WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- Buczus_JuveFan
- Juventino
SIEMA JUVENTINI! :C
Wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują, iż dnia 25.02.2012 nastąpi kolejna z wielkich bitew pUNickO-trzodowych. Kto uniesie chwalebnie dłoń ku górze, kto polegnie i zarzyga pub, to wszystko jest nie ważne... (?! xD ?!
)
Najważniejsze jest bowiem to by nasze ukochane biało-czarne barwy znów mieniły się w swym majestacie jak na króla przystało!
AVE JUVE!
btw. info z beforem tradycyjnie proszę na priv
Wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują, iż dnia 25.02.2012 nastąpi kolejna z wielkich bitew pUNickO-trzodowych. Kto uniesie chwalebnie dłoń ku górze, kto polegnie i zarzyga pub, to wszystko jest nie ważne... (?! xD ?!

Najważniejsze jest bowiem to by nasze ukochane biało-czarne barwy znów mieniły się w swym majestacie jak na króla przystało!
AVE JUVE!
btw. info z beforem tradycyjnie proszę na priv

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Wczoraj dzwoniłem do uno to mi powiedzieli, że rezerwacja to 600 zl do wykorzystania w barze + 300 kaucji. Na ten moment idziemy tam na żywca, chyba że ktoś tam ugada rezerwacje bez tych kosztów. Kibiców obcych drużyn raczej nie przyprowadzajcie, zamieszanie tylko z tego bedzie.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Myzarel
- Juventino
Będę! Widzę że szykuje się duża ekipa
Najprawdopodobniej wezmę ze dwie osoby na mecz

Najprawdopodobniej wezmę ze dwie osoby na mecz

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- Pissu
- Juventino
Pogieło ich z tym 600 zł na barze ? Fakt, że byśmy to wszystko wypili, ale bez przesady
Chyba tak zareagowali jak Puszek powiedział "przybędzie trzoda Juventusu" a szef: "okej, ale musimy już zbierać na remont lokalu":twisted: . Będzie rekord?

- Filippo911
- Juventino
tym razem uda mi sie wyrobić (w końcu to nie mecz z jakimiś ogórami , tylko gra na szczycie) - do zobaczenia na meczu
- greenjack85
- Juventino
Greger nie czepiaj się szczegółów :-D Panowie piszcie do Delakhy kto chętny na bifor, żeby było Nas jak najwięcej. Najlepiej razem zacząć i razem skończyćGreger pisze:Byle ten rekord pamiętać...

- Daro_KudlatY
- Juventino
Witam kibiców z Wrocka. Mam pytanko czy można do was dołączyć w sobote by wspólnie obejrzeć meczyk juve, bo akurat na ten weekend będę tam "relaksował" się bez żony :C
Kiedy pod koniec XIX w. grupa licealistów z Turynu postanowiła założyć drużynę piłkarską, żaden z nich nie mógł nawet marzyc o tym, że 100 lat później będzie to najbardziej utytułowany piłkarski klub we Włoszech...
- AmericanPsycho
- Juventino
Jeżeli tylko nie jesteś tak stary, że byłeś przy wynalezieniu koła, to zapraszamy.Daro_KudlatY pisze:Witam kibiców z Wrocka. Mam pytanko czy można do was dołączyć w sobote by wspólnie obejrzeć meczyk juve, bo akurat na ten weekend będę tam "relaksował" się bez żony :C
Prawdopodobnie spotykamy się pod hotelem SCANDIC o godz. 20:15 i... i będziemy improwizować.
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- Daro_KudlatY
- Juventino
To zależy co rozumiesz pod pojęciem "stary"
30 jeszcze nie mam
A Scandic mi odpowiada bo ja z kleciny będę jechał 8)

Kiedy pod koniec XIX w. grupa licealistów z Turynu postanowiła założyć drużynę piłkarską, żaden z nich nie mógł nawet marzyc o tym, że 100 lat później będzie to najbardziej utytułowany piłkarski klub we Włoszech...
- Greger
- Juventino
Właściwy start to chyba raczej nie pod Scandiciem. Jak tam moja jagnięcina będzie przyrządzona?delakha pisze:Jeżeli tylko nie jesteś tak stary, że byłeś przy wynalezieniu koła, to zapraszamy.Daro_KudlatY pisze:Witam kibiców z Wrocka. Mam pytanko czy można do was dołączyć w sobote by wspólnie obejrzeć meczyk juve, bo akurat na ten weekend będę tam "relaksował" się bez żony :C
Prawdopodobnie spotykamy się pod hotelem SCANDIC o godz. 20:15 i... i będziemy improwizować.