Quiz - piłkarze
- pan Zambrotta
- Juventino
Top 3 tego tematu:
3. Na Euro 2000 zdobył bramkę w na tyle charakterystyczny sposób, że na wielu podwórkach (czyt. moim podwórku) młodzi chłopcy niestrudzenie próbowali odtworzyć to zagranie - by Łukasz
2. Wampirodiabeł - by Vimes
1. Na pewnym bardzo ważnym turnieju doprowadził, praktycznie w duecie swoją drużynę wraz z zawodnikiem "takim, a owakim" do dużego sukcesu, choć mógł być on nawet większy - by strong return
proszę admina o wklejenie tego na pierwszą stronę. Mogę aktualizować później

3. Na Euro 2000 zdobył bramkę w na tyle charakterystyczny sposób, że na wielu podwórkach (czyt. moim podwórku) młodzi chłopcy niestrudzenie próbowali odtworzyć to zagranie - by Łukasz
2. Wampirodiabeł - by Vimes
1. Na pewnym bardzo ważnym turnieju doprowadził, praktycznie w duecie swoją drużynę wraz z zawodnikiem "takim, a owakim" do dużego sukcesu, choć mógł być on nawet większy - by strong return
proszę admina o wklejenie tego na pierwszą stronę. Mogę aktualizować później

to, że zrezygnowałem z zabawy nie oznacza, że nie będę sie tutaj udzielałVimes pisze:Skoro już to napisałeś to nie rób z gęby cholewy i bądź konsekwentny.pan Zambrotta pisze:ogólnie wypadam z zabawy, bo całkowicie przestałem się tu bawić

Ostatnio zmieniony 24 lutego 2012, 13:39 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 1 raz.
- Vimes
- Juventino
- Łukasz
- Juventino
Jedzieszpumex pisze:Jay-Jay Okocha? :? (chyba wszystko pasuje)
Mi też jest przykro, że Ci nie idzie. Nie jestem koniem, ale nie mogę Ci pomóc.pan Zambrotta pisze:Frustru, frustru
- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
O choroba jaka dyskusja, bardzo zabawna muszę przyznać 

- pumex
- Juventino
Zagadka:
1) Poszukiwany zawodnik ma na swoim koncie sporo sukcesów w piłce klubowej (rozgrywki krajowe - wygrywał ligę oraz puchar, jak i międzynarodowe), oraz poważny sukces w reprezentacji.
2) W swojej karierze grywał między innymi w Anglii, w Niemczech, we Francji, na Bałkanach.
3) Można zobaczyć go na teledysku do jednej z piosenek zadedykowanych mistrzostwom świata.
Właśnie miałem dawać podpowiedź, że sprokurował karnego przeciwko Juventusowi w bardzo kontrowersyjnym meczu.
Jedziesz!
1) Poszukiwany zawodnik ma na swoim koncie sporo sukcesów w piłce klubowej (rozgrywki krajowe - wygrywał ligę oraz puchar, jak i międzynarodowe), oraz poważny sukces w reprezentacji.
2) W swojej karierze grywał między innymi w Anglii, w Niemczech, we Francji, na Bałkanach.
3) Można zobaczyć go na teledysku do jednej z piosenek zadedykowanych mistrzostwom świata.
TakVimes pisze:Taribo West?
Jedziesz!
Ostatnio zmieniony 24 lutego 2012, 15:07 przez pumex, łącznie zmieniany 2 razy.

- Vimes
- Juventino
Jednak nie do kasacji. Taribo West?
Zagadka:
1. Miał przykrą sytuację z taksówkarzem, który okazał się być kibicem lokalnego rywala jego ówczesnej drużyny.
2. W ojczyźnie został wkręcony w programie o podobnej formule do polskiego "Mamy Cię!", zainscenizowana sytuacja również dotyczyła scysji z kibicem miejscowego rywala klubu, w którym wtedy występował.
3. Użytkownikom JuvePoland jego nazwisko może kojarzyć się głównie z naszym największym forumowym trollem.
.
Zagadka:
1. Miał przykrą sytuację z taksówkarzem, który okazał się być kibicem lokalnego rywala jego ówczesnej drużyny.
2. W ojczyźnie został wkręcony w programie o podobnej formule do polskiego "Mamy Cię!", zainscenizowana sytuacja również dotyczyła scysji z kibicem miejscowego rywala klubu, w którym wtedy występował.
3. Użytkownikom JuvePoland jego nazwisko może kojarzyć się głównie z naszym największym forumowym trollem.
TakJuras_Senat pisze:Zambrotta?

