Wszystko o Interze
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Drogi, zacny, nieco mniej kumaty kolego...DiaVolO pisze:Zwłaszcza że Boas żadnym nowym Mourinho nie jest i na razie tylko pokazuje że jest zwykłym wyhajpowanym przeciętniakiem który akurat trafił na świetną formę piłkarzy w Porto, Hiddink jest już w Anży a Capello sam powiedział że nie przejdzie do Interu. Weźcie się czasem zastanówcie co piszecie.yanquez pisze:W sumie z czwórki Villas Boas, Hiddink, Capello, Figo, to chyba najlepszym wyborem będzie postawienie na tego OSTATNIEGO.
Mój post miał charakter prześmiewczy. Z każdą kolejna porażką, Inter jest łączony z gorszymi trenerami. Na początku był Hiddink i Capello, potem Vijaz Bołaz (zwany przez niektórych Vilaszem Boaszem), a teraz Figo...

Chodziło o zobrazowanie regresu, a nie o rozważania transferowe...
luz 8)DiaVolO pisze:Eeee...sory źle przeczytałem, trochę na szybko wertowałem te posty i musiałem coś przekręcić, przeczytałem to jakbyś śmiał się z nich ale dlatego że mając do wyboru takich trenerów decydują się na Figo, sory, my bad.
Ogólnie to temat się jakiś bardziej radosny ostatnio zrobił...
Ostatnio zmieniony 18 lutego 2012, 17:49 przez yanquez, łącznie zmieniany 1 raz.
- DiaVolO
- Juventino
Eeee...sory źle przeczytałem, trochę na szybko wertowałem te posty i musiałem coś przekręcić, przeczytałem to jakbyś śmiał się z nich ale dlatego że mając do wyboru takich trenerów decydują się na Figo, sory, my bad.
- Vimes
- Juventino
Castaignos dostał trzymeczowego bana za oplucie Raggiego. W sumie to szkoda, że pluł na białego, a nie na Murzyna. Wtedy dostałby pewnie bana na osiem meczów lub dożywotnią dyskwalifikację :lol:.
- pumex
- Juventino
Dla Interu to chyba żadna strata. Koleś jeśli się wyróżnia, to negatywnie.
Dobrze byłoby, jakby ekipa Tinkermana jednak ograła Marsylię. Korzyść byłaby podwójna - punkty dla SerieA oraz choć częściowe polepszenie pozycji Siwego w klubie.

- zahor
- Juventino
Figo, nie Figo, jak dla mnie każdy będzie dobry tak długo, jak długo Moratti nie wysupła grubszej kasy na naprawdę poważne transfery. Póki co to dla mnie Inter jest jak pusta tubka z pastą do zębów. Gasperini nie był w stanie z niej już nic wycisnąć, to wyleciał. Przyszedł Ranieri, ścisnął trochę mocniej, jeszcze ciut pasty wyleciało ale tak na trzy umycia zębów, nie więcej. Nawet jak przyjdzie jakiś inny czarodziej i z ściśnie tę tubkę jeszcze mocniej, to i tak na dłuższą metę nic z tego nie wyjdzie. Tak długo jak Moratti problemu będzie upatrywał w ściskającym, a nie w pustej tubce, przed każdym meczem kibice Interu będą musieli przed każdym meczem drżeć - wystarczy tej pasty na jeszcze jeden raz, czy już zabraknie?yanquez pisze:W sumie z czwórki Villas Boas, Hiddink, Capello, Figo, to chyba najlepszym wyborem będzie postawienie na tego OSTATNIEGO.
To jest inna sytuacja. Arsenal wiecznie "jest młodą drużyną, która potrzebuje tylko zgrania i lada moment sięgnie po jakieś trofeum" - w takiej sytuacji sprzedawanie czołowego gracza to głupota. Natomiast sytuacja Interu jest zupełnie inna. Im w tej chwili ten Sneijder jest, może to głupio zabrzmi, do niczego niepotrzebny. Jest bardzo prawdopodobne że nie zagrają w europejskich pucharach, a nawet jak załapią się do LE, to pewnie ją odpuszczą. Ten sezon jest stracony, przyszły najpewniej też, bo będzie przeznaczony na odbudowę. W tej sytuacji taka gwiazda jak Sneijder nie przynosi tyle korzyści, co zespołowi grającemu w LM czy walczącemu o scudetto, mocno obciąża budżet niezasilony bonusami z pucharów, a isama pewnie nieszczególnie ma motywację żeby dawać z siebie 100%, kiedy taki Ranocchia z kolegami i tak zawali dwa gole. Natomiast Interowi bardzo przydałoby się te trzydzieści baniek+, które dostaliby za Holendra, bo muszą przebudować kręgosłup zespołu, a nie wiem czy Moratti da na to forsę z własnej kieszeni.Mietson pisze: Niemożliwe. 40 nie, 35 może tak. Teraz pewnie Holender zgłosi prośbę/żądanie transferu i poleci trochę taniej. Z drugiej strony, to była sytuacja patowa. Jaka normalna klasowa drużyna się pozbywa swojego kluczowego gracza? Chyba tylko Arsenal
- annihilator1988
- Juventino
Za takie coś powinien dostać po ryju. Normalnie idiotaVimes pisze:Castaignos dostał trzymeczowego bana za oplucie Raggiego. W sumie to szkoda, że pluł na białego, a nie na Murzyna. Wtedy dostałby pewnie bana na osiem meczów lub dożywotnią dyskwalifikację :lol:.

