TORUŃ || wspólne wypady na mecz
- Brutalo
- Juventino
Jak "większą" powierzchnie ? Robimy rezerwację Juventinich na duży ekran ?Kubas pisze:Witam! Jestem nowy na forum, chociaż przeglądam je już ładnych parę lat;) Z kumplami robimy rezerwację w Liga Sportklub. Może wobec tego zajmiemy jakąś większą powierzchnię i razem będziemy cieszyć się meczem?
- Durtan
- Juventino
przeważnie, jak nie ma nic innego w tym czasie, to takie mecze i tak puszcza na dużym ekranie.
trzeba podzwonić po chłopakach naszych, którzy forum omijają szerokim łukiem i zobaczyć, ilu nas w sumie będzie. 
może po zajęciach to ogarnę.

może po zajęciach to ogarnę.

- God
- Juventino
Ja sie nie pojawie na meczu, niestety nie skorzystam z zaproszenia Kuby, bo siedze obecnie pod mediolanem i slabo z dojazdem bym mial, teleporterow malo cos tutaj ;PP a tak na powaznie to po meczu z Chievo chetnie sie przejde z Wami, bedzie to bodajze zalegly z Bologna...
Pozdro dla zalogi & FORZA JUVE!!!
Pozdro dla zalogi & FORZA JUVE!!!
Feel my pain, feel my sorrow, you will never survive it.
- Brutalo
- Juventino
No to szał odpowiedzi. Jak do jutra wieczora nikt się nie zadeklaruje, to chyba odpuścimy sobie z Syśkiem i Emcim stolik dla trojga :doh: 

- Durtan
- Juventino
Bądźmy ludźmi większej wiary. 
Według moich skromnych obliczeń:
1. Kuba
2. ja
3. Wojtas
4. Dziewczyna Wojtasa
5. Baku
6. Paweł, choć nie jestem pewien?
to na chwilę obecną o wiadomych mi osobach, czekam na jeszcze 4, które powinny mi niebawem odpisać.

Według moich skromnych obliczeń:
1. Kuba
2. ja
3. Wojtas
4. Dziewczyna Wojtasa
5. Baku
6. Paweł, choć nie jestem pewien?
to na chwilę obecną o wiadomych mi osobach, czekam na jeszcze 4, które powinny mi niebawem odpisać.

- Brutalo
- Juventino
W sensie wojti-s ?Sysiek pisze: 3. Wojtas
W dupie, zrobiłem rezerwację na 6 osób, w pubie już była jakaś rezerwacja na 8 osób na Juve. W sobotę jest ksw i właściciel przewiduje napływ spontanów, i przez to nie jest w stanie zapewnić transmisji na dużym ekranie. Kto nie przyjdzie z listy Syśka ten milanista i dyma rysia z klanu ! Double Combo !!!!!!!jedenjeden
- evilboy
- Juventino
Ej, ej, ej. Mnie nie będzie, mimo wszystko nie dymam Rysia z Klanu [*], a tym bardziej nie jestem kibicem Milanu
Sysiek: Jak się popieści, to się zmieści.

Sysiek: Jak się popieści, to się zmieści.
"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- Durtan
- Juventino
jak Ciebie nie będzie, to nie trzeba pieścić, żeby się zmieścić. 
tak czy siak pisemne usprawiedliwienie się przyda, czemu Cię nie będzie.
ej, bo zapomniałem o moim kumplu Gumie, który był już kilka razy, więc za Pawła Guma i dalej tyle samo osób, chyba że i on na dziewczynę się zdecyduje..
żeby było jeszcze z 2-3 to może i ja bym oddzielną rezerwację dał radę zrobić i byśmy dwie loże mieli, jakby się udało..

ej, bo zapomniałem o moim kumplu Gumie, który był już kilka razy, więc za Pawła Guma i dalej tyle samo osób, chyba że i on na dziewczynę się zdecyduje..

żeby było jeszcze z 2-3 to może i ja bym oddzielną rezerwację dał radę zrobić i byśmy dwie loże mieli, jakby się udało..

- Brutalo
- Juventino
Ja dałem rezerwację na 6, a ze mną przyjdzie jeden kumpel plus Mc .Sysiek pisze:jak Ciebie nie będzie, to nie trzeba pieścić, żeby się zmieścić.
- God
- Juventino
Kurde, jak wyjechalem to nagle "dziesiatki" osob na mecze zaczely chodzic...
mam nadzieje, ze taka forme utrzymamy troche i zalapie sie jeszcze.... tymczasem pozostanie mi ogladac mecz na sky sport 1 
Feel my pain, feel my sorrow, you will never survive it.
- Kubas
- Juventino
Sam nie wiem czemu tyle zwlekałem z odezwaniem się w tym temacie na forum;P Chyba z tego powodu, że oglądanie spotkań w domowym zaciszu też ma swój urok. Jednak w przyszłości jak tylko będzie okazja, wychodźmy razem na mecze. Z zazdrością patrzę na dość szeroki fanclub ManU z Torunia, który regularnie w szerokim gronie spotyka się na mecze.