Liga Mistrzów 2011/12
- Deyvid
- Juventino
Nie wydaje mi się, żeby Napoli puściło któregoś z tej dwójki do swojego rywala 
Zagrali dziś bardzo dobre zawody, Cavani pokazał klasę. Szkoda, że nie udało im się strzelić tej 4 bramki, zabrakło na prawdę nie dużo.
Chelsea obecnie jest słaba, nie wydaje mi się żeby nadrobili w rewanżu.

Zagrali dziś bardzo dobre zawody, Cavani pokazał klasę. Szkoda, że nie udało im się strzelić tej 4 bramki, zabrakło na prawdę nie dużo.
Chelsea obecnie jest słaba, nie wydaje mi się żeby nadrobili w rewanżu.
- Marian.
- Juventino
Co do Lavezziego. Jeżeli ma zapisaną w kontrakcie klauzule odstępnego 31 mln i Juventus chciałby zapłacić taką kwotę, a sam Lavezzi chciałby dołączyć do Bianconerich to Napoli nie ma nic do gadania. Ale nie sądzę, żeby Juventus chciał wydać taką kwotę na niego, znając Marotte - zaoferowałby 20 baniek i odprawiliby nas z kwitkiem.Deyvid pisze:Nie wydaje mi się, żeby Napoli puściło któregoś z tej dwójki do swojego rywala![]()

- pumex
- Juventino
Real zremisował, ale i tak awansują. Nie wierzę, że Mou u siebie dostanie pod ryju od Rusków. Ogólnie Królewscy zagrali taki sobie mecz, ale szczególnie zwróciłem uwagę na ich ruchliwość w ofensywie, która w tym meczu i tak jak na nich była średnia a w porównaniu do Juventusu powalała na ziemię.
Napoli wygrało i to jest świetna informacja. Lubię tę drużynę. Po raz kolejny widzieliśmy świetny mecz Lavezziego i jego wyższość nad Mirko, w którą niektórzy dalej nie wierzą. Patrząc na przebieg spotkania, 3-1 to kiepski wynik. Azzurri mogli wbić dwa razy tyle goli, a tak mogą mieć nerwówkę w Londynie. Chelsea tak słaba nie była nawet za czasów Scolariego. Ale jak może być inaczej, skoro sami piłkarze kopią przy Romku dołki Boasowi
Dziś zobaczymy ekipę Tinkermana :lol: Jeśli Siwy spełni swoją obietnicę i Wes zasiądzie na ławce a w środku hasać będą Zanetti z Cambiasso to o wynik możemy być spokojni
Mimo wszystko chyba wolałbym zwycięstwo gorszej części Mediolanu, głównie dlatego, że po wiktorii kiepska sytuacja Ranieriego w klubie powinna choć trochę się poprawić co będzie skutkowało jego dłuższym pobytem na Meazza
Napoli wygrało i to jest świetna informacja. Lubię tę drużynę. Po raz kolejny widzieliśmy świetny mecz Lavezziego i jego wyższość nad Mirko, w którą niektórzy dalej nie wierzą. Patrząc na przebieg spotkania, 3-1 to kiepski wynik. Azzurri mogli wbić dwa razy tyle goli, a tak mogą mieć nerwówkę w Londynie. Chelsea tak słaba nie była nawet za czasów Scolariego. Ale jak może być inaczej, skoro sami piłkarze kopią przy Romku dołki Boasowi
Dziś zobaczymy ekipę Tinkermana :lol: Jeśli Siwy spełni swoją obietnicę i Wes zasiądzie na ławce a w środku hasać będą Zanetti z Cambiasso to o wynik możemy być spokojni

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Akurat Chelsea w LM to również Vucinic rozwalił praktycznie w pojedynkę pakując jej dwie świetne bramki. I to tę lepszą Chelsea niż dzisiejsza.pumex pisze: Po raz kolejny widzieliśmy świetny mecz Lavezziego i jego wyższość nad Mirko, w którą niektórzy dalej nie wierzą.
- stahoo
- Juventino
Oraz wyeliminował Real w 1/8, strzelając gola na Bernabeu 
Lavezzi to piłkarz o trochę innej charakterystyce niż Vucinić, choć skrzydła Czarnogórzec* - Argentyńczyk byłby świetne.
*- niekoniecznie mi chodzi o Mirko :>

