Juventini na wypożyczeniach...
- kosciu88
- Juventino
Vicek w zakonczonym meczu z Milanem zmarnowal jedna dogodna sytuacje poza tym nic szczegolnego nie pokazal. Martinez wszedl na ostatnie 10 min i byl praktycznie nie widoczny 
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Strzela ładnie w 2 lidze ale dzisiaj facet kończy już 22 lata i najwyższy czas, żeby pokazał się w Serie A i tam zaczął strzelać bramki, w następnym sezonie okaże się czy coś z niego będzie.mateusz6 pisze:Który to już gol? 18? Zobaczymy w czerwcu 2013 jak strzela w Serie A i ile tak na prawdę jest wart.rad pisze:Niejaki Immobile znowu daje rade w tej Pescarze. Mimo, że to serie b, to strzela aż miło.
Jeżeli ktoś chce poczytac sobie historię Immobile, to proszę:
http://juventiknows.com/ciro-immobile-i ... -topscorer
Będą z niego ludzie.
http://juventiknows.com/ciro-immobile-i ... -topscorer
Będą z niego ludzie.
- Mate.G
- Juventino
Mam taką nadzieję
Ma ktoś może zlepek jego goli w SerieB ? Bo jest na razie królem strzelców 18 bramek

Ma ktoś może zlepek jego goli w SerieB ? Bo jest na razie królem strzelców 18 bramek

- Arbuzini
- Juventino
alina, wyczuwam delikatną ironię
. Te porównania do Matriego, Palladino i Tavano są fantastyczne...
Immobile życzę jak najlepiej. Nowy rok zaczął się dla niego świetnie. Mam nadzieję, że uda mu się wygryźć albo choćby nawet skutecznie podgryzać pozycję Gilardino. Inaczej przepadnie.

Immobile życzę jak najlepiej. Nowy rok zaczął się dla niego świetnie. Mam nadzieję, że uda mu się wygryźć albo choćby nawet skutecznie podgryzać pozycję Gilardino. Inaczej przepadnie.
- jakku1
- Juventino
Przez mecz Milanu z Juve zapomnialem napisac pare slow tutaj na temat spotkania Genui z Parma. Ogladalem dzisiaj cale spotkanie, zeby zobaczyc znow w akcji Giovinco i Biabianego, a takze zeby w koncu ocenic ten rzekomy wielki talent Kucki i gre Palacio. Mecz sam w sobie bardzo, bardzo dobry. Szybki, z duza iloscia sytuacji podbramkowych no i fajnymi zwrotami akcji. Parma powinna duzo szybciej zakonczyc to spotkanie, poniewaz zarowno przy stanio 2:0 jak i 2:1 marnowali swietne okazje.
W pierwszej polowie najlepiej grali Giovinco i Floccari. Mecz jeszcze nie byl tak otwarty, wiec Biabiany gral okrutnie kiepsko - w zasadzie nic mu nie wychodzilo. Za to Seba radzil sobie swietnie z gra na malej przestrzeni - strzelil gola nawet, ale sedzia dopatrzyl sie chyba tam zagrania reka Marigi. Wczesniej takze zagral dwie swietne i kluczowe pilki swoim kolegom, ale Ci nie wykorzystali okazji. Podobala mi sie takze postawa Floccariego.
W drugiej czesci meczu, mimo bramki Floccari troche przysnal, za to zaczal grac Biabiany. Potwierdza sie to, ze jest to zawodnik typowo na kontry. Seba przyczynil sie do zdobycia drugiego gola dla Parmy (po jego uderzeniu bramkarz odbil pilke na slupek, a potem dobil Floccari), przeprowadzil tez dwie czy trzy swietne akcje, ktore konczyl dokladnym podaniem na sam na sam. Niestety, nikt nie wykoczyl tych sytuacji sukcesem i to sie zemscilo. Grajacy kiepski mecz Palacio najpierw zdobyl gola po dobitce z karnego, a potem wykorzystal sytuacje sam na sam.
Generalnie, Seba zagral bardzo, bardzo dobry mecz. Potwerdza wysoka forme, chociaz w zeszlym tygodniu w meczu z Roma zagral duzo slabiej, niz dzisiaj. No ale to spotkanie z Rzymianami bylo chyba wypadkiem przy pracy.
W pierwszej polowie najlepiej grali Giovinco i Floccari. Mecz jeszcze nie byl tak otwarty, wiec Biabiany gral okrutnie kiepsko - w zasadzie nic mu nie wychodzilo. Za to Seba radzil sobie swietnie z gra na malej przestrzeni - strzelil gola nawet, ale sedzia dopatrzyl sie chyba tam zagrania reka Marigi. Wczesniej takze zagral dwie swietne i kluczowe pilki swoim kolegom, ale Ci nie wykorzystali okazji. Podobala mi sie takze postawa Floccariego.
W drugiej czesci meczu, mimo bramki Floccari troche przysnal, za to zaczal grac Biabiany. Potwierdza sie to, ze jest to zawodnik typowo na kontry. Seba przyczynil sie do zdobycia drugiego gola dla Parmy (po jego uderzeniu bramkarz odbil pilke na slupek, a potem dobil Floccari), przeprowadzil tez dwie czy trzy swietne akcje, ktore konczyl dokladnym podaniem na sam na sam. Niestety, nikt nie wykoczyl tych sytuacji sukcesem i to sie zemscilo. Grajacy kiepski mecz Palacio najpierw zdobyl gola po dobitce z karnego, a potem wykorzystal sytuacje sam na sam.
Generalnie, Seba zagral bardzo, bardzo dobry mecz. Potwerdza wysoka forme, chociaz w zeszlym tygodniu w meczu z Roma zagral duzo slabiej, niz dzisiaj. No ale to spotkanie z Rzymianami bylo chyba wypadkiem przy pracy.
- couec
- Juventino
Seba też mi się podobał w tym meczu, szczególnie jego kreatywność w ataku pozycyjnym. Przeciwnie Biabi... to jest typowy rzemieślnik do kontr, w sam raz pasuje do takiego zespołu jak Parma.jakku1 pisze:Przez mecz Milanu z Juve zapomnialem napisac pare slow tutaj na temat spotkania Genui z Parma. Ogladalem dzisiaj cale spotkanie, zeby zobaczyc znow w akcji Giovinco i Biabianego, a takze zeby w koncu ocenic ten rzekomy wielki talent Kucki i gre Palacio. Mecz sam w sobie bardzo, bardzo dobry. Szybki, z duza iloscia sytuacji podbramkowych no i fajnymi zwrotami akcji. Parma powinna duzo szybciej zakonczyc to spotkanie, poniewaz zarowno przy stanio 2:0 jak i 2:1 marnowali swietne okazje.
Odnośnie tego całego Kucki, to widziałem 3 mecz w jego wykonaniu i w żadnym jeszcze nie mnie nie zachwycił, to już gra tego mongoła co miał przyjść zimą mnie bardziej przekonuje. Ten belg to coś pomiędzy Vidal i Markiz.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Kolejna bramika Melo, tym razem na 2-1 w derbach Stambułu
Rozstrzelał nam się brazylijczyk
To już 9te trafienie.
ponadto żółtko tego pana.
p.s Balzaretti czerwo w 2 min.

