BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz
- białas
- Juventino
proszę o kasację poprzedniego posta, coby nie było dwóch pod rząd 
sobota, 25.02.12, 20.45. miejsce: BH (rezerwacja od 20)

Aktualna lista:
1. białas
2. Winner
3. Kuźma
4. pezet
5. Gorn
6. bohdan
7. Judzio
8. julita
9. Mojso
10. Osca
11. ...
rezerwacja zostałą potwierdzona tam, gdzie miało być. dostałem info, że w nocy z soboty na niedzielę, czyli po meczu jest impreza dla stałych klientów, czyli alkohol w promocyjnej cenie oraz bilard za darmo (tak, jak to było w maju zeszłego roku). jeśli ktoś miałby ochotę dłużej zabawić, napić się piwka i pograć trochę w bilard to ja jestem chętny jakby co
PS. mało !!

sobota, 25.02.12, 20.45. miejsce: BH (rezerwacja od 20)

Aktualna lista:
1. białas
2. Winner
3. Kuźma
4. pezet
5. Gorn

6. bohdan
7. Judzio
8. julita
9. Mojso
10. Osca
11. ...
rezerwacja zostałą potwierdzona tam, gdzie miało być. dostałem info, że w nocy z soboty na niedzielę, czyli po meczu jest impreza dla stałych klientów, czyli alkohol w promocyjnej cenie oraz bilard za darmo (tak, jak to było w maju zeszłego roku). jeśli ktoś miałby ochotę dłużej zabawić, napić się piwka i pograć trochę w bilard to ja jestem chętny jakby co

PS. mało !!
- Gość
o kochani, to ja myślę, że do domu przed 12 (w niedzielę) to nie wrócę.
Żona mnie zabije, dzieci jak dzieci, ale psa nie będzie komu wyprowadzić
Żona mnie zabije, dzieci jak dzieci, ale psa nie będzie komu wyprowadzić
- Gorn
- Juventino
ja to bym już dawno odszedł od tej żony, która co dzień przypala twój obiad i przesala zupę i patelnią przypierniczy jak tylko minę nie taką zrobisz jak trzeba. Od tych dzieci przez które posiwiałeś z nerwów jak dziki borsuk. No ale ten pies, dla psa warto żyć nie możesz go samego z nimi zostawić.
Ja się wyprowadzam z Poznania bo już nerki poobijane tak, że jedna przestała pracować, może w końcu zejdą mi siniaki i odrosną włosy, a i parę zębów wstawię bo Ania też ma ciężką rękę.
Do zobaczenia w sobotę i mam nadzieje że się trochę złajdaczymy wszyscy, bo już czuję pierwsze objawy niedobór chmielu w organizmie.
Ja się wyprowadzam z Poznania bo już nerki poobijane tak, że jedna przestała pracować, może w końcu zejdą mi siniaki i odrosną włosy, a i parę zębów wstawię bo Ania też ma ciężką rękę.
Do zobaczenia w sobotę i mam nadzieje że się trochę złajdaczymy wszyscy, bo już czuję pierwsze objawy niedobór chmielu w organizmie.
- Gość
całą loże zarezerwuj, bo pewnie taki Killer nie pisze, że będzie, a będzie.KUZMA pisze:Jakoś cicho w temacie ,chyba nie zapomnieliście o meczu
- kiler_bandyta
- Juventino
Będę... A co mam nie być!!!! =)
Umrę tak jak żyłem... z sercem w biało-czarnych barwach...