobraźni niż zła wola, jak już mówiłem na waszej stronie możecie sobie pisać co chcecie.
Wyniki z TrofeoTIM i pucharu Berlusconiego zostały na stronie JuvePoland zamieszczone dopiero od roku 2010. Nie zniekształcają one w żaden sposób końcowego wyniku jeśli chodzi o zwycięstwa/remisy/porażki, bowiem raz wygrał Milan, raz - Juventus, a dwukrotnie był remis. Także w zasadzie na naszej stronie mamy podsumowanie spotkań Serie A, Pucharu Włoch, Ligi Mistrzów etc. ale bez tych śmieciowych pucharów i meczów towarzyskich. Możemy oczywiście brać je pod uwagę i powiedzieć "w bezpośrednich pojedynkach to Milan jest lepszy". Warto jednak w tym wypadku wspomnieć fakt iż największy na to wpływ mają właśnie spotkania towarzyskie, gdzie Milan wygrywa 27-15 (według strony Milanu).
- Tony Montana
- Juventino

Coraz więcej ich tu skrzyknęli się u siebie czy co? :-D
- juventussek
- Juventino

W koncu mecz na szczycie, wygramy i bedzie wielka feta, na jeden tydzien ;d. A pozniej znowu jakis remisik ;d?
Na onecie pisza ze nasz trener Paolo Conte mowil ze jakis spisek jest przeciwko juve ;d i ze milan ma oslabienia i oczywiscie cytat ze ibrachimovic bezprawnie zostal zdyskwalifikowany na kilka meczow.
Na onecie pisza ze nasz trener Paolo Conte mowil ze jakis spisek jest przeciwko juve ;d i ze milan ma oslabienia i oczywiscie cytat ze ibrachimovic bezprawnie zostal zdyskwalifikowany na kilka meczow.
- Tony Montana
- Juventino

A czego się spodziewać po onecie skoro tam połowa newsów dotyczy Realu i Barcy. A poziom tamtejszego "dziennikarstwa" już dawno nie tyle sięgnął dna co puka w to dno od spodu.juventussek pisze:W koncu mecz na szczycie, wygramy i bedzie wielka feta, na jeden tydzien ;d. A pozniej znowu jakis remisik ;d?
- Pontius21
- Milanista

A ja polecam nie wyrywanie moich zdań z kontekstu - pisałem wcześniej że nie chce mi się porównywać list z JP i acmilan.pl i może komuś innemu się będzie chciało po czym kouba napisał żebym sprawdził 3 mecz od końca czyli Bunga-bunga. Stąd mój wniosek że macie na liście Bunga-bunga & TIM a nie wliczacie ich do bilansu. Nie przyszło mi do głowy sprawdzać dalej bo i to troche dziwnę zamieszczać wyniki z jakichś rozgrywek tylko z 2 ostatnich lat, albo tak - albo tak. Ogólnie spór o nic ale to ja jestem wywoływany tu do tablicy.szczypek pisze:Polecam ulubioną uwagę Twojego kolegi - czytanie ze zrozumieniem.
P.S. Dowodów nie mam ale coś mi się wydaje że jakby Juve wygrywało w towarzyskich to byście mieli tu pełną listę meczów
Ostatnio zmieniony 25 lutego 2012, 18:58 przez Pontius21, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tharp
Tony Montana pisze:Coraz więcej ich tu skrzyknęli się u siebie czy co? :-D
milczec, jeden z drugim, bo wstyd za was.Mate.G pisze::doh:
Typek tylko prowokuje ... Perma mu![]()
![]()
![]()
Zbliza sie mecz z ich ekipa, wiec chwilowo sie interesuja nasza ekipa. It ain't rocket science.
Licze na Quagliarelle i 3 punkty, ale szczerze mowiac remis bym bral w ciemno.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino

Ogólnie to spieracie się o śmieszną statystykę kilkuset meczów, która i tak nie ma żadnego znaczenia. Nie wiem czy jest coś bardziej nieistotnego w newsie meczowym niż statystyka spotkań.
Linki do meczu dokładnie tutaj.
Linki do meczu dokładnie tutaj.
- @Maras@
- Juventino

Podbijam.Ouh_yeah pisze:Ogólnie to spieracie się o śmieszną statystykę kilkuset meczów, która i tak nie ma żadnego znaczenia. Nie wiem czy jest coś bardziej nieistotnego w newsie meczowym niż statystyka spotkań.
Nie ma się co spierać o jakieś statystyki, które i tak nie grają. Ważne jest tu i teraz.
Do meczu pozostało jeszcze 1,5h.... :C