Edit
dav3d-rozbawiłeś mnie z tym internistą

wloski-to do mnie z tym podpisem? Jeżeli tak, to wiedz, że traktuje to forum na luzie i nie spinam zwieraczy tak jak niektórzy tutaj próbują robić. Mogę dać tu jakiś fajny cytat, żeby dodać sobie +20 do hp
Ostatnio zmieniony 19 lutego 2012, 22:55 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 2 razy.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- dav3d
- Juventino
lekarzy w to nie mieszajannihilator1988 pisze:Za takie coś powinien dostać po ryju. Normalnie idiotaVimes pisze:Castaignos dostał trzymeczowego bana za oplucie Raggiego. W sumie to szkoda, że pluł na białego, a nie na Murzyna. Wtedy dostałby pewnie bana na osiem meczów lub dożywotnią dyskwalifikację :lol:.Cóż, młody odnalazł się w środowisku, szybko załapał czym jest mentalność internisty

topboxing.pl zapraszam 

- wloski
- Juventino
Jego podpis świadczy o tym, że już bardziej niezrozumiałe zdania są dla niego problemem. Przecież to jest fakt nieunikniony, że jak czarnemu się coś stanie na boisku to jest mega płacz o rasizm, dobrze, że żółtki mają się dobrze i nikt w nich nie rzuca ryżem albo czym tam można. Napomnę, że w obecnych czasach czarni mają zlewkę na ciężką pracę i brudzenie się. Wykonują to ludzie innego koloru skóry (chodzi mi o nasz kontynent).dav3d pisze:lekarzy w to nie mieszajannihilator1988 pisze:Za takie coś powinien dostać po ryju. Normalnie idiotaVimes pisze:Castaignos dostał trzymeczowego bana za oplucie Raggiego. W sumie to szkoda, że pluł na białego, a nie na Murzyna. Wtedy dostałby pewnie bana na osiem meczów lub dożywotnią dyskwalifikację :lol:.Cóż, młody odnalazł się w środowisku, szybko załapał czym jest mentalność internisty
jak ktos slusznie w tym temacie zauważył... jeśl by czarnego opluł to bylby skandal ,bo jak to ,to przecież rasizm...
A co do tego bana na mecze, to troszkę dalej nie umiem wyjść z podziwu jak to się stało, że Krasic za nurka dostał 3 mecze, a ludzie którzy kopią, duszą i plują dostają tyle samo i jeszcze zdarza się im te kary obniżać...
- zahor
- Juventino
To akurat mnie specjalnie nie szokuje - od takiego oplucia, mimo że to mocno nieeleganckie, raczej nikomu się nic nie stanie, natomiast wymuszanie karnych prowadzi do wypaczania wyników spotkań, co może mieć wpływ na kształt tabeli. Bardziej mnie rozwala że np. taki Luis Suarez dostał większą karę niż niejeden rzeźnik, który mógł rywalowi zakończyć karierę.wloski pisze: A co do tego bana na mecze, to troszkę dalej nie umiem wyjść z podziwu jak to się stało, że Krasic za nurka dostał 3 mecze, a ludzie którzy kopią, duszą i plują dostają tyle samo i jeszcze zdarza się im te kary obniżać...
- kaczy19FJ
- Juventino
Inter jak Inter. To wszystko co są w stanie zrobić. Lecz wytężmy swe umysły i pomyślmy przez chwilę. ~ Piłkarze Interu chociaż w jakiś sposób starają się odpokutować winy, które wyrządzili włoskiej piłce.annihilator1988 pisze:Za takie coś powinien dostać po ryju. Normalnie idiotaVimes pisze:Castaignos dostał trzymeczowego bana za oplucie Raggiego. W sumie to szkoda, że pluł na białego, a nie na Murzyna. Wtedy dostałby pewnie bana na osiem meczów lub dożywotnią dyskwalifikację :lol:.Cóż, młody odnalazł się w środowisku, szybko załapał czym jest mentalność internisty
Edit
dav3d-rozbawiłeś mnie z tym internistą![]()
wloski-to do mnie z tym podpisem? Jeżeli tak, to wiedz, że traktuje to forum na luzie i nie spinam zwieraczy tak jak niektórzy tutaj próbują robić. Mogę dać tu jakiś fajny cytat, żeby dodać sobie +20 do hp
Ukradli puchary - primo. Duo - od lat mają we Włoszech otwarty obóz dla uchodźców, więc nie dziwić się że Włosi popadają w długi. Trio - jako jedyny klub w Italii posiadają własny Teatr, czyli Pinokio i spółka-