Lavezzi to piłkarz o trochę innej charakterystyce niż Vucinić, choć skrzydła Czarnogórzec* - Argentyńczyk byłby świetne.
*- niekoniecznie mi chodzi o Mirko :>
- Deyvid
- Juventino
Spotkanie dwóch obecnie godnych siebie rywali bez formy. Inter mimo słabej gry prezentuje się lepiej od Marsylii, która kompletnie nic nie gra.
Po tym jak obserwuję gre Forlana, to ciesze się, że nie trafił do Juventusu kiedy była o tym mowa
Jeśli Didi nie potrzepie nimi w szatni, to Inter bez problemu zremisuje ten mecz, a przy odrobinie szczęścia i skuteczności mogą stuknąć na 0-1, bo ich przeciwnicy kompletnie nic nie grają.
Swoją drogą to mecz nudny jak diabli :x
Po tym jak obserwuję gre Forlana, to ciesze się, że nie trafił do Juventusu kiedy była o tym mowa

Jeśli Didi nie potrzepie nimi w szatni, to Inter bez problemu zremisuje ten mecz, a przy odrobinie szczęścia i skuteczności mogą stuknąć na 0-1, bo ich przeciwnicy kompletnie nic nie grają.
Swoją drogą to mecz nudny jak diabli :x
- Dante93
- Juventino
Mecz nudny, że aż sie oglądać nie da.
Najbardziej jednak mnie rozbił fakt, że w ostatnich 6 minutach, wątły i niewielki J.Ayew wygrał zdaje sie 4 pojedynki główkowe ze stoperami interu :rotfl: To świadczy o poziomie defensywy tego zespołu, jak taki Lucio nie potrafi wygrać główki z niższym o 10 centymetrów rywalem
Edit:
Ale jaja :rotfl: Coś czuje, że Ranieri spłynie po dzisiejszym meczu
Oby w rewanżu OM utrzymało te przewage.
Najbardziej jednak mnie rozbił fakt, że w ostatnich 6 minutach, wątły i niewielki J.Ayew wygrał zdaje sie 4 pojedynki główkowe ze stoperami interu :rotfl: To świadczy o poziomie defensywy tego zespołu, jak taki Lucio nie potrafi wygrać główki z niższym o 10 centymetrów rywalem

Edit:
Ale jaja :rotfl: Coś czuje, że Ranieri spłynie po dzisiejszym meczu
Oby w rewanżu OM utrzymało te przewage.
- kosciu88
- Juventino
To byl akurat Andre AyewDante93 pisze: Najbardziej jednak mnie rozbił fakt, że w ostatnich 6 minutach, wątły i niewielki J.Ayew wygrał zdaje sie 4 pojedynki główkowe ze stoperami interu :rotfl:
Co do meczu. Nudy,nudy,nudy, ale na koniec troche emocji bylo.
P.S Jakos nie szkoda mi Interu
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Deyvid
- Juventino
Niesamowite.. Inter mógłby wygrać to spotkanie, gdyby w pierwszej połowie takie asy jak Forlan czy Zarate wykorzystali to co mieli..
A tu prosze Ayew w te 15 czy 20 min które dostał ugrał więcej niż jego poprzednik przez cały praktycznie mecz. Szczęśliwa wygrana Marsylli, na którą kompletnie nie zasługiwali.
A tu prosze Ayew w te 15 czy 20 min które dostał ugrał więcej niż jego poprzednik przez cały praktycznie mecz. Szczęśliwa wygrana Marsylli, na którą kompletnie nie zasługiwali.
Ostatnio zmieniony 22 lutego 2012, 22:42 przez Deyvid, łącznie zmieniany 1 raz.