ponadto żółtko tego pana.
p.s Balzaretti czerwo w 2 min.

- @Maras@
- Juventino
Całkiem możliweGotti pisze:Tak sobie pomyślałem...szkoda, że to nie Melo wczoraj był na miejscu Lichsteinera jak Muntari go "pobił". Felipe by Sulleya chyba rozerwał. :lol:

Z innej beczki. Niezmiernie cieszy jego dobra postawa w Turcji (dziś strzelił kolejną bramkę). Przynajmniej powinniśmy po sezonie wziąć za niego jakieś sensowne pieniądze...

- cieslik
- Juventino
A czy ktokolwiek z was orientuje się, co się dzieje u Sorensena? To jest zawodnik, na którego bardzo liczę... Byłbym bardzo szczęśliwy, gdybyśmy to właśnie tego grajka oglądali w przyszłym sezonie w miejsce Bonucciego, bo chyba już udowodnił, że potencjał ma ogromny 

"Od kiedy przybyłem do Juventusu cel na każdy sezon jest jeden - zdobycie scudetto. Dlatego niezrealizowanie go traktuje jako porażkę." M.Camoranesi
- kosciu88
- Juventino
W ostatnich dwoch meczach Bologny nie gral, ba nawet na lawce go nie bylo. Takze jesli nie ma kontuzji to chyba nie zaciekawie u niego 

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- francois
- Juventino
Szkoda ogromna tego Sorensena
Lepiej byłoby, gdyby został u nas
Ostatnio na ławce coraz częściej zasiada Ekdal. Na szczęście jednak zwykle jest pierwszym wchodzącym.
To właśnie w tych dwóch Skandynawach oraz Giovinco upatruję ewentualnych kandydatów do powrotu.

Ostatnio na ławce coraz częściej zasiada Ekdal. Na szczęście jednak zwykle jest pierwszym wchodzącym.
To właśnie w tych dwóch Skandynawach oraz Giovinco upatruję ewentualnych kandydatów do powrotu.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- @Maras@
- Juventino
Ale opisujesz to jako pozytyw czy negatyw (ma dziwne odczucie że pozytyw). Właśnie zdziwiło mnie to że ostatnio nie było go w wyjściowym składzie bo tak to w większości meczy tego sezonu grywał od początkufrancois pisze:Ostatnio na ławce coraz częściej zasiada Ekdal. Na szczęście jednak zwykle jest pierwszym wchodzącym.

- francois
- Juventino
Jako szczęście w nieszczęściu@Maras@ pisze:Ale opisujesz to jako pozytyw czy negatyw (ma dziwne odczucie że pozytyw). Właśnie zdziwiło mnie to że ostatnio nie było go w wyjściowym składzie bo tak to w większości meczy tego sezonu grywał od początkufrancois pisze:Ostatnio na ławce coraz częściej zasiada Ekdal. Na szczęście jednak zwykle jest pierwszym wchodzącym.
Dziwi mnie to, że ściągami jakiegoś Padoina zamiast dać szansę naszemu wychowankowi, który wg mnie wcale gorszy nie jest, a przynajmniej młodszy i tańszy w sprowadzeniu i utrzymaniu.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”