A jak wytłumaczyć odruch młodego pokolenia? Pan C. ( nie będę rozpisywał nazwiska, bo można język sobie poplątać ) starał się po prostu dopomóc naszemu klubowi ( jak i innym ) w osłabieniu pozycji fC inter mediolan w lidze. A co do splunięcia, toć on tylko ochłodzić chciał. Przecież jak obrońca musi się namęczyć w takim meczu? Z Interem? Troić się aż musi. Dlatego był taki życzliwy i splunął mu w mordkę. Reakcja? Natychmiastowa :lol:
- Tacchinardi.
- Juventino
Tymczasem we włoskiej szkole (a potem na trybunach) :
http://www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,111 ... _i___.html
W Mediolanie w ogóle muszą mieć niezły ubaw z interu
- pablo1503
- Juventino
Może i mają niezły ubaw, ale żal dzieciaka, że jakiś <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> się z niego nabijaTacchinardi. pisze:Tymczasem we włoskiej szkole (a potem na trybunach) :

- LordRahl
- Juventino
Mimo, że Interista podziwiam coś takiego, widać młody ma serce do kibicowania, to właśnie w dzieciach jest piękne, oby jak najwięcej młodych ludzi oglądało mecze i "jarało się" kibicowaniem, zamiast siedzieć przy kompach albo rozpijać się. Chłopak miał odwagę, aż mi go żal, że Inter dostał takie baty, miło ze strony Zanettiego, że dał mu koszulkę, taki gest na pewnie przypieczętuje przywiązanie do barw. Powtarzam oby więcej takich młodychTacchinardi. pisze:Tymczasem we włoskiej szkole (a potem na trybunach) :

- Maku
- Juventino
Całkowicie się z Tobą zgadzam. Mimo nie najlepszej postawy Interu, chłopak dalej w nich wierzyLordRahl pisze: Mimo, że Interista podziwiam coś takiego, widać młody ma serce do kibicowania, to właśnie w dzieciach jest piękne, oby jak najwięcej młodych ludzi oglądało mecze i "jarało się" kibicowaniem, zamiast siedzieć przy kompach albo rozpijać się. Chłopak miał odwagę, aż mi go żal, że Inter dostał takie baty, miło ze stroni Zanettiego, że dał mu koszulkę, taki gest na pewnie przypieczętuje przywiązanie do barw. Powtarzam oby więcej takich młodych

- Izi
- Juventino
Co nie zmienia faktu, że Milaniści popisali się ripostą xD--Maq-- pisze:Całkowicie się z Tobą zgadzam. Mimo nie najlepszej postawy Interu, chłopak dalej w nich wierzyLordRahl pisze: Mimo, że Interista podziwiam coś takiego, widać młody ma serce do kibicowania, to właśnie w dzieciach jest piękne, oby jak najwięcej młodych ludzi oglądało mecze i "jarało się" kibicowaniem, zamiast siedzieć przy kompach albo rozpijać się. Chłopak miał odwagę, aż mi go żal, że Inter dostał takie baty, miło ze stroni Zanettiego, że dał mu koszulkę, taki gest na pewnie przypieczętuje przywiązanie do barw. Powtarzam oby więcej takich młodych
0:3 - katastrofa - pewnie w letnim okienku rzucą w końcu kasą.
Franciszek I wydaje się być uroczo pokorny.