Liga Mistrzów 2011/12
- eXoN
- Juventino
Bartek88 pisze:Kto siedzi na lawce trenerskiej Napoli?! To nie jest Mazzarri :o
Mazzarri został wywalony w meczu z Villarealem i teraz ma karę.
Brawo dla Napoli, mam nadzieję, że wygrają jeszcze wyżej.
Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy!
Giampiero Boniperti
Giampiero Boniperti
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Real Sreal, dobrze, że nie wygrali. Imponuje mi Napoli w LM. Nie przeraziło ich City, teraz grają kapitalny mecz przeciwko Chelsea. Brawo.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Łoles
- Juventino
Licze na pogonienie Chelsea i kolejne punkty dla Serie A - bo to jest teraz najwazniejsze.
"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- JuveLethal
- Qualità Juventino
Bartek88 pisze:Kto siedzi na lawce trenerskiej Napoli?! To nie jest Mazzarri :o

- kosciu88
- Juventino
Napoli jak narazie bardzo ladnie ale takiego babola co odwalil Cannavaro to nawet Bonucci by nie popelnil
Mam nadzieje ze strzela jeszcze conajmniej jedna bramke i zadnej nie straca.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Donnie
- Juventino
Drugi trener. Mazzarri siedzi na trybunach, kara po ostatnim meczu z Villarealem.Bartek88 pisze:Kto siedzi na lawce trenerskiej Napoli?! To nie jest Mazzarri :o
Brawo Napoli! Zasługują na to prowadzenie, mam nadzieję, że coś jeszcze dołożą i pożegnamy się z oboma angielskimi drużynami już na tak wczesnym etapie rozgrywek.
Czym strzelił gola Cavani? Bark, klata, kolano czy ki diobeł?
- jakku1
- Juventino
To on. Dostal zdechla makrele od neapolitanskiej mafii i zrobily mu sie zakolaBartek88 pisze:Kto siedzi na lawce trenerskiej Napoli?! To nie jest Mazzarri :o
Bardzo szybki mecz

Aha, no i ciekaw jest ilu Lolmasterow po dzisiejszym meczu zacznie wstawiac do swojej wymarzonej jedenastki Juve na przyszly sezon Lavezziego

- Maku
- Juventino
Szkoda tej głupio straconej bramki
Dobrze, że Napoli się nie podłamało i zdołało wyjść na prowadzenie przed przerwą, oby w drugiej połowie zdobyli przynajmniej tego jednego gola i mieliby solidną zaliczkę przed wyjazdem na Stamford :-D

Dobrze, że Napoli się nie podłamało i zdołało wyjść na prowadzenie przed przerwą, oby w drugiej połowie zdobyli przynajmniej tego jednego gola i mieliby solidną zaliczkę przed wyjazdem na Stamford :-D

- annihilator1988
- Juventino
Brawo
, gdyby tak jeszcze inter jakimś cudem odprawił OM z LM :roll:

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Cavani zdobył gola barkiem 
Ładnie grają chłopaki, tylko czasami bez odpowiedniego zaangażowania. Jedna akcja rzuciła mi się w oczy, gdy dwójka z obrońców stała przyglądając się akcji, dopiero po krzykach Lavezziego ruszyli do walki.
Mecz dla oka przyjemny, ogromny kiks Cannavaro.
Napoli zasługuje na zwycięstwo, druga połowa zapowiada się ciekawie.
W Chelsea chyba nikt się nie wyróżnia z tej średniej dyspozycji, może tylko Cech.

Ładnie grają chłopaki, tylko czasami bez odpowiedniego zaangażowania. Jedna akcja rzuciła mi się w oczy, gdy dwójka z obrońców stała przyglądając się akcji, dopiero po krzykach Lavezziego ruszyli do walki.
Mecz dla oka przyjemny, ogromny kiks Cannavaro.
Napoli zasługuje na zwycięstwo, druga połowa zapowiada się ciekawie.
W Chelsea chyba nikt się nie wyróżnia z tej średniej dyspozycji, może tylko Cech.
- Marian.
- Juventino
Zakończyła się pierwsza połowa meczu Napoli - Chelsea. Oglądam ten mecz i muszę przyznać, że w Neapolu piłkarze obu drużyn fundują kibicom bardzo dobre widowisko. Napoli już po pierwszych 20 minutach mogło prowadzić 2:0, jednakże "setki" nie wykorzystał Cavani, również bardzo dogodną okazję zmarnował Maggio. Chelsea szczęśliwie wyszła na prowadzenia. Piłka spłatała figla chcącemu ją wybyć Cannavaro, Mata stanął sam na sam z golkiperem Azurrich i 1:0 dla Londyńczyków. Może gdyby lepiej przygotowali murawę do tego meczu, gola by wcale nie było?
Lavezzi to jest gość. Zasuwa za trzech, ma znakomitą szybkość i panowanie nad piłką - taki piłkarz to skarb, zasługiwał na tą bramkę. Drugi gol dla Napoli troszkę szczęśliwy, ale należała im się ta bramka.
Mam nadzieję, że w drugiej połowie Napoli ukłuje jeszcze ze 2 bramki i Anglicy będą wracać do domuz bagażem 4 goli w plecy.
Lavezzi to jest gość. Zasuwa za trzech, ma znakomitą szybkość i panowanie nad piłką - taki piłkarz to skarb, zasługiwał na tą bramkę. Drugi gol dla Napoli troszkę szczęśliwy, ale należała im się ta bramka.
Mam nadzieję, że w drugiej połowie Napoli ukłuje jeszcze ze 2 bramki i Anglicy będą wracać do domuz bagażem 4 goli w plecy.