Ostatnio zmieniony 24 lutego 2012, 15:19 przez Vimes, łącznie zmieniany 1 raz.
- Juras_Senat
- Qualità Juventino
Zambrotta? 
Zagadka ta mogła się składać tylko z ostatniej podpowiedzi.
Nie mam czasu na nic bardziej skomplikowanego:

Zobacz, niepodobny.

Zagadka ta mogła się składać tylko z ostatniej podpowiedzi.

Nie mam czasu na nic bardziej skomplikowanego:

Nieee..Vimes pisze:Gheorghe Hagi?
Zobacz, niepodobny.

Jasne.kosciu88 pisze:Christo Stoiczkow

Ostatnio zmieniony 24 lutego 2012, 22:33 przez Juras_Senat, łącznie zmieniany 2 razy.
- kosciu88
- Juventino
Christo Stoiczkow

Ostatnio zmieniony 24 lutego 2012, 22:37 przez kosciu88, łącznie zmieniany 1 raz.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Supersonic
- Juventino
Christo Stoitchkov
Mam timing jak Mateja.
strzał do zagadki powyżej: Jô?
Mam timing jak Mateja.
strzał do zagadki powyżej: Jô?
- Vimes
- Juventino
Youssouf Hersi
Zagadka:
1. W debiucie w reprezentacji miał prawdziwe wejście smoka, strzelił wyrównującego gola nożycami wymagającemu rywalowi, ale był to tylko mecz towarzyski. Zawiódł na bardzo ważnym turnieju nie strzelając rzutu karnego. Był to jego ostatni mecz w reprezentacji.
2. W całej karierze grał w czterech klubach. Przez jeden sezon występował poza ojczyną. Aktualnie występuje w drugiej lidze swojego kraju.
3. Jest obdarzony intelektem na miarę Balotelliego. Kiedy pod paznokciem u palca od stopy utworzył mu się krwawy pęcherz zamiast udać się do klubowego lekarza postanowił samodzielnie rozwiązać ten problem za pomocą wiertarki elektrycznej. Chciał się przewiercić przez paznokieć.
.
Zagadka:
1. W debiucie w reprezentacji miał prawdziwe wejście smoka, strzelił wyrównującego gola nożycami wymagającemu rywalowi, ale był to tylko mecz towarzyski. Zawiódł na bardzo ważnym turnieju nie strzelając rzutu karnego. Był to jego ostatni mecz w reprezentacji.
2. W całej karierze grał w czterech klubach. Przez jeden sezon występował poza ojczyną. Aktualnie występuje w drugiej lidze swojego kraju.
3. Jest obdarzony intelektem na miarę Balotelliego. Kiedy pod paznokciem u palca od stopy utworzył mu się krwawy pęcherz zamiast udać się do klubowego lekarza postanowił samodzielnie rozwiązać ten problem za pomocą wiertarki elektrycznej. Chciał się przewiercić przez paznokieć.
TakSupersonic pisze:Darius Vassell

