Czy będzie z nami jak z Arsenalem???
- bblackk
- Juventino
Fajnie by było 5-1 buehehehe :D Ale narazie ważne jest to aby mysleć o najbliższych meczach i nie stracić na nich cennych punktów, a jak bedzie rewanż na San Siro to wtedy możemy się pozastanawiać ile goli padnie i dla kogo
- Johnny777
- Juventino
No cóż...fantazji to Ci chłopie nie brak.. :twisted: Do meczu jeszcze bardzo daleko więc nie wybiegajmy tak w przyszłość skupmy się na Lazio (przy całej sympatii dla 3d_mana..Tarnos15 pisze:Ale Jaki by to był szał radości jakby było 5-1 i 5 bramek ALEXA oj..... nie wiem czy bym sie nie rozpłakał...ze szczescia oczywiście
- Korot
- Juventino
panowie troche szacunku, przegralismy z nimi zasluzenie 3:1. jesli wygramy to najwyzej w takim samym stosunku bramkowym, anie jakies 5:1 czy 120983:2. w serie a inter radzi sobie jak nigdy dobrze - ale jak poeiwdzial mi jeden wieloletni fan interu po meczu z arsenalem(tym poierwszym 3:0) dzieki ktoremu wtopilem kupon w profesjonalu - w mediolanie stawiaj na arsenal. i mial racje.
-poprosze pire ze smalcem
-nie ma ze smalcem. z dżemem są pire.
-nie ma ze smalcem. z dżemem są pire.
- nookie
- Juventino
Powinnismy myslec o Lazio i najblizszych meczach..macie racje..ale pospekulowac zawsze mozna

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- aa
- Juventino
ta juz byscie chcieli wygrac najpier poprawcie obrone bo w tym sezonie to cos zawodzi gracie słabo a najbardziej obrona tak dobry pomysl bierzcie przyklad z arsenalu ale tez wam proponuje wzic przyklad z interu nie wiem ale w was panuje wielka zawisc pozdrawiam
aa wierny fan interu
aa wierny fan interu