Ostatnio zmieniony 24 lutego 2012, 23:13 przez Vimes, łącznie zmieniany 1 raz.
- Supersonic
- Juventino
Darius Vassell
zagadka:
1.Krzysztof Warzycha 1, Jan Urban 1, Kamil Glik 2, Wojciech Kowalczyk 2, Łukasz Jutkiewicz 1.
2. Ma na imię Robert
3. Dwa razy zagrał w reprezentacji futsalu.
liczba przy piłkarzu, oznacza ilość klubów, w których grali razem ( w różnym czasie).
Vimes O jezu jakim jestem krejzolem.... przecież Urban wsadził 3 Realowi a nie grał w Realu, tak się zajarałem, że zobaczyłem że właściwie w każdym klubie w jakim grał Jarni, grał jakiś Polak i tak Koniczynki- Warzycha, Las Palmas- Kowal i cyk asocjacja Real- Urban. Przemilczmy to uchybienie minutą ciszy..
zagadka:
1.Krzysztof Warzycha 1, Jan Urban 1, Kamil Glik 2, Wojciech Kowalczyk 2, Łukasz Jutkiewicz 1.
2. Ma na imię Robert
3. Dwa razy zagrał w reprezentacji futsalu.
of course!Vimes pisze:Robert Jarni?
liczba przy piłkarzu, oznacza ilość klubów, w których grali razem ( w różnym czasie).
Vimes O jezu jakim jestem krejzolem.... przecież Urban wsadził 3 Realowi a nie grał w Realu, tak się zajarałem, że zobaczyłem że właściwie w każdym klubie w jakim grał Jarni, grał jakiś Polak i tak Koniczynki- Warzycha, Las Palmas- Kowal i cyk asocjacja Real- Urban. Przemilczmy to uchybienie minutą ciszy..
Ostatnio zmieniony 25 lutego 2012, 00:28 przez Supersonic, łącznie zmieniany 2 razy.
- Vimes
- Juventino
Robert Jarni?
.
Zagadka:
1. Aktualnie gra w klubie, który obecnie jest w dużych tarapatach, ale nie sportowych.
2. Strzelił bramkę w debiucie w reprezentacji.
3. Musiał udać się do szpitala, ponieważ eksplodowało mu jajko.
. Myślałem, że przy "eksplodującym jajku" powieje grozą, ale szybko poszło
. Dla ciekawych o co chodzi: "Kirk Broadfoot scalded by egg explosion". Supersonicu, czyżbyś też przeglądał listę dziwacznych kontuzji piłkarzy?
Poszukiwany ochotnik do aktualizacji listy piłkarzy i punktacji, chce się komuś?
Chodzi Ci o kluby, w których grali razem czy o te same kluby, w których występowali w swojej karierze, ale w różnym czasie? Który klub łączy Jarniego z Urbanem? Bez futsalu bym tego nie ogarnąłSupersonic pisze:liczba przy piłkarzu, oznacza ilość klubów, w których grali razem.

Zagadka:
1. Aktualnie gra w klubie, który obecnie jest w dużych tarapatach, ale nie sportowych.
2. Strzelił bramkę w debiucie w reprezentacji.
3. Musiał udać się do szpitala, ponieważ eksplodowało mu jajko.
TakSupersonic pisze:Kirk Broadfoot?

Poszukiwany ochotnik do aktualizacji listy piłkarzy i punktacji, chce się komuś?
Ostatnio zmieniony 25 lutego 2012, 00:47 przez Vimes, łącznie zmieniany 5 razy.
- Supersonic
- Juventino
Kirk Broadfoot?
haha is all about the source :-D
1. Nazwisko ma 100% piłkarskie. Choć to nie takie nazwisko, że się po ojcu dostaje.
2. Wygrał dawno temu LM.
3. Jego syn jest obecnie gorącym kąskiem na rynku transferowym, a gra w klubie z ptk. 2

haha is all about the source :-D
1. Nazwisko ma 100% piłkarskie. Choć to nie takie nazwisko, że się po ojcu dostaje.
2. Wygrał dawno temu LM.
3. Jego syn jest obecnie gorącym kąskiem na rynku transferowym, a gra w klubie z ptk. 2
Vimes pisze:Abedi Pele?

Ostatnio zmieniony 25 lutego 2012, 01:10 przez Supersonic, łącznie zmieniany 1 raz.
- Vimes
- Juventino
Abedi Pele?
Zagadka:
1. W jednej z najsilniejszych europejskich lig zdobył mistrzostwo z klubem, który na swój kolejny tytuł mistrzowski musiał czekać 81 lat.
2. Piłkarz jest kolejnym pechowcem, który nie strzelił karnego na ważnej imprezie i w konsekwencji jego reprezentacja odpadła z turnieju.
3. Odnowiła mu się kontuzja ścięgna Achillesa po tym jak własne dziecko przejechało go trójkołowym rowerkiem.
.
Zagadka:
1. W jednej z najsilniejszych europejskich lig zdobył mistrzostwo z klubem, który na swój kolejny tytuł mistrzowski musiał czekać 81 lat.
2. Piłkarz jest kolejnym pechowcem, który nie strzelił karnego na ważnej imprezie i w konsekwencji jego reprezentacja odpadła z turnieju.
3. Odnowiła mu się kontuzja ścięgna Achillesa po tym jak własne dziecko przejechało go trójkołowym rowerkiem.
TakMietson pisze:David Batty?

Ostatnio zmieniony 25 lutego 2012, 09:48 przez Vimes, łącznie zmieniany 1 raz.